• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
سلام هادی جان. بابا چرا ناراحت میشی. ما که شما رو همه جوره قبول داریم. فقط گفتم سطح امتحانای دانشگاهها مسلما با هم فرق داره. مثلا دانشگاه تهران مسلما از مشهد سختر میگیره یا شریف باز بدتر. و الا من که هنوز همون معادلات دیفرانسیل هم پاس نکردم. رشته مون هم ریاضی مهندسی نداره :)))):گل:

درود آرش جان
آخه لحنت پستت جوري بود كه احساس كردم داري خودم يا دانشگاهم را تحقير ميكني! كاش شرايط زندگي اجازه ميداد درسم را خارج از ايران ادامه ميدادم كاش! بعضي وقت ها حسرت خيلي چيزا رو ميخورم كه زندگي ناخواسته به من نداد

rahsazan

کاربر ويژه
800px-BrockenBahnWinter.jpg

منبع:http://fa.wikipedia.org

آرش-مشهد

کاربر ويژه
درود آرش جان آخه لحنت پستت جوري بود كه احساس كردم داري خودم يا دانشگاهم را تحقير ميكني! كاش شرايط زندگي اجازه ميداد درسم را خارج از ايران ادامه ميدادم كاش! بعضي وقت ها حسرت خيلي چيزا رو ميخورم كه زندگي ناخواسته به من نداد

به هر حال اگه لحن پستم بد بود عذر میخوام.

rahsazan

کاربر ويژه
کد مطلب: 176115
برف سنگین تمام روسیه را سفیدپوش کرد+تصاویر

تاریخ انتشار : شنبه ۳۰ دی ۱۳۹۱ ساعت ۰۹:۳۳

برف سنگین تمام روسیه را سفیدپوش کرده و راه‌های مواصلاتی بین شهرهای مختلف را قطع کرده است.به گزارش فارس به نقل از راشاتودی، روسیه طی هفته گذشته با بارش شدید برف مواجه شده است که این بارش سنگین باعث ترافیک‌های سنگین، تاخیر در پروازها و قطع شدن راه‌های ارتباطی با شهرک‌های دور شده است.تصاویر نقشه‌های ماهواره‌‌ای نشان می‌دهد که تمام روسیه را برف فرا گرفته است.در ادامه تصاویر برف سنگین در روسیه ارائه می‌شود.

13911029000344_PhotoL.jpg

13911029000342_PhotoL.jpg

13911029000340_PhotoL.jpg

13911029000339_PhotoL.jpg

13911029000338_PhotoL.jpg

13911029000337_PhotoL.jpg

13911029000336_PhotoL.jpg

13911029000332_PhotoL.jpg

13911029000331_PhotoL.jpg

13911029000329_PhotoL.jpg

13911029000347_PhotoL.jpg

به نقل از :alef.ir

rahsazan

کاربر ويژه
اطلاعيه مركز مديريت راههاي كشور30 دي

بررسي تصاوير دريافتي از دوربين هاي نظارتي و سامانه های هوشمند ترافیک شمار مركز و نیز گشتهای شعب راهداری سراسر کشور، درحال حاضر ترافيك، در محورهاي مواصلاتی کشور، به صورت عادي و روان است.
در اغلب محورهای استان کرمان، گردنه های گوجگی و تیوان در خراسان رضوی، گردنه علی آباد در یزد، غالب گردنه ها و ارتفاعات مازندران و گلستان و محور کاشان - نطنز در استان اصفهان، تردد با زنجیر چرخ، توصیه می گردد.
محور شمشك _ ديزين واقع در استان البرز ، حد فاصل پاركينگ بالا (دوم) تا پاركينگ پايين (ديزين)، بدليل بارش برف، تا اطلاع ثانوی مسدود و تردد از شمشك تا پاركينگ بالا و از گچسر تا پاركينگ پايين جهت دسترسي هموطنان بمنظور استفاده از پيستهاي اسكي شمشك و ديزين،تا اطلاع ثانوی، همه روزه از ساعت 7:30 الي 17 امكان‌پذير است.
محور فرعی پونل ـ خلخال واقع در استان اردبيل بدليل بارش برف و كولاك و احتمال ريزش، تا اطلاع بعدي مسدود مي باشد.

لینک اطلاعیه بصورت کامل

amir tehranpars

کاربر ويژه
درود بر دوستان !:گل:
همچنان قرارگیری پرفشار آزور بر روی شمالغربی آفریقا تا پایان هفته به چشم میخوره ! به نظر روز جمعه پرفشار مذکور با حرکت به سمت بالادست منجر به فرارفت هوای گرم بر روی غرب اروپا به نظر میرسه و از طرفی نحوه ی قرارگیری کانتر 570 و 540 موجب ایجاد ناوه ای بر روی شرق مدیترانه و عراق طی هفته آتی خواهد شد !

arashz

مدیر بخش هواشناسی
دستگاه جدیدی که می‌تواند تصاویر هر دانه برف را در زمان سقوط آزاد آن به ثبت برساند، می‌تواند به پیش‌بینی‌های هواشناسی بهتر منجر شود.

به گزارش ایسنا، محققان دانشگاه یوتا موفق به ساخت «دوربین دانه برف چند زاویه‌ای(MASC)» شده‌اند که از سه دوربین پرسرعت کنترل شده با حسگرهای مادون قرمز برای تصویربرداری از دانه‌های برف در زمان سقوط آنها بر روی زمین با نوردهی یک 25 هزارم یک ثانیه استفاده می‌کند.

این دستگاه همچنین سرعت سقوط دانه را بدون لمس آن که ممکن است منجر به اختلال در اندازه‌گیری باشد، محاسبه می‌کند.

بیشتر دانه‌های برف موجود در طبیعت، توده‌های پیچیده‌ای از دانه‌های به هم چسبیده‌اند که قرار دادن آنها بر روی یک اسلاید می‌تواند ساختار آنها را از بین ببرد.

از این تصاویر همچنین می‌تواند برای درک بهتر بارش برف و ایجاد یک مدل دقیق‌تر از توفان‌های زمستانی استفاده کرد. یکی از مسائلی که شبیه‌سازیهای هواشناسی کنونی از کارآیی خوبی در آن برخوردار نیستند، پیش‌بینی دقیق بارش برف است. این امر از آنجا نشات می‌گیرد که این مدلها نشانگر خوبی برای دانه‌های برف نبوده و بیشتر بر اساس سنجشهایی از آنها هستند که بطور دستی در دهه 1970 انجام گرفته که شاید چند صد یا هزار دانه برف را می‌توانستند محاسبه کنند.

در مقابل این دوربین می‌تواند ده‌ها هزار دانه برف را تنها در یک شب به ثبت رسانده و اندازه‌گیری کند. در حال حاضر دو دوربین MASC در منطقه اسکی آلتا در حال تولید نتایج هستند که تعامل برف و باد را بطور متفاوتی از پیش‌بینهای مدلهای هواشناسی نشان می‌دهند.

یکی از این دوربین‌ها اکنون در اختیار ارتش آمریکا قرار دارد که از آن برای ارتقای پیش‌بینی‌ها در مورد سقوط بهمن استفاده می‌کند.

http://www.asriran.com/fa/news/252698/%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D9%87%D9%88%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%84%D9%88%D8%AF%D9%87%E2%80%8C%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%87%D9%85-%D9%87%D8%B3%D8%AA

روح الله تهران

کاربر ويژه
سامانه که قرار وارد کشور بشه اگه با سرما شدید همراهی کنه شاهد بارش های سنگین برف خواهیم بود امیدوارم سرما نیز همراهی کنه به نظر میاد بعد از خروج سامانه سامانه دیگری وارد کشور خواهد شده

aznavar

کاربر ويژه
کد مطلب: 176115
برف سنگین تمام روسیه را سفیدپوش کرد+تصاویر

تاریخ انتشار : شنبه ۳۰ دی ۱۳۹۱ ساعت ۰۹:۳۳

برف سنگین تمام روسیه را سفیدپوش کرده و راه‌های مواصلاتی بین شهرهای مختلف را قطع کرده است.به گزارش فارس به نقل از راشاتودی، روسیه طی هفته گذشته با بارش شدید برف مواجه شده است که این بارش سنگین باعث ترافیک‌های سنگین، تاخیر در پروازها و قطع شدن راه‌های ارتباطی با شهرک‌های دور شده است.تصاویر نقشه‌های ماهواره‌‌ای نشان می‌دهد که تمام روسیه را برف فرا گرفته است.در ادامه تصاویر برف سنگین در روسیه ارائه می‌شود.

13911029000344_PhotoL.jpg

13911029000342_PhotoL.jpg

13911029000340_PhotoL.jpg

13911029000339_PhotoL.jpg

13911029000338_PhotoL.jpg

13911029000337_PhotoL.jpg

13911029000336_PhotoL.jpg

13911029000332_PhotoL.jpg

13911029000331_PhotoL.jpg

13911029000329_PhotoL.jpg

13911029000347_PhotoL.jpg

به نقل از :alef.ir

Oh Jesus :تعجب2::تعجب2:

کدخدا

کاربر ويژه
درود

هوا بس ناجوانمردانه گرم است....:ناراحت:

الان بخاری خاموش کردم:تعجب2:اونم اول بهمن :تعجب2:.اصلا فکر اینکه دی ماه به این مزخرفی بعد پاییز به اون خوبی داشته باشیم نمیکردم :ناراحت:
اساسی حالمون گرفته شد :ناراحت:

aznavar

کاربر ويژه
درود

هوا بس ناجوانمردانه گرم است....:ناراحت:

الان بخاری خاموش کردم:تعجب2:اونم اول بهمن :تعجب2:.اصلا فکر اینکه دی ماه به این مزخرفی بعد پاییز به اون خوبی داشته باشیم نمیکردم :ناراحت:
اساسی حالمون گرفته شد :ناراحت:

سلام محمد جان اینجا هم اوضاع ناجوره. از موقعی که یادمه اولین باره میبینم برگ درختا تو این موقع از سال نیش زده :تعجب2:
برم ببینم میشه یه عکس ازش بگیرم آپ کنم

کدخدا

کاربر ويژه
سلام محمد جان اینجا هم اوضاع ناجوره. از موقعی که یادمه اولین باره میبینم برگ درختا تو این موقع از سال نیش زده :تعجب2:
برم ببینم میشه یه عکس ازش بگیرم آپ کنم

درود سجاد جان

این موقع سال؟:تعجب2::ناراحت:برو عکس بگیر ببینم خیلی وحشتناکه :ناراحت:

کدخدا

کاربر ويژه
از آن زمان که آرزو . چو نقشی از سراب شد
تمام جستجوی دل . سوال بی جواب شد
نرفته کام تشنه ای . به جستجوی چشمه ها
خطوط نقش زندگی . چو نقشه ای بر آّب شد
چه سینه سوز آه ها . که خفته بر لبان ما
هزار گفتنی به لب . اسیر پیچ و تاب شد
نه شور عارفانه ای . نه شوق شاعرانه ای