شماها انگار وضعتون خيلي خراب بوده اينا كه خيلي سخت نبود خيلي هم شيرين بود
این زلزله بدجور اوضاع ما ریخته بهم از دیشب تا حالا 4 تا اومده بین 2 تا 3.3 ریشتر ،مهرداد جان نظرت در این رابطه چیه ؟آیا امکان اینکه شدیدتر بیاد هست؟
انقدر بهش فکر نکن بی خیال شو اگه بخاد اتفاقی بیفته کار چندانی ازت برنمیاد همه یه روز میمیرن حالا دیرو زود داره !!
من تو این شرایط قرار گرفتم همون موقه که تهران 5یا 5ونیم ریشتری امد درست موقع زلزله بابام تو اتاق عمل زیر یه عمل سنگین بود شانس اورد بهش چیزی نشد من سنم کم بود زیر تاخچه نشسته بودم اول یه صدایی امد شبیه غرش احساس کردم یه هواپیمای بزرگ درست از بالا پشتبونمون رد شد بد انگار یه احساس بهت دست میده انگار مشروب یا مواد زدی هی موقع دویدن و فرار کردن به اینورو اونور میری!!!
یادم میاد وقتی که شب شد تمام چراغای خونه رو تا صبح روشن گذاشتم البته زیادم خوابم نبرد البته بقیه که از بیمارستان امده بودند انقدر خسته بودند مثل جنازه خوابشون برد!!
تا چند روز بد تهران هی طوفان گرد وخاک با بادهای شدید داشت مخصوصا موقع عصرا دم غروب. خیلی بد بود خیلی بد!!
سپاسانسان در مقابل پديده هاي طبيعي همچون زلزله هيچ دانشي نداره با توجه به اينكه زلزله اي بزرگتر اتفاق افتاده به نظر ميرسه اينها جز دسته پسلرزه ها باشه و روند تخليه انرژي زمين طبيعي ست و در صورتي كه روند صعودي در تعداد و بزرگاي لرزه ها ديده نمي شه جاي هيچ نگراني نيست.
سال 83 يا 86 ؟
به جز زلزله رودبار تو سال 69 زلزله 5 ريشتر و بالاتر نداشتيم تو تهران!!!!
تهران . مارچ 1950
هیچ نشانه ای از شهر و خونه و زندگی در شمال تهران و پای کوهای توچال دیده نمیشه .......
زلزله 83 هم فکر کنم 5.1 بود.