• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohammadsadat

کاربر ويژه
سلام به همگی و روز به خیر

آخرین تصویر ماهواره ای کشور
jf0t4fdnsdbznqf8pe.jpg

اون توده ابر غربی شبیه ابرهای بارشیه، ولی ظاهراً ابرهای پوششی (یاد خانم رضا زاده بخیر) هستن

هواشناس

کاربر ويژه
درود علی جان:گل:
ترکشش به ما میرسه یانه؟

امیدوارم 100 درصد

خیلی دل داری علی با این شرایط بر روی موضع خودت هستی حقیقتا ترک اذربایجانی :گل:
کلا از ادمای که دل دارن خعلی خوشم میاد از ته قلبم ارزو میکنم موفق بشی :گل:

خب خدارو شکر اینها همه تجربه میشه برا ایندت خوبه :گل:

محمد جون من بهترین دوران عمرم رو روی این مدل و تحقیقاتش گذاشتم شوخی نیست که ، همه سنین 16 تا 21 سالگی رو کیف می کنند ولی من این 5 سال رو الان فقط دارم روی آمار و تغییرات نقشه ها و مدل های تجربی و ... کار می کنم ، من به این زودی اگر بخوام نا امید بشم که از اول نباید پا به این وادی پر بلا می زاشتم ...

محمد بجنورد

کاربر ويژه
:)))
چی بگم والا
من یکم فک کردم دیدم ازدواجم کنم میتونم درس بخونم

پس مبارکه!!!!!:شاد::شاد::شاد::شاد::شاد2::شاد2::شاد2::خنده2:

ای خدا!!!میبینی کار ما به کجا کشیده!!!!که باید بجای حرف از برف و بارون و سرما؛حرف از ازدواج بزنیم!!!!خدایا خودت یه حالی به ما ده و نعماتت{برف و باران} را بر نازل گردان!!!

mohamad_73

کاربر ويژه
پس مبارکه!!!!!:شاد::شاد::شاد::شاد::شاد2::شاد2::شاد2::خنده2:

ای خدا!!!میبینی کار ما به کجا کشیده!!!!که باید بجای حرف از برف و بارون و سرما؛حرف از ازدواج بزنیم!!!!خدایا خودت یه حالی به ما ده و نعماتت{برف و باران} را بر نازل گردان!!!

خواهشمیکنم محمد جون
بیست بهمن همه مهمون من به حساب ممل

imboeing

کاربر ويژه
اقا الان كوه هاي اطراف رشت بودم چه هوايي بود !!!!!! طرفاي سد خاكي هنوز برف هست ! اب ها يخ زده بود !

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام
ابادان ابری ولی ابر سیروس...رو عراقم یه ابرای باحال تری دیده می شه ولی اوناهم الکیه!سیستمی وارد گشته ولی یادش رفته با خودش رطوبت بیاره!

rahsazan

کاربر ويژه
بولتن پيش بينـي وضـع هـواي استان تاریخ: 28/10/1391 مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی

بررسي نقشه ها و تصاوير ماهواره های هواشناسي:

نشان می دهد در چهار روز آینده جریانات پایدار تراز میانی جو بر روی استان خراسان رضوی مستقر می باشد . در سطح زمین نیز جریانات سرد شمالی تضعیف و جریانات جنوبی قدری تقویت خواهد شد . بنابراین پیش بینی می شود در سه روز آینده در بیشتر نقاط استان دما بطور نسبی افزایش و از برودت هوای شبانه کاسته شود . پدیده مهم دیگر در سطح استان مه می باشد . همچنین طی فردا و روز شنبه وزش باد موجب خواهد شد پتانسیل آلودگی هوا در شهرهای بزرگ و مناطق صنعتی استان افزایش قابل ملاحظه ای نداشته باشد .بر این اساس:پیش بینی وضع هوای استان خراسان رضوی
پنجشنبه 28/10/1391​
جمعه 29/10/1391​
شنبه 30/10/1391​
نواحی شمالیصاف تا کمی ابری همراه با مه صبحگاهی و در برخی نقاط گاهی با وزش باد نسبتا شدیدصاف تا کمی ابری همراه با مه رقیق صبحگاهی و در برخی نقاط گاهی با وزش باد نسبتا شدیدصاف تا قسمتی ابری گاهی با وزش باد و در برخی نقاط با مه رقیق صبحگاهی یا غبار صبحگاهی
نواحی مرکزیصاف تا کمی ابری همراه با مه صبحگاهی یا غبار صبحگاهی و در برخی نقاط گاهی با وزش باد نسبتا شدیدصاف تا قسمتی ابری همراه با مه رقیق صبحگاهی یا غبار صبحگاهی و در نوار شرقی گاهی با وزش باد نسبتا شدید و گرد و خاکصاف تا قسمتی ابری گاهی با وزش باد و در برخی نقاط با مه رقیق صبحگاهی یا غبار صبحگاهی
نواحی جنوبیصاف تا کمی ابری همراه با غبار صبحگاهی و در برخی نقاط گاهی با وزش باد نسبتا شدیدصاف تا کمی ابری و در برخی نقاط گاهی با وزش باد نسبتا شدید و گرد و غبارصاف تا کمی ابری گاهی با وزش باد و در برخی نقاط با غبار صبحگاهی
شهرستان
مشهد
صاف تا کمی ابری گاهی با وزش باد و مه صبحگاهیصاف تا قسمتی ابری گاهی با وزش باد و مه رقیق صبحگاهی یا غبار صبحگاهیصاف تا قسمتی ابری گاهی با وزش باد و غبار صبحگاهی
کمینه دما​
بیشینه دما​
کمینه دما​
بیشینه دما​
کمینه دما​
بیشینه دما​
7-​
5​
4-​
8​
2-​
9​

گزارش وضع هوا در 24 ساعت گذ شته:در 24 ساعت گذشته قوچان با حداقل دمای 15- درجه سانتیگراد سرد ترین و بردسکن با حداکثر دمای 8 درجه سانتیگرادگرمترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده اند . طی همین مدت حداقل و حداکثر دمای مشهد 7- و 2 درجه سانتیگراد بوده است .در24 ساعت گذشته بیشترین بارندگی از ایستگاه هواشناسی مشهد و بمیزان 1/0 میلیمتر گزارش شده است .پیش بین مسئول : ضیاء شهابی رئیس اداره پیش بینی: یحیی قاینی پور

mohamad$

کاربر ويژه
طی 24 ساعت گذشته در استان تهران فیروزکوه با -15.2 درجه سردترین شهر و ورامین با +8.3 درجه گرمترین شهر بودند .

mohamad$

کاربر ويژه
عکسی که گذاشتم مربوط به اوایل دی هست که الودگی بیداد میکرد در تهران و مه شدید سطح زمین رو گرفته بود که باعث شده بود دمای بیشینه مهراباد 1190 متری با ارتفاع 2800 متر کوهستان برابری کنه .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا