محسن جان پس بارش ما هم تضعیف شده؟؟؟!!نقشه های نیروی دریایی بصورت کامل اپدیت شدند و در این آپدیت حکایت از عبور امواج دامنه کوتاهی از نوار شمالی( سواحل دریای خزر+ شمال شرق ایران) دارند بنابراین در طی روز وشب دوشنبه احتمال وقوع بارش های پراکنده در نواحی مذکور دور از انتظار نیست بارشهای احتمالی خراسان شمالی- شمال خراسان رضوی و مشهد هم در صورت تحقق به شکل بارش برف خواهند بود.
فعلا هیچ خبری نیست...سرما هم دوسه روز دیگه خبری ازش نیست!بندر از صبح خیلی باده و سرده میخواستم بدونم این باد تا چند روز طول میکشه و دما چنده؟
و بارونی قرار نیست بیاد؟
ماهان جان اگه امشب برف بارید بی زحمت چند تا عکس بگیر. من الان آرزو به دل یه شب برفی موندم. البته دست امیر محسن عزیز هم درد نکنه چند تا عکس برف دیشب مشهد رو گذاشتن.
سلام بهزاد جان
والا بارش برف اینجا از بعد از ظهر شروع شد و تا الان حدود 1 سانتیمتر باریده. برف و بارون اینجا رو هم میدونی دیگه. دونه ریزه ولی شدت داره. حدود 3 سانت برف روی زمینه که دو سانت از برف روزهای قبل که اصلن آب نشده بود و یک سانت هم امروز.
بیشینه دمای امروز به 2.8- رسید. دمای فعلی هم 3.5- درجهست. در 24 ساعت گذشته دما تغییر زیادی نداشت! بین 4- و 3- در نوسان بود.
اینم چند تا عکس که چند دقیقه پیش گرفتم. ایشالا سمت شماها هم برف بیاد و ما عکسای برفهای سنگین شما رو ببینیم!
خیلی ممنونم ماهان عزیز. من الان دوست دارم برم توی اون خیابون عکس دوم زیر اون چراغ ها قدم بزنم! اگه امسال یه شب برفی داشته باشیم و 10 سانتی متر هم برف بیاد من راضیم.
سلام بهزاد جان
والا بارش برف اینجا از بعد از ظهر شروع شد و تا الان حدود 1 سانتیمتر باریده. برف و بارون اینجا رو هم میدونی دیگه. دونه ریزه ولی شدت داره. حدود 3 سانت برف روی زمینه که دو سانت از برف روزهای قبل که اصلن آب نشده بود و یک سانت هم امروز.
بیشینه دمای امروز به 2.8- رسید. دمای فعلی هم 3.5- درجهست. در 24 ساعت گذشته دما تغییر زیادی نداشت! بین 4- و 3- در نوسان بود.
اینم چند تا عکس که چند دقیقه پیش گرفتم. ایشالا سمت شماها هم برف بیاد و ما عکسای برفهای سنگین شما رو ببینیم!
خیلی ممنونم ماهان عزیز. من الان دوست دارم برم توی اون خیابون عکس دوم زیر اون چراغ ها قدم بزنم! اگه امسال یه شب برفی داشته باشیم و 10 سانتی متر هم برف بیاد من راضیم.
بهزاد جان من به شخصه از برف و سرما انصراف میدم. الان هوس تابستون کردم. البته تابستون اینجا، نه رشت )
از پاییز تا الان 20 روز بارش برف داشتیم و به نظر میاد این دومینوی سرما قرار نیست تموم بشه! نکتهی ترسناکتر وجود سرمای سطحی تا دو هفتهی آیندهست. در حالی که کانترها در منطقه افزایش پیدا میکنند اما هوای سطح زمین همچنان سرد و زیر صفر باقی میمونه!