• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

پسرخاله

کاربر ويژه
من هم که ادم امیدوار و خوش بینی بودم دیگه کم اوردم .با این بنزین و...................... بارش برف که هیچی بارون هم دیگه نمی یاد .
ماورایی فکر میکردی هی میگفتی سه شنبه شرایطه برفه تهرانه .
من شاخ درآورده بودم ولی ترجیح دادم خیلی تو ذوقت نزنم:ناراحت:

amir551

کاربر ويژه
ir_____-cloud-2013011518.jpg

وضعیت بارش و نقشه ها بسیار افتزاح هستن....................................:ناراحت::ناراحت:

منتظر آپدیت های جدید هستم......................................:iranjoman:

IRAJ1

کاربر ويژه
شانس نگاه کن روسیه تا الان از سمت اروپای شمالی بارش داشته اگه نقشه های امروز تغییر نکنن بارشهای هفته دیگش اینار از سمت مدیترانه خواهد بود یعنی بارشهایی که حق ماست

week2_totp_b.png

navid-mashhad

کاربر ويژه
مشهد هم از اون برف 6 دی تا الان فقط 1.4 میلی متر اومده
اگه اون برف هم نمی بارید که اوضاع بر وفق مراد نبود!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان عزیز

در مورد آلوده بودن هوا در شهرهای بزرگ از جمله تهران موافقم که واقعا یک معضل بزرگه که باید هر چه زودتر تصمیمات درستی گرفته بشه تا صلامت هموطنان عزیز بیش از این به مخاطره نیافته.

در مورد مسئله بنزین هم که اینروزها به کرات داریم در موردش می شنویم ولی یک خواهشی دارم که از عنوان کردن پی در پی این مسئله در اینجا خودداری کنید چون متاسفانه باب مطرح شدن مسائل دیگه در اینجا باز میشه که به صلاح و مصلحت انجمن نیست .:گل:

در مورد اینکه آلودگی هوا در تهران باعث بروز کم بارشی این کلان شهر شده باید عرض کنم که این مسئله درست نیست و کم بارشی تهران و بعضی شهرهای دیگه هیچ ارتباطی با این مسئله نداره و این بر میگیرده به تغییرات کلی در اقلیم ایران که هر چند سال یکبار این مسئله به نفع و یا ضرر یک منطقه رخ میده و اتفاقا سالهایی بود که کلی سیستم تو ایران می اومد و بارش خوبی از خودش به جا میذاشتم ولی تو شهر مشهد یا مه میشد و یا با وزش باد انرژی سامانه تحلیل می رفت.

درست که گذروندن این روزها خیلی تلخ و سخته ولی مطمئن باشید این دوران کم بارشی و رکورد هم بزودی به پایان خواهد رسید.:گل:

mohamad$

کاربر ويژه
سلام و درود به همگی
متاسفم از نباریدن برف در تهران
به نظر من سازمان هواشناسی و محیط زیست باید یه همایش علمی بذارن و تاثیر آلاینده ها بر بارش تهران رو بررسی کنن، جمع نظر کارشناس ها معلوم میکنه که آیا انباشت آلودگی روی تهران مانع از بارش هست یا نه.

امروز احتمال بارش خیلی پایین بود . سری قبل هم که بارش رخ نداد محدوده عملکرد سیستم ضعیف بود و 3 تا 4 استان جنوب البرز خبری نشد و بارش پراکنده رخ داد . قزوین البرز تهران سمنان

من فکر نمیکنم آلودگی هوا بارش و کاهش بده . اگر فرضا کرج و آبعلی خیلی زیاد میومد ولی تهران خیلی ضعیف اون وقت میشد این مسئله رو تا حدی موثر دونست . ارتفاعات هم خبری نشد

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام دوستان. خدا رو شکر بارش برف تو مشهد با شدت نسبتا مناسب و دونه های درشت شروع شده.:شاد2::احترام:

navid-mashhad

کاربر ويژه
چه جالب گرگان شد بارونی +3
ساری بارونی +2
بابلسر بارونی +4

البته فورکا برای ساری و امل اطلاعات ایستگاه قراخیل ( بین قایم شهر و ساری ) رو میزنه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینجا تقریبا داره سفید پوش میشه. رو ماشینها رو که سفید کرده ، زمینهای خاکی و باغچه ها هم سفید شدن. ، آسفالت هم اونجاهائیکه سایه بودند در طول روز سفید شدن بعلاوه اکس وسط خیابونها که خطوط فاضلاب اجراء شده.:گل:

ماهان.

کاربر ويژه
امروز رفته بودم به کلیسای جامع، یه مجسمه‌ای دیدم از یکی از پیشواهای مسیحیت به نام سنت‌موریس. این آقا سیاه پوست بوده و جالب اینجاست که در تصویری که توی مجسمه ازش کشیدن، تمام نقاط بدنش پوشیده‌ست بجز صورت. اول فکر کردم شاید بخاطر آتش‌سوزی سیاه شده، ولی بعد از فرم لب و دماغش فهمیدم که سیاه‌پوست بوده. توی ویکیپدیا هم نوشته که ایشون از مصر اومده به اسراییل و اونجا مسیحی شده!
این آقا قرن سوم میلادی زندگی می‌کرد و مجسمه‌اش اینجا سال‌های حدود 1250 ساخته شد. اون موقع هم لابد نفرت از رنگین‌پوست‌ها وجود داشت!

Saint_Maurice_Magdeburg.jpg

IRAJ1

کاربر ويژه
مهرداد جان وقتی که ao منفی باشه فشار رو روسیه و خاورمیانه به چه صورتیه ؟ ویا بصورت کلی تر چه موقع فشار رو خاورمیانه کاهش و روسیه افزایش پیدا میکنه؟(هرچی فشار رو خاورمیانه کمتر باشه بارش بیشتر میشه درسته؟)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا