• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

IRAJ1

کاربر ويژه
یه حسی بهم میگه بارشهای یکشنبه پس فردا خوب خواهد بود نروژ برا ما 0.4 میل زده

محمد بجنورد

کاربر ويژه
دوستان داره یه جبهه هوای سرد از اینجا عبور میکنه؟؟؟چون هوا هم خیلی سرد شده یه دفعه ای!!!

midea.jpg

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
این زلزله بدجور اوضاع ما ریخته بهم از دیشب تا حالا 4 تا اومده بین 2 تا 3.3 ریشتر ،مهرداد جان نظرت در این رابطه چیه ؟آیا امکان اینکه شدیدتر بیاد هست؟

انسان در مقابل پديده هاي طبيعي همچون زلزله هيچ دانشي نداره

با توجه به اينكه زلزله اي بزرگتر اتفاق افتاده به نظر ميرسه اينها جز دسته پسلرزه ها باشه و روند تخليه انرژي زمين طبيعي ست و در صورتي كه روند صعودي در تعداد و بزرگاي لرزه ها ديده نمي شه جاي هيچ نگراني نيست.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
انقدر بهش فکر نکن بی خیال شو اگه بخاد اتفاقی بیفته کار چندانی ازت برنمیاد همه یه روز میمیرن حالا دیرو زود داره !!

خير اصلا موافق نيستم

انسان بايد هميشه از آمادگي كامل برخوردار باشه

هميشه به ديگران مي گم آگاهانه از زلزله بترسيم بيايم از اين ترس براي بالا بردن هر چه بيشتر آمادگي از حوادث آينده استفاده كنيم.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
من تو این شرایط قرار گرفتم همون موقه که تهران 5یا 5ونیم ریشتری امد درست موقع زلزله بابام تو اتاق عمل زیر یه عمل سنگین بود شانس اورد بهش چیزی نشد من سنم کم بود زیر تاخچه نشسته بودم اول یه صدایی امد شبیه غرش احساس کردم یه هواپیمای بزرگ درست از بالا پشتبونمون رد شد بد انگار یه احساس بهت دست میده انگار مشروب یا مواد زدی هی موقع دویدن و فرار کردن به اینورو اونور میری!!!

یادم میاد وقتی که شب شد تمام چراغای خونه رو تا صبح روشن گذاشتم البته زیادم خوابم نبرد البته بقیه که از بیمارستان امده بودند انقدر خسته بودند مثل جنازه خوابشون برد!!

تا چند روز بد تهران هی طوفان گرد وخاک با بادهای شدید داشت مخصوصا موقع عصرا دم غروب. خیلی بد بود خیلی بد!!

سال 83 يا 86 ؟

به جز زلزله رودبار تو سال 69 زلزله 5 ريشتر و بالاتر نداشتيم تو تهران!!!!

IRAJ1

کاربر ويژه
انسان در مقابل پديده هاي طبيعي همچون زلزله هيچ دانشي نداره با توجه به اينكه زلزله اي بزرگتر اتفاق افتاده به نظر ميرسه اينها جز دسته پسلرزه ها باشه و روند تخليه انرژي زمين طبيعي ست و در صورتي كه روند صعودي در تعداد و بزرگاي لرزه ها ديده نمي شه جاي هيچ نگراني نيست.
سپاس

روح الله تهران

کاربر ويژه
سامانه فرداشب ضعیف و اکثر بصورت وزش باد و افزایش ابر و بارش پراکنده خواهد داشت امیدوارم این سامانه نیز مثل سامانه قبلی برخی مناطق غافلگیر کنه سامانه قبلی برای یزد بار ش برف داشت

arashz

مدیر بخش هواشناسی
به نظر میاد در 180 ساعت آینده جنب حاره ای تا سومالی عقب نشینی میکنه! خیلی عجیبه! نه به این فعالیت شدید و نه به اون عقب نشینی شدید!

ali.doosti

کاربر ويژه
یه چیز!بعضی دوستان یه موج راه میندازن که فلان روز سیل میاد و فقط هم آرزوه!اینجور نمیاد و قطعا روحیه خیلیا بد میشه!خواهشا اگر پیش بینی هست با استناد به شاخص خاصی باشه.چه دراز مدت چه کوتاه مدت و از پیش بینی با حدس و گمان پرهیز کنید چون امید بیهوده دادن و رخ ندادن هم بار علمی فرومو پایین میاره و همبعد از نیومدن خیلیا ناراحت میشن که چرا نشد!باتشکر

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا