• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ماهان.

کاربر ويژه
میگم با توجه به نقشه هایی که در بالا گذاشتم ،وضع بارش و دمای هوا امسال شمال شرق و مشهد دست کمی از محدوده دریای سیاه و بخشهایی از اروپا نداشته ها:خجالت2:

محسن جان تا جایی که فهمیدم این نقشه‌ها آنومالی هستند،‌یعنی اختلاف نسبت به نرمال...

saeed hh

کاربر ويژه
وای استقلال میزبان سپاهان شد خیلی خوشحال شدم امیدوارم هوا هم صاف باشه با دمای 20درجه اون روز :گل:

mohammadsadat

کاربر ويژه
سلام به همگی دوستان

صبح امروز بالاخره یزد هم بگی نگی سفید شد، البته تا قبل از 10 همه برفها آب شد.

بیشترین بارش های استان یزد:
کذاب صدوق 14 م م
گل افشان مهریز 8 م م

بیشترین برف:
کذاب 15 س م
خود سفلی تفت 15 س م
گل افشان 12
منشاد 7

mohammadsadat

کاربر ويژه
رو کوهها برف خوبی نشسته

آره واقعاً این بی بارشی ناراحت کنند ست. اما خوب اینو فراموش نکنیم که این سال آبی تا اوایل دی ماه طلایی و کم نظیر بود و بعدها علاوه بر این زمستان بد از اون پاییز خوب هم یاد بکنیم. پاییزی که تا الان بیشتر کشور رو در حالت نرمال نگه داشته

mohamad$

کاربر ويژه
بارش برخی مراکز استان در سال آبی جدید

1 - رشت 694.2

2 - یاسوج 498.3

3 - ساری 468.8

4 - گرگان 373.5

5 - ایلام 242.7

6 - کرمانشاه 235.7

7 - شیراز 205.7

8 - شهرکرد 202.8

9 - تهران ( شمال ) 173.5

10 - خرم آباد 171.7

.
.
.

29 - یزد 46.3

30 - سمنان 41.7

31 - زاهدان 24.5

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
محسن جان تا جایی که فهمیدم این نقشه‌ها آنومالی هستند،‌یعنی اختلاف نسبت به نرمال...

سلام

ماهان عزیز حالا با توجه به همین چیزی که گفتید میشه به زبان خیلی ساده تر بگید وضعیت درشمال شرق ایران نسبت نرمالش چطور بوده؟

خوب بوده، بد بوده یا شاید هم اصلا تفاوتی نداشته!

اصلا شمال شرق رو ولش کن خوب:
اصلا همین واژه آنومالی یا ناهنجاری به زبان خیلی ساده یعنی چی؟:گل:

Dr.ben

کاربر ويژه
ناهنجاری های بارشی 2 هفته آینده (آپدیت 14Jan): :نه:

wk1.wk2_20130114.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آقا سعید

میشه لطف کنید بیخیال این پستهای جنجالی بشید و همشون رو ویرایش کنید و چهار تا عکس از طبیعت و گل و بلبل بذارید:گل:

ماهان.

کاربر ويژه

سلام

ماهان عزیز حالا با توجه به همین چیزی که گفتید میشه به زبان خیلی ساده تر بگید وضعیت درشمال شرق ایران نسبت نرمالش چطور بوده؟

خوب بوده، بد بوده یا شاید هم اصلا تفاوتی نداشته!

اصلا شمال شرق رو ولش کن خوب:
اصلا همین واژه آنومالی یا ناهنجاری به زبان خیلی ساده یعنی چی؟:گل:

محسن جان ناهنجاری یعنی اونی که اگه باید 5 میلیمتر می‌بارید 10 میلیمتر باریده اوضاعش خیلی خوبه و اونی که باید 400 میلیمتر می‌بارید، 250 میلیمتر باریده اوضاعش خیلی بده. به عبارتی یعنی اختلاف نسبت به نرمال.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
محسن جان ناهنجاری یعنی اونی که اگه باید 5 میلیمتر می‌بارید 10 میلیمتر باریده اوضاعش خیلی خوبه و اونی که باید 400 میلیمتر می‌بارید، 250 میلیمتر باریده اوضاعش خیلی بده. به عبارتی یعنی اختلاف نسبت به نرمال.

خیلی ممنون ماهان عزیز

با این توضیح ساده و خوبی که دادید من یکی که کاملا متوجه شدم .

اینطور توضیحات یک خوبی که داره این هست که دیگه این واژه ها برای دوستان تازه واردمون سنگین و عجیب نیست:گل:

mohamad$

کاربر ويژه
به اون 46 میل یزد نگاه نکنید . نرمال سالش فقط 60 میل هست . یعنی 14 میل فقط فاصله داره ! پس یعنی امسال بارش های خوبی داشته برف هم که خدا رو شکر دو سری فکر میکنم باریده و همینم برای نرمال برف یزد خوبه یزد امسال رتبه 1 کشور رو داره از نظر بارش نسبت به نرمال

Dr.ben

کاربر ويژه

ماهان جان اگه امشب برف بارید بی زحمت چند تا عکس بگیر. من الان آرزو به دل یه شب برفی موندم. البته دست امیر محسن عزیز هم درد نکنه چند تا عکس برف دیشب مشهد رو گذاشتن.

saeed hh

کاربر ويژه
آقا سعید

میشه لطف کنید بیخیال این پستهای جنجالی بشید و همشون رو ویرایش کنید و چهار تا عکس از طبیعت و گل و بلبل بذارید:گل:

چشم قربان:گل:بابا شما دیگه خیلی جو گیرشدید اینارو که من نمیگم مسولین رسمی کشور میگن همشون هم تو خبرگزاریهای رسمی کشور منتشر شده همشون هم که به اب وهوا مربوطه دیگه ما که مسعولیت دهن مردمو نداریم که چی بگم والا اخه...........
امروز یه خبر از مشهد دیدیم یعنی مردم ازخنده :خنده2:

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
سلام به همگی دوستان

صبح امروز بالاخره یزد هم بگی نگی سفید شد، البته تا قبل از 10 همه برفها آب شد.

بیشترین بارش های استان یزد:
کذاب صدوق 14 م م
گل افشان مهریز 8 م م

بیشترین برف:
کذاب 15 س م
خود سفلی تفت 15 س م
گل افشان 12
منشاد 7

جالبه
امسال هر سيستمي از هر جا مياد يزد رو بي نصيب نميزاره.

متوگرام ایستگاه تبریز نگران کننده است................

این دماهای بالای نرمال من و علی رو درگیر خودش کرده.........

دیشب در باب همین موضوع بیش از یک ساعت با هم تلفنی صحبت کردیم...........

Tabriz.png

hamed2148

کاربر ويژه
چشم قربان:گل:بابا شما دیگه خیلی جو گیرشدید اینارو که من نمیگم مسولین رسمی کشور میگن همشون هم تو خبرگزاریهای رسمی کشور منتشر شده همشون هم که به اب وهوا مربوطه دیگه ما که مسعولیت دهن مردمو نداریم که چی بگم والا اخه...........
امروز یه خبر از مشهد دیدیم یعنی مردم ازخنده :خنده2:

بپا يوقت رودل نكني :تعجب2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا