• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aria_tehran

کاربر ويژه
به به میبینم که شما هم وبلاگ زدین .

گفتم یه وبلاگ جامع بزنم که بیشتر به اخبار و عکسای زیبا از تهران بپردازه
البته ما بینش هم سخنان زیبا و لطیفه و اندکی تامل و از این چیزا هم هستش تا تنوع داشته باشه:خنده1:

mohamad$

کاربر ويژه
با تمام احترام به دوستان عزیزم در پرشین تولز باید بگم اونجا کسی تحلیل چندانی از وضعیت جوی کشور ارائه نمیده ولی امیر محسن دم به دقیقه اینجا تحلیل جدید میزارن

saeed hh

کاربر ويژه
با تمام احترام به دوستان عزیزم در پرشین تولز باید بگم اونجا کسی تحلیل چندانی از وضعیت جوی کشور ارائه نمیده ولی امیر محسن دم به دقیقه اینجا تحلیل جدید میزارن

خوب این درست ولی چرا با مهرداد اینجوری برخورد کردید مهرداد بخاطر امیر محسن ptرو رها کرد ولی عده ای با الفاظ بد جواب اینکارشو دادند:91:

ArefGod

Banned

کلا دوست دارم گوشه کنار باشم و وارد این بحث ها نشم!

ولی هر فرومی نکات مثبت و منفی خودشو داره :احترام: اینجا هم خوبه پرشین تولز هم خوبه :دوست:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب این درست ولی چرا با مهرداد اینجوری برخورد کردید مهرداد بخاطر امیر محسن ptرو رها کرد ولی عده ای با الفاظ بد جواب اینکارشو دادند:91:

سعید عزیز

من بارها گفتم که همه ما برای مهرداد عزیز ارزش خیلی زیادی قائل هستیم و از اینکه مهرداد عزیز اینهمه در خصوص بنده احساس مسئولیت داشته صمیمانه ازش قدردانم و تشکر میکنم.:گل:

در همینجا من از طرف تمام اون کسانیکه نسبت به ایشون کم لطفی داشتند از ایشون عذرخواهی میکنم.:خجالت2::دل شکسته:

از دوستان عزیزم خواهش میکنم از اینجا و از جای دیگه نقل قول منتقل نکنند تا از موضوع اصلی خودمون در اینجا دور نشیم.

قبلا از همکاری همه شما عزیزان قدردان و سپاسگذارم.

mohamad$

کاربر ويژه

والا من که اصلن چیزی به مهرداد نگفتم . اون کسی یا کسایی که این حرفا رو زدن باید جواب بدن و عذرخواهی کنن .

به نظر من هم امیر محسن باید از مهرداد دعوت کنن که اینجا هم بیاد . منم این حرف و قبول دارم که مهرداد به خاطر مشکل محمد از قم و امیر محسن از اونجا اومد بیرون . باز مهرداد حس وفاداریش و نشون داد ولی یه عده که اصن عین خیالشونم نبود که فلان بابا بره یا نره .

که از اون عده باز یه تعدادی سنگ جلوی پای بقیه میزاشتن و بدون اینکه بخوان مشکل امیر محسن و به یه صورتی حل کنن سعی داشتن جمع خودشون و بیشتر رسمیت ببخشن چون دیدن خیلیا از پرشین تولز رفتن و اونجا داره تعطیل میشه به همین دلیل دائما میگفتن برگردید پرشین تولز

برگردید پرشین تولز . حالا یکی نیست به اون فرد یا افراد بگه شما اگر براتون خیلی مهمه که فرومتون رسمیتش از بین نره برای چی نیومدید پیش امیر محسن و بقیه تا یکی بشیم ولی مثل سنگ چسبیدید همونجا ؟ کلا تناقض در رفتارای اون افراد دیده میشد .

خیلی افراد رفتاراشون شناخته شد در این قضایا .

saeed hh

کاربر ويژه

سعید عزیز

من بارها گفتم که همه ما برای مهرداد عزیز ارزش خیلی زیادی قائل هستیم و از اینکه مهرداد عزیز اینهمه در خصوص بنده احساس مسئولیت داشته صمیمانه ازش قدردانم و تشکر میکنم.:گل:

در همینجا من از طرف تمام اون کسانیکه نسبت به ایشون کم لطفی داشتند از ایشون عذرخواهی میکنم.:خجالت2::دل شکسته:

از دوستان عزیزم خواهش میکنم از اینجا و از جای دیگه نقل قول منتقل نکنند تا از موضوع اصلی خودمون در اینجا دور نشیم.

قبلا از همکاری همه شما عزیزان قدردان و سپاسگذارم.

درسته ولی یه عده بی انصافی کردند تو پرشین تولز مهرداد زمانی که شما دیگه نیومدی بارها از اسم استاد برای شما استفاده کردند وپیش بینی های شمارو تاید میکردند امیدوارم عده ای به صورت مستقیم باهاش صحبت کنند واز دلش دربیارن

mikadd

کاربر ويژه
والا من که اصلن چیزی به مهرداد نگفتم . اون کسی یا کسایی که این حرفا رو زدن باید جواب بدن و عذرخواهی کنن .

به نظر من هم امیر محسن باید از مهرداد دعوت کنن که اینجا هم بیاد . منم این حرف و قبول دارم که مهرداد به خاطر مشکل محمد از قم و امیر محسن از اونجا اومد بیرون . باز مهرداد حس وفاداریش و نشون داد ولی یه عده که اصن عین خیالشونم نبود که فلان بابا بره یا نره .

که از اون عده باز یه تعدادی سنگ جلوی پای بقیه میزاشتن و بدون اینکه بخوان مشکل امیر محسن و به یه صورتی حل کنن سعی داشتن جمع خودشون و بیشتر رسمیت ببخشن چون دیدن خیلیا از پرشین تولز رفتن و اونجا داره تعطیل میشه به همین دلیل دائما میگفتن برگردید پرشین تولز

برگردید پرشین تولز . حالا یکی نیست به اون فرد یا افراد بگه شما اگر براتون خیلی مهمه که فرومتون رسمیتش از بین نره برای چی نیومدید پیش امیر محسن و بقیه تا یکی بشیم ولی مثل سنگ چسبیدید همونجا ؟ کلا تناقض در رفتارای اون افراد دیده میشد .

تشکر تشکر تشکر یدونه کم بود محمد جان

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

بنده بارها و بارها گفتم و باز هم همینجا رسما اعلام میکنم که بیصبرانه منتظر حضور مهرداد عزیز در جمع صمیمی خودمون در اینجا هستم:گل:

مهرداد عزیز :گل:

بودن و حضور شما در اینجا مایه افتخار و مباهات اینجانب و همه دوستان عزیز در این جمع هست:گل:

پس با حضور در اینجا به محفل ما گرما و صمیمت ببخشید .:گل:

دوست و برادر کوچیکتون

امیر محسن

mohamad$

کاربر ويژه
امیر محسن به نظرم شما تو پرشین تولز به مهرداد پیام بدید ازش دعوت کنید که علاوه بر اونجا ، اینجا هم بیاد

abtinT

کاربر ويژه
مهرداد به علت بعضی مسائل دلخوره . ولی بزارین چند روز بگذره . حتما میاریمش اینجا.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر محسن به نظرم شما تو پرشین تولز به مهرداد پیام بدید ازش دعوت کنید که علاوه بر اونجا ، اینجا هم بیاد

محمد عزیز

شما که میدونید من کلا دیگه تحت هیچ عنوان اونجا نمیرم . شما از طرف بنده وکیل هستید که زحمت اینکار رو بکشید ،ولی بازهم تلفنی حتما باهش تماس میگیرم و ازش در خواست میکنم که به ما هم افتخار بده .

rahsazan

کاربر ويژه

در ارتباط با موضوعی که دوست خوبمون سعید مطرح کردند باید خدمت تون عرض کنم

که بنده متولد 1355 خورشیدی هستم در سال روز تولدم که بهمن ماه میشه بارش بسیار سنگین برف بهمراه سرمای شدید در مشهد رخ داده که خانواده مجبور شدند به چابهار که هوا گرمتر بوده مسافرت کنند.

در دهه 1360 خورشیدی بنده به دفعات بارش برف های بسیار سنگینی رو تجربه کردم.

دراوایل دهه 1370 خورشیدی هم وضع بد نبود.

اما در ارتباط با آمار و اطلاعات باید عرض کنم متاسفانه اطلاعات دقیق و جامعی در ارتباط با تغییرات اقلیمی در کشور وجود نداره!

چون اولا آمار دقیق و کامل بارش و تغییرات اقلیمی کشور در سالهای دور و زمانیکه در ایران سازمان هواشناسی وجود نداشته توسط انگلیسی ها و شرکت ملی نفت ایران جمع آوری شده که سابقه اش در آرشیو سازمان هواشناسی ایران موجود نیست.

در سالهای پس پیروزی انقلاب اسلامی به دلیل وقوع شرایط جنگی و جلوگیری از سوء استفاده احتمالی دشمن خیلی از آمار و اطلاعات متاسفانه به ثبت نرسیده!!!!!!!!

بعد از جنگ باز دوباره آمار منتشر شد که باز متاسفانه از خرداد ماه امسال به دلیل مشکلاتی که برای سایت سازمان هواشناسی بوجود اومد یک مقدار دسترسی به اطلاعات در این خصوص مشکل بنظر میرسه.

در مورد دریافت آمار خدمتتون عرض کنم که من برای پایان نامه نیاز به آمار ساعتی داشتم و همونطور که امیرمحسن جان خبر دارند مجبور شدم آمار رو از wunderground که اون هم از noaa میگیره بگیرم
البته آمار اقلیمی و بلندمدت در ادارات کل هواشناسی موجوده اما تا 5 سال بیشتر اطلاعات رو نمیدن در هر صورت پروسه دریافت آمار خودش از پایان نامه بیشتر شد
داده های طولانی مدت همونطور که دوست عزیزمون در پست های قبلی اشاره کردن در نشانی زیر فعلا موجوده برخی سایتها هم اطلاعات رو بصورت متار موجود دارن
http://www.chaharmahalmet.ir/iranarchive.asp
http://weather.uwyo.edu < متار

mohamad$

کاربر ويژه
12123012_2_2212.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان اینجا در غرب مشهد باران باریده، هوا تمیز شده و جالبه که کاهش دما هم رخ داده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

محمد عزیز

شما که میدونید من کلا دیگه تحت هیچ عنوان اونجا نمیرم . شما از طرف بنده وکیل هستید که زحمت اینکار رو بکشید ،ولی بازهم تلفنی حتما باهش تماس میگیرم و ازش در خواست میکنم که به ما هم افتخار بده .

من تلاش خودم رو کردم هم اینجا خدمتشون عرض کردم و هم تماس تلفنی گرفتم خدمتشون ، جواب تماس من رو ندادند ، حالا شاید امکان صحبت کردن برای ایشون مقدور نبوده.

اگه تمایل داشته باشند حتما اینجا تشریف خواهند آورد.

خواهشی که از دوستان دارم این هست که بذارید همه چیز روال طبیعیش طی بشه و شاید ایشون به امید خدا به یک جمع بندی مطلوبی در این خصوص رسیدند.

saeed hh

کاربر ويژه
راستی این چه مسخره بازیه باید smsبدی اطلاعات دریافت کنی پس بگو چرا این سایت خراب شدشونو درست نمیکنند کاسبی درست کردن اینجور تصمیم گیرندها راباید........... :سکوت::اخطار:

samann

کاربر ويژه
درود بر دوستان خوبم و ممنون از اظهار لطفتون.
امیدوارم دیگه اینجا مقصد نهایی باشه و همه دوستان بیان و مباحث فروم مثه قبل داغه داغ ادامه پیدا کنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا