• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ماهان.

کاربر ويژه
ممنون ادمین جان. ایشالا که همه‌ی جوون‌های ما سر و سامون بگیرن و از این وضعیت در بیان. واقعن قابل درکه که بیکاری و علافی بر روح و روان آدم‌ها تاثیر گذار باشه. امیدوارم که بعد از این در میهن سرافرازمون شاهد چنین چیزهایی نباشیم. دوستان صلوات ختم کنن بریم به سراغ ادامه‌ی برنامه.

:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ecmwfpv850f240.gif

arashz

مدیر بخش هواشناسی
ممنون از ادمین عزیز:گل:

امیدوارم دیگه با مشکلاتی از این دست مواجه نباشیم.

با اجازه دوستان:گل:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
محمد از تهران

ضمن درود و خسته نباشيد

شما از تاريخ دقيق سيل تابستان 1336 امامزاده داوود خبر داريد؟

ماهان.

کاربر ويژه
دمای فعلی ماگدبورگ در ساعت 14 (نیم ساعت پیش) حدود 5.4- درجه بود و الان بارش برف خیلی لایتی داریم. به نظر میاد دمای بیشینه امروز از 5- بالاتر نمی‌ره.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امروز برای یک کاری رفته بودم خیابان دانشسرای مشهد بعد تو محوطه آفیس اونجا این عکس توجهم رو جلب کرد.

با اینکه هوا اینروزها گرم شده ولی هنوز میشه آثاری از برف اول دی ماه امسال و همچنین این برف آخریه رو تو بعضی خیابونها ، محله ها و خونه ها دید!!!!!

ylh9u7nznnxyjvudu.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
محمد از تهران ضمن درود و خسته نباشيد شما از تاريخ دقيق سيل تابستان 1336 امامزاده داوود خبر داريد؟
سلام مهرداد جان . دو تا سیل بوده انگار . یکی خرداد 1336 . یکی هم اردیبهشت 1330 . تو اینترنت سرچ کردم . تاریخ دقیق و نمیدونم متاسفانه

پسرخاله

کاربر ويژه
عجب وضعی شده دما تا 2 هفته دیگه بالاست!
من دیگه به بارش برف امیدی ندارم شاید سال آینده بیاید شاید. . .

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
نقشه هاي اون زمان موجود بايد برم از اول خرداد تكتك روزها رو سرچ كنم تا ببينيم چطور توده هواي مونسون هند وارد تهران شده

مرسي محمد جان

aria_tehran

کاربر ويژه
پس از مدتی سلام
امروز به قدری تهران گرم بود که هنوز که هنوزه باورم نمیشه الان زمستونه:بای:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا