• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

abtinT

کاربر ويژه
سایت نیروی دریایی میگه سرما و برف در تهران ولی wxmaps و meteostar همچین نمی گن ؟؟؟!!!

abtinT

کاربر ويژه
سرانجام آپدیت جدید نقشه های اسمبل صادر شد :شاد::گل::شاد2::100::ایول::nicolnici::icestar::baroon::66::7::39::84::6::زمستان:

انیمیشن بارش و فشار سطح دریا - مدل اسمبل

60 الی 120 ساعت آینده

o1in039gqoooh6jgh9v.gif

تو این نقشه تهران هم بارش خوبی داره

mikadd

کاربر ويژه
جی اف اس هم که اپ شد افتضاح.ولی نقشهای که امیر محسن جان گذاشتن شرایط خوبی رو نشون میده.تقریبا تهران مرز برخورد جریانات سرد شمالی و جریانات جنوبی دریای سرخه.قاعدتا باید بارش خوبی اتفاق بیفته

سیبری

کاربر ويژه
قديمي ها و بزرگترهاي ما هميشه از بارش برفهاي آن چناني و بارندگيهاي قابل توجه در طول دوران زنديگيشون در سالهاي نه چندان دور سخن مي گويند. اما نكته قابل تامل اين است كه آمار هواشناسي از حدود 60 سال پيش براي شهرهايي مثل مشهد و تهران موجود است و وقتي اين آمار رو مرور مي كنيم اين برفهاي پشت سرهم و سنگين كه ازش صحبت ميشه حداقل در آمار مشاهده نميشه ضمن اينكه مقدار بارش سالانه و ماهانه هم در اين بازه آماري تغيير قابل توجهي نداشته.
به نظر شما قديمي ها اشتباه يا اغراق مي كنند يا اينكه واقعا بارش برف و بارندگي در نيم قرن اخير تغييرات قابل توجهي داشته؟ اگه داشته پس چرا آمار اين رو نشون نميده؟
این بحث جالب اونور شروع شده نظر شما چیه خیلی بحث جالبیه

در واقع هم آمار درست میگه وهم قدیمیها درست میگن ، زمانیکه قدیمیها دارن از زمستونای سرد و پربرف صحبت میکنن دقیقا همون زمستونایی یادشونه که مثلا هر 10 سال یه بار رخ میده و براشون خاطره شده مثل زمستون 1350 و گر نه تو سالهای دور هم زمستونای گرم و کم بارش زیاد داشتیم

abtinT

کاربر ويژه
در واقع هم آمار درست میگه وهم قدیمیها درست میگن ، زمانیکه قدیمیها دارن از زمستونای سرد و پربرف صحبت میکنن دقیقا همون زمستونایی یادشونه که مثلا هر 10 سال یه بار رخ میده و براشون خاطره شده مثل زمستون 1350 و گر نه تو سالهای دور هم زمستونای گرم و کم بارش زیاد داشتیم

قدیمی ها درست می گن الان از سرمای هوا خیلی کم شده . تو این سایت امار سرما رو می تونی در بیاری .

http://www.chaharmahalmet.ir/iranarchive.asp

saeed hh

کاربر ويژه
جی اف اس هم که اپ شد افتضاح.ولی نقشهای که امیر محسن جان گذاشتن شرایط خوبی رو نشون میده.تقریبا تهران مرز برخورد جریانات سرد شمالی و جریانات جنوبی دریای سرخه.قاعدتا باید بارش خوبی اتفاق بیفته

خیلی جالبه میشه دوست دارم بدونم کدوم غلبه میکنن یا ادغام بشن چی میشه

ArefGod

Banned
استان بوشهر دوباره سیل میاد . منم خودم رو باید برای یه بارش حداقل 80 میلیمتری آماده کنم!

طبق پیشبینی های سازمان هواشناسی بوشهر بارش های زمستان امسال بوشهر 110 الی 120 درصد بالاتر از نرمال خواهد بود.
blinksmiley.gif
coolsmiley02.gif
biggrinsmiley.gif

دوستان چقدر می تونه این گرما باعث این بارش ها باشه؟

سیبری

کاربر ويژه
قدیمی ها درست می گن الان از سرمای هوا خیلی کم شده . تو این سایت امار سرما رو می تونی در بیاری .

بله ، اتفاقا من هم آمار و از همینجا چک میکنم وهمین آمار نشون میده زمستونای گرم و کم بارش در دهه های گذشته هم زیاد داشتیم هر چند مثلا میشه گفت دهه 50 از دهه 60 به طور کلی سردتر بوده اما اونچه که قدیمیها در مورد سرماها وبرفای افسانه ای میگن محدود به سالهایی میشه که ناهنجاری خیلی شدید بوده مثل سال1350 و تا حدی 1351 ویا از نظر شدت سرما( البته بارش کم بوده)
سال 1342 (1964)

سیبری

کاربر ويژه
افسانه زمستان 86!
خیلی از همون قدیمیها هم در برابر سرما وکولاک 86 سر تعظیم فرود آوردن!

9jikv8do99waqwekzda5.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
قديمي ها و بزرگترهاي ما هميشه از بارش برفهاي آن چناني و بارندگيهاي قابل توجه در طول دوران زنديگيشون در سالهاي نه چندان دور سخن مي گويند. اما نكته قابل تامل اين است كه آمار هواشناسي از حدود 60 سال پيش براي شهرهايي مثل مشهد و تهران موجود است و وقتي اين آمار رو مرور مي كنيم اين برفهاي پشت سرهم و سنگين كه ازش صحبت ميشه حداقل در آمار مشاهده نميشه ضمن اينكه مقدار بارش سالانه و ماهانه هم در اين بازه آماري تغيير قابل توجهي نداشته.
به نظر شما قديمي ها اشتباه يا اغراق مي كنند يا اينكه واقعا بارش برف و بارندگي در نيم قرن اخير تغييرات قابل توجهي داشته؟ اگه داشته پس چرا آمار اين رو نشون نميده؟
این بحث جالب اونور شروع شده نظر شما چیه خیلی بحث جالبیه

در ارتباط با موضوعی که دوست خوبمون سعید مطرح کردند باید خدمت تون عرض کنم

که بنده متولد 1355 خورشیدی هستم در سال روز تولدم که بهمن ماه میشه بارش بسیار سنگین برف بهمراه سرمای شدید در مشهد رخ داده که خانواده مجبور شدند به چابهار که هوا گرمتر بوده مسافرت کنند.

در دهه 1360 خورشیدی بنده به دفعات بارش برف های بسیار سنگینی رو تجربه کردم.

دراوایل دهه 1370 خورشیدی هم وضع بد نبود.

اما در ارتباط با آمار و اطلاعات باید عرض کنم متاسفانه اطلاعات دقیق و جامعی در ارتباط با تغییرات اقلیمی در کشور وجود نداره!

چون اولا آمار دقیق و کامل بارش و تغییرات اقلیمی کشور در سالهای دور و زمانیکه در ایران سازمان هواشناسی وجود نداشته توسط انگلیسی ها و شرکت ملی نفت ایران جمع آوری شده که سابقه اش در آرشیو سازمان هواشناسی ایران موجود نیست.

در سالهای پس پیروزی انقلاب اسلامی به دلیل وقوع شرایط جنگی و جلوگیری از سوء استفاده احتمالی دشمن خیلی از آمار و اطلاعات متاسفانه به ثبت نرسیده!!!!!!!!

بعد از جنگ باز دوباره آمار منتشر شد که باز متاسفانه از خرداد ماه امسال به دلیل مشکلاتی که برای سایت سازمان هواشناسی بوجود اومد یک مقدار دسترسی به اطلاعات در این خصوص مشکل بنظر میرسه.

آخرین ویرایش:

mikadd

کاربر ويژه
والا هر نقشه یه سازی واسه خودش میزنه.باید دید چی میشه واقعا.جی اف اس واقعا نا امید کننده اپ شده:سوت:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سامیلیکم.
:adambarfy:

ما هم اومدیم

درود سامان عزیز:گل:

به به دوست خوب و همشهری عزیزم به جمع صمیمی ما در ایران انجمن خیلی خوش اومدید:گل:

ما بیصبرانه منتظر تفسیر های گرانبهای شما در خصوص سامانه پیشرو هستیم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا