• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ماهان.

کاربر ويژه
امروز سردترین صبح رو از اول زمستون داریم

دمای فعلی ماگدبورگ: 13.1- درجه

Capture.JPG

مه غلیظی هم از دقایقی پیش داریم که اگه دوام بیاره مناظر زیبایی روی درخت‌ها درست می‌کنه!!

DSC_0183.JPG

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تهران:

[h=4]Current weather observation
The report was made 25 minutes ago, at 05:00 UTC
Wind 11 km/h from west
Temperature -2°C
Humidity 74%
Pressure 1020 hPa
Visibility 5000 m
haze

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تفاوت دمایی فاحش فرودگاه مشهد با سایر نقاط مشهد و حومه!!!!!!!

بنظرم دماسنجشون داغان داغانه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kwan33j4a4t7cv09377.jpg

ماهان.

کاربر ويژه
الان ماگدبورگ بعد از قله زوگ‌اشپیتزه که دماش 15- درجه‌ست، سردترین نقطه‌ی آلمانه!!!!!!

دمای فعلی ایستگاههای آلمان

Capture.JPG

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

سلام محمد رضا جان

تا اونجاییکه میدونم و مطمئن هستم دانشگاه فردوسی و روستای کنویس که ایستگاه خودکار دارند ولی بقیه رو مطمئن نیستم!!!!!

خنده دار اینه که روستای کنویس در شمال شرق مشهد 2 تا ایستگاه متصل داره که آمار هر دو تاش هم اینجا هست!!!!!

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام و صبح به خیر و خوشی. اینجا داره برف و بارون میباره و فعلا این سمت رشت برف خالص نشده.

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
سلام فراوان به محمد عزیز. اینجا هم برف نسبتا غالب شده. دماسنج من هم دما رو 1 درجه نشون میده.

به به

دکتر بهزاد عزیز.مدتی نبودید دلتنگ شدیم قربان

خدارو شکر.امیدوارم تا پایان بارش ارموز برف بباره و دما هم به 0 برسه یه 5 سانتی کاسب بشیم!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
یعنی سازمان هواشناسی اونجا ایستگاه داره یا مثل دانشکده کشاورزی تحقیقاتیه؟

اونیکه داخل دانشگاه فردوسی هست تحقیقاتیه ولی دو تا ایستگاه کنویس مربوط به هواشناسیه

محسن جان دماش تخمینیه. برای اینجا 8- زده الان.

حالا بهرحال اگه تخمینیه غرب مشهد که تحت هیچ عنوان دماش بالای صفر نیست چون من هرروز صبح که میام سر کار اول از همه آبنمای پارک محلیمون رو چک میکنم و خوب امروز صبح تراوش آب ناشی از ففواره آبنما کاملا یخ زده بود.

Dr.ben

کاربر ويژه
به به

دکتر بهزاد عزیز.مدتی نبودید دلتنگ شدیم قربان

خدارو شکر.امیدوارم تا پایان بارش ارموز برف بباره و دما هم به 0 برسه یه 5 سانتی کاسب بشیم!

تشکر محمد عزیز. چند وقتی گرفتاری زیاد بود، البته روزهای خوبی هم بود. من هم دلتنگ اینجا و دوستان بودم.
هر چند برف صبح شروع شده و احتمال نشستنش کم هست ولی باز هم جای خوشحالی داره. امیدوارم همه جا سفید پوش بشه.

هواشناس

کاربر ويژه
سلام و تبریک به شمالی های عزیز بابت برف

اینجا باید دما کاهش می یافت که نسبت به روزهای قبل افزایش یافت!! خدا رو شکر پازل بدبختی های من تکمیل شد!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا