• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

7wn45jpqfmef42fgcki.png

q1bx52zlffjd6sxsxvns.png

mohamad$

کاربر ويژه
دمای 26 کاملا غیر عادیه برای اسفند . اسفند 84 بود فکر میکنم اینطور شد . دمای +12 هم زیاده برای بهمن . برف نمیاد تو این دما

mohamad$

کاربر ويژه
تا سال 86 هوای تهران جوری بود که دی ماه همیشه برف خوب میومد . 2 مرتبه برف سنگین . بهمن 1 تا 2 برف سنگین . اسفند دو سال یه بار حدودا 1 برف سنگین البته در دهه اول اسفند . آذر هم اواخرش معمولا یه برف خوب میومد . یخبندان ها هم خیلی بیشتر بود از 87 به بعد دیگه هوای تهران عوض شده و نرمال های اقلیمی گذشته براش جواب نمیده .

mohamad$

کاربر ويژه
البته در گذشته هم برخی سال ها ضد حال بودن نمیشه گفت همیشه قدیما عالی بوده ولی خب سالای غیر عادی خیلی کمتر بودن . الان دو سال هست تهران دی برف جالب نیومده امسال که کلا تعطیل . دی پارسال هم فقط شمال شرق تهران برف خوب اومد .

mikadd

کاربر ويژه
مطابق این اپدیت اکستریم دما کشور ایران در سراسر کره زمین شرایط ویزه ای از نظر گرما در سه ماه اینده خاهد داشت.خدا رحم کنه.

i892bgztplybwgmwv5rz.gif

aria_tehran

کاربر ويژه

من اوايل اسفند دماي 26 + رو در تهران تجربه كردم نمي دونم سال 81 يا 82 بود مردم با لباس هاي تابستوني اومده بودن بيرون.

امروز هم انصافا دیوانه وار گرم بود

الان من حاضرم کوفتم که شده از آسمون بباره ولی هنوز کوفتم نباریده:بای:
دما هم که اینجوری
اصلا آدم از زندگی سیر میشه

saeed hh

کاربر ويژه
امروز هم انصافا دیوانه وار گرم بود

الان من حاضرم کوفتم که شده از آسمون بباره ولی هنوز کوفتم نباریده
دما هم که اینجوری
اصلا آدم از زندگی سیر میشه
نترس میباره انقدر خوب میباره که نرمال سالمون هم رد میکنیم :بای:

از زاویه مثبت نگاه کن این گرما باعث شد یه تریپ خوب بزنیم بریم بیرون :خنده1:

mohamad$

کاربر ويژه
امروز یسر رفتم فرحزاد ماشین و پارک کردم خواستم تو کوچه پس کوچه هاش یکم قدم بزنم حالم بیاد سر جاش . بعد یهو سر یه کوچه ای یکی گفت اگه از این جا بری مامور هست مواد داری نرو !!:خنده2:

ماشالا نصف فرحزاد شیره ای هستن . همیشه کنار رودخونش پر از اساتید عزیز هست

aria_tehran

کاربر ويژه

این خوب باریدن فکر کنم اواخر اسفند رخ بده و بنابراین حسرت حتی یک دانه برف ناقابل تو دل خیلیا بمونه

خب تو سال2 _3 ماه سرد هست و 8_ 9 ماه گرم و نیمه گرم
تو اون 8- 9 ماه با هر تریپی دوست داشتی برو بیرون
برا همین من از زاویه ی مثبت به این قضیه نگاه نمیکنم

saeed hh

کاربر ويژه
مطابق این اپدیت اکستریم دما کشور ایران در سراسر کره زمین شرایط ویزه ای از نظر گرما در سه ماه اینده خاهد داشت.خدا رحم کنه.

i892bgztplybwgmwv5rz.gif

نمیخام بترسیدا ولی زلزله تو ایران رابطه بسیار مستقیمی با گرمای غیر عادی داره!!

abtinT

کاربر ويژه

90 % سالهایی که ژانویه (دی ) بارش تهران کم بوده کل سال هم خشک بوده . امسال احتمالا بارش تهران زیر نرمال هست.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا