• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aznavar

کاربر ويژه
درود:گریه:
خیلی ظلمه.. خیلی ظلمه برا مایی که از اوایل اردیبهشت تا اوایل آبان بارش که پیشکش در حسرت یه روز ابری هستیم این چنین ب خشکی بخوریم. این چه ناهنجار بازیه که گریبان مارو گرفته!!! تا قبل سال 86 یادمه همه چیز جای خودش بود.پاییز کار خودشو میکرد,زمستون و بهار هم همچنین... امثال ما دوره بدی ب دنیا امدیم. هیچ چیزش درست نیست. خدا خودش کمکمون کنه
درضمن بنده هیچ تخصصی از هواشناسی ندارم اما از مستندهایی که راجبه هواشناسی میبینم میگم ک هر چی بدبختیه میکشیم نتیجه گرم شدن 4 در جه ای دما در طی 100 سال اخیر هست که کمتر تو این فروم در مورش صحبت میشه
حالم اصلا خوب نیست. خوش بحال پسر همسایمون ککشم نمیگزه حتی اگه ی قطره هم نباره..
کلونازپام برای تنای خسته ای چون من You are in my september
http://www.mediafire.com/?we0hs6b8tm8ghhk

آرش-مشهد

کاربر ويژه
نقشه های نیروی دریایی بصورت کامل اپدیت شدند و در این آپدیت حکایت از عبور امواج دامنه کوتاهی از نوار شمالی( سواحل دریای خزر+ شمال شرق ایران) دارند بنابراین در طی روز وشب دوشنبه احتمال وقوع بارش های پراکنده در نواحی مذکور دور از انتظار نیست بارشهای احتمالی خراسان شمالی- شمال خراسان رضوی و مشهد هم در صورت تحقق به شکل بارش برف خواهند بود.
محسن جان پس بارش ما هم تضعیف شده؟؟؟!!

Dr.ben

کاربر ويژه
این پیش بینی ناهنجاری های بارشی و دمایی ماه آینده میلادی برای آمریکای شمالی هم جالبه:

CFSv2.NaPrec.20130116.201302.gif

CFSv2.NaT2m.20130116.201302.gif

South Boy

متخصص بخش فوتبال
بندر از صبح خیلی باده و سرده میخواستم بدونم این باد تا چند روز طول میکشه و دما چنده؟
و بارونی قرار نیست بیاد؟

ماهان.

کاربر ويژه
ماهان جان اگه امشب برف بارید بی زحمت چند تا عکس بگیر. من الان آرزو به دل یه شب برفی موندم. البته دست امیر محسن عزیز هم درد نکنه چند تا عکس برف دیشب مشهد رو گذاشتن.

سلام بهزاد جان

والا بارش برف اینجا از بعد از ظهر شروع شد و تا الان حدود 1 سانتیمتر باریده. برف و بارون اینجا رو هم می‌دونی دیگه. دونه ریزه ولی شدت داره. حدود 3 سانت برف روی زمینه که دو سانت از برف روزهای قبل که اصلن آب نشده بود و یک سانت هم امروز.

بیشینه دمای امروز به 2.8- رسید. دمای فعلی هم 3.5- درجه‌ست. در 24 ساعت گذشته دما تغییر زیادی نداشت! بین 4- و 3- در نوسان بود.

اینم چند تا عکس که چند دقیقه پیش گرفتم. ایشالا سمت شماها هم برف بیاد و ما عکسای برف‌های سنگین شما رو ببینیم!

DSC_0283.jpg

DSC_0285.jpg

این رو هم با زمان نوردهی بالا گرفتم.

DSC_0286.jpg

آخرین ویرایش:

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام بهزاد جان

والا بارش برف اینجا از بعد از ظهر شروع شد و تا الان حدود 1 سانتیمتر باریده. برف و بارون اینجا رو هم می‌دونی دیگه. دونه ریزه ولی شدت داره. حدود 3 سانت برف روی زمینه که دو سانت از برف روزهای قبل که اصلن آب نشده بود و یک سانت هم امروز.

بیشینه دمای امروز به 2.8- رسید. دمای فعلی هم 3.5- درجه‌ست. در 24 ساعت گذشته دما تغییر زیادی نداشت! بین 4- و 3- در نوسان بود.

اینم چند تا عکس که چند دقیقه پیش گرفتم. ایشالا سمت شماها هم برف بیاد و ما عکسای برف‌های سنگین شما رو ببینیم!

خیلی ممنونم ماهان عزیز. من الان دوست دارم برم توی اون خیابون عکس دوم زیر اون چراغ ها قدم بزنم! اگه امسال یه شب برفی داشته باشیم و 10 سانتی متر هم برف بیاد من راضیم.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
خواهش میکنم مهرداد جانپس مثل اینکه نمودار پیش یابی مدل دینامیکی ،پیش بینی حاکی از این که mjo وارد فاز 8 بشه نداره

ايرج جان

من امشب بسختي به اينترنت دسترسي دارم و نمي تونم به طور مناسب در خدمت شما باشم.

به دليل مشكل در اينترنت به اطلاعات دسترس ندارم براي من تنها سايتهاي با دامين ir باز مي شه و سايت هاي ديگه بسختي.

ماهان.

کاربر ويژه
سلام بهزاد جان

خیلی ممنونم ماهان عزیز. من الان دوست دارم برم توی اون خیابون عکس دوم زیر اون چراغ ها قدم بزنم! اگه امسال یه شب برفی داشته باشیم و 10 سانتی متر هم برف بیاد من راضیم.

بهزاد جان من به شخصه از برف و سرما انصراف می‌دم. الان هوس تابستون کردم. البته تابستون اینجا، نه رشت :))

از پاییز تا الان 20 روز بارش برف داشتیم و به نظر میاد این دومینوی سرما قرار نیست تموم بشه! نکته‌ی ترسناک‌تر وجود سرمای سطحی تا دو هفته‌ی آینده‌ست. در حالی که کانترها در منطقه افزایش پیدا می‌کنند اما هوای سطح زمین همچنان سرد و زیر صفر باقی می‌مونه!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا