• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

abtinT

کاربر ويژه
سعید جان اینجا هم هوا به شرایط هشدار و حتی اضطرار میرسه اما اینجا نمیشه مثل تهران تعطیل کنن چون اولا اون روزی که تعطیل شد خیلیا رعایت نمیکردن و اگر هم زوج و فرد و از این دست کارها انجام بدن چون همیشه یه جمعیت زائر که تعدادشون هم کم نیست هستن توی شهر با زهم طرح عملی نیست
باید انشالله با کارهایی مثل حمل و نقل عمومی و این قبیل کارها این مشکل حل بشه

تو تهران هم کسی رعایت نمی کنه چون مردم کار دارن .

http://www.yjc.ir/fa/news/4236053/ر...ر-تهران-بالغ-بر-5-هزار-وسیله-نقلیه-جریمه-شدند

آرش-مشهد

کاربر ويژه
پس به هشدار و اظطرار هم رسیده پس چرا صداشو درنمیارن من فکر میکردم تو کل ایران فقط محیط زیست شمال شرق سالم مونده!!

ما گرد و غبار انتقالی از عراق و عربستان رو نداریم. ولی ماشین و آلودگی هوا که مربوط به شهرنشینی هست که به هر صورت تو هر جایی تاثیر مخرب خودش رو میزاره.

navid-mashhad

کاربر ويژه
این حرف اخر منه و هیچ بحث قومیتی و سیاسی ندارم ( چون برای من ارزشی نداره )
آقا هر کی ناراحته اینجا نیاد
آیه قرآن نیست که حتما بیاد اینجا بگه من الم بلم
خیلی راست میگی و فکر می کنی حقتو خوردن مردی برو بگیر

abtinT

کاربر ويژه
انقدر ایران بارش نداره همه بهم ریختن .
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آره نیمه غربی مشهد هواش تمیزتره چون کاربرد عمده اینطرف مسکونی-آموزشیه و مثل مرکز شهر تردد و شلوغی زیاد نیست
منطقه ما واقعا هواش صد برابر از مرکز شهر تمیز تره

سلام نوید جان

یکی از علتهای تمیز بودن هوای غرب مشهد وزش تقریبا مستمر و دائمی باد هست

و من اسم این باد رو به نوعی باد خط الراسی میذارم که مختص ارتفاعات هست ولی شرق مشهد معمولا در غالب نقاط سال هوا به شدت ساکن هست واسه همین انباشت آلاینده ها هم بسیار بالا!!!!!!!!!!!!!!!!

saeed hh

کاربر ويژه
ما گرد و غبار انتقالی از عراق و عربستان رو نداریم. ولی ماشین و آلودگی هوا که مربوط به شهرنشینی هست که به هر صورت تو هر جایی تاثیر مخرب خودش رو میزاره.

با این وضعی که داره پیش میره به شما هم میرسه چون هیچ کار عملی تو عراق عربستان سوریه وحتی خود ایران نشده میترسم گرد و خاک ورودی با کویر های مرکزی ایران قاطی بشه بد بره سمت شرق!!!!!

arashz

مدیر بخش هواشناسی

سلام نوید جان

یکی از علتهای تمیز بودن هوای غرب مشهد وزش تقریبا مستمر و دائمی باد هست

و من اسم این باد رو به نوعی باد خط الراسی میذارم که مختص ارتفاعات هست ولی شرق مشهد معمولا در غالب نقاط سال هوا به شدت ساکن هست واسه همین انباشت آلاینده ها هم بسیار بالا!!!!!!!!!!!!!!!!

جالبه که فرودگاه رو هم در سمت شرق جانمائی کردن! البته به احتمال بسیار، دلیل این کار وجود تونل باد در امتداد دو رشته کوه بینالود و هزار مسجد در امتداد دره ای هست که مشهد در اون قرار گرفته.

rahsazan

کاربر ويژه
پس به هشدار و اظطرار هم رسیده پس چرا صداشو درنمیارن من فکر میکردم تو کل ایران فقط محیط زیست شمال شرق سالم مونده!!

توی استان در موردش صحبت میشه اما در سطح کشور رو زیاد توجه نکردم که اعلام میشه یا نه

این هم یه خبر که فکر کنم واسه پارسال باشه:

بر اساس گزارش مركز كنترل كيفيت هواي مشهد مستقر در اداره كل حفاظت محيط زيست استان خراسان رضوي، 9 ايستگاه سنجش آلودگی هوا شهر مشهد در شرايط هشدار قرار دارند.بر اساس گزارش اين مركز، وضعيت هوا طي روز جاري در 9 منطقه شهر مشهد به لحاظ آلاينده ذرات معلق كمتر از دو ميكرون در شرايط هشدار و كيفيت هوا در اين مناطق در شرايط ناسالم گزارش مي‌شود.مناطق آلوده شامل ايستگاه‌هاي چهارراه خيام،‌ خيابان دانشگاه، بلوار وحدت، نخريسي، ساختمان، رسالت، لشكر، سجاد، بالاباد(ايستگاه طرق) است.اين گزارش حاکي است همچنين ايستگاه‌هاي پايين باد (كيلومتر 30 جاده قوچان)، ويلا و بلوار وكيل‌آباد در شرايط نسبتا سالم قرار دارند.

abtinT

کاربر ويژه
با این وضعی که داره پیش میره به شما هم میرسه چون هیچ کار عملی تو عراق عربستان سوریه وحتی خود ایران نشده میترسم گرد و خاک ورودی با کویر های مرکزی ایران قاطی بشه بد بره سمت شرق!!!!!

ولی امسال بارش عراق خوب بوده . شاید گردو خاک هم کم بشه .

arashz

مدیر بخش هواشناسی

مناطق مرکزی ایران یکی از نقطه های تولید گرد و غبار هست! برای مثال تمامی شهر های حاشیه کویر با مشکل ذرات گرد و غبار مواجه هستند، اصفهان، یزد، کاشان و . . . در سیستان و بلوچستان هم بستر خشک دریاچه هامون و جازموریان از مراکز تولید گرد و غبار هستند، البته یک خوبی نسبت به گرد و غبار عراق دارن و اون این که الودگیشون به فلزات سنگین و اورانیوم بسیار کمتر هست!

navid-mashhad

کاربر ويژه

اتفاقا اردیبهشت 87 ناگهان آسمان مشهد تاریک و قرمز رنگ شد و باد و گردخاک شدید همه جا رو فرا گرفت ( منشا گرد و غبار هم دشت کویر بود )
بعد یک ربع بارون بارید ( بارون قرمز )

saeed hh

کاربر ويژه
مناطق مرکزی ایران یکی از نقطه های تولید گرد و غبار هست! برای مثال تمامی شهر های حاشیه کویر با مشکل ذرات گرد و غبار مواجه هستند، اصفهان، یزد، کاشان و . . . در سیستان و بلوچستان هم بستر خشک دریاچه هامون و جازموریان از مراکز تولید گرد و غبار هستند، البته یک خوبی نسبت به گرد و غبار عراق دارن و اون این که الودگیشون به فلزات سنگین و اورانیوم بسیار کمتر هست!

اوه اوه ارش مردم ایران نمیدونن چه بلایی داره سرشون میاد اون گردوخاکا u235وu238داره هیچ کسم صداشو درنمیاره!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا