Amir Mohsen
متخصص بخش هواشناسی
آپدیت جدید نقشه های Ecmwf بارشهایی رو برای یکشنبه شب در تهران در نظر گرفته که آرزوی قلبی من این هست که در آپدیتهای بعدی هم تشدید بشه و هم محقق بشه:گل:
آپدیت جدید نقشه های Ecmwf بارشهایی رو برای یکشنبه شب در تهران در نظر گرفته که آرزوی قلبی من این هست که در آپدیتهای بعدی هم تشدید بشه و هم محقق بشه:گل:
درود بر محسن عزیز !:گل:
شما که وضعتون خوبه : اوایل دی یه برف سنگین داشتین و در طول دی دوسه تا برف سبک همانند دیروز و دوباره موج شمالی برا دوشنبه آتی بهتون حال داده !
ما چی بگیم که الان درست شد 21 روز خشکی مطلق و....!
درود دروددرود بر دوستان عزیز
نقشه های بارشی هفته اینده رو دیدم چیزی که تجربه شده برامون تو این سه هفته گذشته بارش ها تا 4 روز به شروع فعالیت سامانه تقویت خواهد شد و سپس در دو روز کلیه بارش ها برای منطقه ما به تدریج از بین خواهد رفت...
حتی شاید در نقشه های روزهای اینده بارش ها به قم هم برسه ....
نقشه های که از سه هفته پیش باراها تکرار شد و خواهد شد.....
پس ما دیگر گول نقشه ها را نمی خوریم و از بی بارشی نخواهیم سوخت باشد تا روزی که دریا سرخ فعال شود و ما را سیراب کند.
درود درود
با تشکر احتمال بارش در تهران به نظر من خیلی ضعیفه اما امیدوارم باد سطوح بالای جو باعث کاهش آلودگی بشهآپدیت جدید نقشه های Ecmwf بارشهایی رو برای یکشنبه شب در تهران در نظر گرفته که آرزوی قلبی من این هست که در آپدیتهای بعدی هم تشدید بشه و هم محقق بشه:گل:
سلام عرض میکنم خدمت تمامی دوستان و اساتید عزیز
متاسفانه اینترنتم قطع شده بود و دیروز رو از دست دادم!!!!ولی دارم کم کم صفحات گذشته رو میخونم
چه خبر از نقشه ها؟؟تا صفحه ی 1299 که برگشتم خبرهای خوبی واسه ما{خراسان شمالی}بود
شرایط خوبی داره شکل میگیره و من فکر می کنم از 7 / 8 بهمن به بعد کم کم هوای سرد سیبری از سمت شمالغرب وارد کشور میشه. پرفشار آزور داره شکل و شمایل خوبی می گیره و می تونه اروپا رو دوباره به گرما ببره و سرمای سیبری روی ما بریزه. خداوکیلی من روی مدلم خیلی زحمت کشیده بودم و چون برای سه فصل قبل قشنگ جواب داده بود ، خودم متعجب شده بودم چرا زمستون اینطور شد ، نگو بس اصل کاری دهه دوم و سوم بهمن خواهد بود و حتی شاید اسفند ... باز هم منتظر می مونم تا کامل این زمستون به پایان برسه و ببینم زحماتم نتیجه میده یا نه ...
درود بر کاربر ویژه خودمان
مودم دیشب درست شد؟
در واقع من بر مواضعم تاکید دارم و خدا لعنت کند بر من اگر ذره ای از موضع و حرفم عقب نشینی بکنم ... :شاد2:
در واقع من بر مواضعم تاکید دارم و خدا لعنت کند بر من اگر ذره ای از موضع و حرفم عقب نشینی بکنم ... :شاد2:
سلام محمدجان،نه داداشی،درست نشد متاسفانه،امروز صبح رفتم شرکتش خودش تعجب کرده بود که من مودم رو چیکارش کردم!!!!نیم ساعت طول کشید تا تونست درستش کنه!!!!
درود بر مملی خودم
خوفی؟
سمنانی؟
اب و هوا خوفه؟
امتحانات تموم شد؟
درود بر شما
بلی سمنانم
اب و هوا نچندان جالب
نخیر یکی دیگ مونده
سوال دیگری نداری؟:دی