• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

پسرخاله

کاربر ويژه

طاقت بيار تو مي توني
مهرداد باور کن موقعهایی که برف و بارونه بهتر میتونم درس بخونم با اینکه همش میام فروم ولی به درسمم میرسم ولی اینجوری نه درست درس میشه خوند نه فروم اومدن فایده ای داره نه هیچ کاره دیگه هوا آلوده هم که بشه دیگه بیرونم نمیشه رفت خب یه دفعه بمیریم راحت شیم دیگه نظزت چیه؟
بابا ما عادت نداریم به خشکیه طولانی تو فصلی که باید اوج بارش باشه تازه آلودگیه کوفتی هم اضافه شده دیگه حالی به آدم میمونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ناراحت:

ali.doosti

کاربر ويژه
نباید بگم چو بوی سیاسی می ده ولی از اونجا که به رشته من مرتبطه و یک بار یکی از استادامون گفت تغییری که تو سیستم های پتروشیمی برای تولید بنزین کردن (در حالت عادی پتروشیمی برای ساخت بنزین استفاده نمی شه) باعث شده که هم در مراحل ساخت آلودگی ایجاد شه و هم بنزین تولیدی از کیفیت بدی برخوردار بشه!

ali.doosti

کاربر ويژه
مهرداد باور کن موقعهایی که برف و بارونه بهتر میتونم درس بخونم با اینکه همش میام فروم ولی به درسمم میرسم ولی اینجوری نه درست درس میشه خوند نه فروم اومدن فایده ای داره نه هیچ کاره دیگه هوا آلوده هم که بشه دیگه بیرونم نمیشه رفت خب یه دفعه بمیریم راحت شیم دیگه نظزت چیه؟
بابا ما عادت نداریم به خشکیه طولانی تو فصلی که باید اوج بارش باشه تازه آبودگیه کوفتی هم اضافه شده دیگه حالی به آدم میمونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ناراحت:
نه والا!:دوست:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
شدت بارش برف در غرب مشهد افزایش پیدا کرد و با سر شکل مناسبی اینجا داره برف میباره:گل:

abtinT

کاربر ويژه
من هم که ادم امیدوار و خوش بینی بودم دیگه کم اوردم .با این بنزین و...................... بارش برف که هیچی بارون هم دیگه نمی یاد .

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سلام و درود به همگی
متاسفم از نباریدن برف در تهران
به نظر من سازمان هواشناسی و محیط زیست باید یه همایش علمی بذارن و تاثیر آلاینده ها بر بارش تهران رو بررسی کنن، جمع نظر کارشناس ها معلوم میکنه که آیا انباشت آلودگی روی تهران مانع از بارش هست یا نه.

خوشبختانه آلودگي هواي تهران از بابت گازهاي سمي نظير دي اكسيدهاي نيتروژن و گوگرد نيست و ما به لحاظ ذرات معلق نگراني داريم. ذرات معلق جز هواويزه هاست. هواويزه يا آئروسل ها نقش كاملا دوگانه و متفاوتي مي تونن داشته باشن برخي از اون ها به دليل ماهيت و ذات خود از نوع جاذب رطوبت هستن به عبارت ديگه بعنوان هسته هاي تراكم و ميعان عمل مي كنن بديهي ست كه اين نوع از هواويزها مي تونن نقش افزايشي و مثبتي در بارش داشته باشن اما برخي ديگه كاملا بر عكس سبب از هم پاشيدن هسته هاي تراكم ايجاد شده مي كنن و از تراكم جلوگيري كرده و بارش رو كم مي كنن.

IRAJ1

کاربر ويژه
مهرداد باور کن موقعهایی که برف و بارونه بهتر میتونم درس بخونم با اینکه همش میام فروم ولی به درسمم میرسم ولی اینجوری نه درست درس میشه خوند نه فروم اومدن فایده ای داره نه هیچ کاره دیگه هوا آلوده هم که بشه دیگه بیرونم نمیشه رفت خب یه دفعه بمیریم راحت شیم دیگه نظزت چیه؟بابا ما عادت نداریم به خشکیه طولانی تو فصلی که باید اوج بارش باشه تازه آلودگیه کوفتی هم اضافه شده دیگه حالی به آدم میمونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینا خوب اومدی ،منم با این حال که درسم تموم شده و مشغول کارم مواقعی که آپدیت ها خوب میشن و یا بارش داریم اشتیاقم به کار بیشتر میشه ولی برعکس مواقعی که آپدیت ها یهو خراب میشن مثل امروز دستم به کار نمیره

abtinT

کاربر ويژه

خوشبختانه آلودگي هواي تهران از بايت گازهاي سمي نظير دي اكسيدهاي نيتروژن و گوگرد نيست و ما به لحاظ ذرات معلف نگراني داريم. ذرات معلق جز هواويزه هاست. هواويزه يا آئروسل ها نقش كاملا دوگانه و متفاوتي مي تونن داشته باشن برخي از اون ها به دليل ماهيت و ذات خود از نوع جاذب رطوبت هستن به عبارت ديگه بعنوان هسته هاي تراكم و ميعان عمل مي كنن بديهي ست كه اين نوع از هواويزها مي تونن نقش افزايشي و مثبتي در بارش داشته باشن اما برخي ديگه كاملا بر عكس سبب از هم پاشيدن هسته هاي تراكم ايجاد شده مي كنن و از تراكم جلوگيري كرده و بارش رو كم مي كنن.

من هم خونده بودم خاک و دود و غیره بارش رو زیاد می کنه ولی می بینی که برعکس عمل می کنه .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا