یک سیکلون کاملا کلاسیک مدیترانه ای!
اون نقطه در مرز ایران، عراق و ترکیه از این سیستم هم بارش نسبتا سنگینی دریافت خواهد کرد!
پشت بندش بازم یک موج دیگه هستش؟
یک سیکلون کاملا کلاسیک مدیترانه ای!
اون نقطه در مرز ایران، عراق و ترکیه از این سیستم هم بارش نسبتا سنگینی دریافت خواهد کرد!
این تازه اولشه اگه روطوبت اوقیانوس هند قاطیش بشه واسه تهران میشه مثل سال 83البته فعلا به شکل بارون --- دریای سرخ <مدیترانه<اوقیانوس هند+نقش کمکی خلیج فارس این جوری بشه مثل ابان پارسال یا83واسه تهران !!!یک سیکلون کاملا کلاسیک مدیترانه ای!
پشت بندش بازم یک موج دیگه هستش؟
سلام دوستان و شب همگی خوش
دیشب و امروز یک مقدار گرفتار بودم نتونستم در خدمت تون باشم
فقط اومدم یک عرض ادب کنم و یک خوش خبری بذارم و برم:گل:
نقشه آنومالی بارش
شب دوستان عزیز خوش و سلامت و تندرست باشید:گل:
تهران . مارچ 1950
هیچ نشانه ای از شهر و خونه و زندگی در شمال تهران و پای کوهای توچال دیده نمیشه .......
این زلزله بدجور اوضاع ما ریخته بهم از دیشب تا حالا 4 تا اومده بین 2 تا 3.3 ریشتر ،مهرداد جان نظرت در این رابطه چیه ؟آیا امکان اینکه شدیدتر بیاد هست؟
خیلی قشنگه .
کسی عکس کوه علوم تحقیقات در زمان قدیم رو داره .
عشق من رياضي و خصوصن از نوع مهندسيش و معادلات واي كمتر از 19 ميگرفتم انگار شكست عشقي خورده بودم
ممنون . اره واقعا این عکسای قدیمی خیلی لذت بخشه . من با این عکسای قدیمی بیشتر از جدید حال میکنم :گل:
سعید جان خدا نکنه تو این شرایط قرار بگیری بسیار وحشتناکه و دست خود آدم نیست که بهش فکر نکنه فرار از مرگ یه چیز غریضیه ،لامصب وقتی میاد فقط میخایی بپری تو حیاط البته اگه پاهای بی حست باهات همراهی کننانقدر بهش فکر نکن بی خیال شو اگه بخاد اتفاقی بیفته کار چندانی ازت برنمیاد همه یه روز میمیرن حالا دیرو زود داره !!
سعید جان خدا نکنه تو این شرایط قرار بگیری بسیار وحشتناکه و دست خود آدم نیست که بهش فکر نکنه فرار از مرگ یه چیز غریضیه ،لامصب وقتی میاد فقط میخایی بپری تو حیاط البته اگه پاهای بی حست باهات همراهی کنن
جدی؟ فک کنم توی کل دانشکدههای ما این دو تا درس رو کسی بیشتر از 16 نگرفت. مهندسی رو که از 30 نفر بار اول فقط 10 نفر پاس کردن! معادلات رو هم لطف کرد و روی نمودار برد که اکثریتمون پاس شدیم!!