• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeed hh

کاربر ويژه
یک سیکلون کاملا کلاسیک مدیترانه ای!
اون نقطه در مرز ایران، عراق و ترکیه از این سیستم هم بارش نسبتا سنگینی دریافت خواهد کرد!
این تازه اولشه اگه روطوبت اوقیانوس هند قاطیش بشه واسه تهران میشه مثل سال 83البته فعلا به شکل بارون --- دریای سرخ <مدیترانه<اوقیانوس هند+نقش کمکی خلیج فارس این جوری بشه مثل ابان پارسال یا83واسه تهران !!!
البته پر فشار شمالی هم باید باشه!!

saeed hh

کاربر ويژه
اگه سیستم قوی باشه پرش به تهران گیر کنه دیگه تهران ولش نمیکنه بداز خروجشم از روطوبت باقی موندش هم همرفت میگیرنه:خنده1:

salar69

کاربر ويژه
با این دماها برفهای کوهها هم آب میشه که.

Syria.lapse.168.cc23.jpg

tempscale.metric.gif

abtinT

کاربر ويژه
سلام دوستان و شب همگی خوش

دیشب و امروز یک مقدار گرفتار بودم نتونستم در خدمت تون باشم

فقط اومدم یک عرض ادب کنم و یک خوش خبری بذارم و برم:گل:

نقشه آنومالی بارش

shade.apcp.png

شب دوستان عزیز خوش و سلامت و تندرست باشید:گل:

چه عجب نقشه بهتر شده .

IRAJ1

کاربر ويژه
این زلزله بدجور اوضاع ما ریخته بهم از دیشب تا حالا 4 تا اومده بین 2 تا 3.3 ریشتر ،مهرداد جان نظرت در این رابطه چیه ؟آیا امکان اینکه شدیدتر بیاد هست؟

saeed hh

کاربر ويژه
این زلزله بدجور اوضاع ما ریخته بهم از دیشب تا حالا 4 تا اومده بین 2 تا 3.3 ریشتر ،مهرداد جان نظرت در این رابطه چیه ؟آیا امکان اینکه شدیدتر بیاد هست؟

انقدر بهش فکر نکن بی خیال شو اگه بخاد اتفاقی بیفته کار چندانی ازت برنمیاد همه یه روز میمیرن حالا دیرو زود داره !!

ماهان.

کاربر ويژه
عشق من رياضي و خصوصن از نوع مهندسيش و معادلات واي كمتر از 19 ميگرفتم انگار شكست عشقي خورده بودم

جدی؟ فک کنم توی کل دانشکده‌های ما این دو تا درس رو کسی بیشتر از 16 نگرفت. مهندسی رو که از 30 نفر بار اول فقط 10 نفر پاس کردن! معادلات رو هم لطف کرد و روی نمودار برد که اکثریت‌مون پاس شدیم!!

IRAJ1

کاربر ويژه
انقدر بهش فکر نکن بی خیال شو اگه بخاد اتفاقی بیفته کار چندانی ازت برنمیاد همه یه روز میمیرن حالا دیرو زود داره !!
سعید جان خدا نکنه تو این شرایط قرار بگیری بسیار وحشتناکه و دست خود آدم نیست که بهش فکر نکنه فرار از مرگ یه چیز غریضیه ،لامصب وقتی میاد فقط میخایی بپری تو حیاط البته اگه پاهای بی حست باهات همراهی کنن

روح الله تهران

کاربر ويژه
سلام بر تمام دوستان :گل:

به نظر میاد بارشهای گسترده و شدیدی در راه ایران عزیزمون اگه سرما نیز همراهی کنه عجب میشه بارش برف پشت سرهم خواهیم داشت

saeed hh

کاربر ويژه
سعید جان خدا نکنه تو این شرایط قرار بگیری بسیار وحشتناکه و دست خود آدم نیست که بهش فکر نکنه فرار از مرگ یه چیز غریضیه ،لامصب وقتی میاد فقط میخایی بپری تو حیاط البته اگه پاهای بی حست باهات همراهی کنن

من تو این شرایط قرار گرفتم همون موقه که تهران 5یا 5ونیم ریشتری امد درست موقع زلزله بابام تو اتاق عمل زیر یه عمل سنگین بود شانس اورد بهش چیزی نشد من سنم کم بود زیر تاخچه نشسته بودم اول یه صدایی امد شبیه غرش احساس کردم یه هواپیمای بزرگ درست از بالا پشتبونمون رد شد بد انگار یه احساس بهت دست میده انگار مشروب یا مواد زدی هی موقع دویدن و فرار کردن به اینورو اونور میری!!!

یادم میاد وقتی که شب شد تمام چراغای خونه رو تا صبح روشن گذاشتم البته زیادم خوابم نبرد البته بقیه که از بیمارستان امده بودند انقدر خسته بودند مثل جنازه خوابشون برد!!

تا چند روز بد تهران هی طوفان گرد وخاک با بادهای شدید داشت مخصوصا موقع عصرا دم غروب. خیلی بد بود خیلی بد!!

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
جدی؟ فک کنم توی کل دانشکده‌های ما این دو تا درس رو کسی بیشتر از 16 نگرفت. مهندسی رو که از 30 نفر بار اول فقط 10 نفر پاس کردن! معادلات رو هم لطف کرد و روی نمودار برد که اکثریت‌مون پاس شدیم!!

شماها انگار وضعتون خيلي خراب بوده اينا كه خيلي سخت نبود خيلي هم شيرين بود

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا