• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nojeana

کاربر ويژه
سلام
فردا امتحان ریاضی مهندسی دارم نرسیدم بخونم ریاد برم امشب هم باید برم.
خوب فعلا تا 3 - 4 روز خداحافظ
خوب بی پدیده ای هوای ایران مثل اینکه رو فروم و کشور تأثیر گذاشته مثل سال 1357 ایشاله که اتفاقی نمی افته:چشمک2:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
مهرداد و آرش که خیلی کم میان امیرمحسنم گاهی نمیتونه بیاد باید یه مدیری اضافه بشه که همش آنلاینه

بنده تا جائی که میتونم میام، این یک هفته هم بخاطر آنفولانزا شدید حتی سرکار هم نرفتم! در طول روز از 8 صبح تا 4-5 بعد از ظهر بجز 5 شنبه و جمعه بنده همیشه انلاین خواهم بود.

salar69

کاربر ويژه
سامانه قدرتمندیه خدا کنه تغییر نکنه.

mean_sea_level_pressure_and_24h_cumulated_precipitations%21228%21Africa%21msl%21%E2%80%8Bpop%21od%21oper%21w_mslrain%212013011800%21%21chart.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز و خسته نباشید:گل:

با کسب اجازه از ادمین محترم فورم

از این لحظه به بعد هر کسی اینجا پست بذاره و کوچکترین طمع و یا بوی سیاسی، نژاد پرستانه از پستش به مشام برسه و کلا پستش بر خلاف موازین و قوانین فورم باشه، بدون کوچکترین ملاحظه ای پستش ویرایش میشه و با کاربر خاطی برابر با مقرارت انجمن برخورد میشه!

از آرش و خصوصا مهرداد عزیز هم درخواست میکنم در نبود بنده بدون کوچکترین ملاحظه ای از ابزارهای مدیریتی شون در بر خورد با کاربران خاطی استفاده کنند

آرش-مشهد

کاربر ويژه
قاعدتا بارش های این هفته رو نابود کرده ولی برای هفته ی بعد بارش زده که فکر میکنم اونها رو هم کم کرده متاسفانه!!!

مرسی محمد جان. زحمت کشیدی.

ولی کلا فکر میکنم ان شا الله از نیمه بهمن اوضاع کشور و شمال شرق بهتر میشه. این خشکی دیگه زیاد نمیتونه دوام داشته باشه.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
مرسی محمد جان. زحمت کشیدی.

ولی کلا فکر میکنم ان شا الله از نیمه بهمن اوضاع کشور و شمال شرق بهتر میشه. این خشکی دیگه زیاد نمیتونه دوام داشته باشه.

خواهش میکنم آرش جان:گل:

آره،موافقم،خود جی اف اس هم از 240ساعت آینده بارشهای خوبی رو واسه بیشتر نقاط کشور در نظر گرفته من جمله شمالشرق.انشاالله که همچنان این پیش بینی تا روز موعود پابرجا باشه و شدت هم پیدا کنه.

saeed hh

کاربر ويژه
خواهش میکنم آرش جان:گل:

آره،موافقم،خود جی اف اس هم از 240ساعت آینده بارشهای خوبی رو واسه بیشتر نقاط کشور در نظر گرفته من جمله شمالشرق.انشاالله که همچنان این پیش بینی تا روز موعود پابرجا باشه و شدت هم پیدا کنه.

تغییر میکنه امکان نداره پا برجا بمونه !!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا