• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
با تشكر از امير محسن عزيز، مقاله بسيار جالبي بود؛
اما سوالي اينجا مطرح مي شود اين است كه اين سيكل تغييرات در اتمسفر از كجا شروع مي شود؟ به عبارت ديگر نقطه آغاز تغييرات جوي و پديده هاي آب و هوايي كجاست؟ آيا تغييرات از سطح زمين و پايين اتمسفر شروع ميشود و به سطوح بالايي كشيده ميشود يا برعكس تغييرات از سطوح بالا آغاز شده و سپس سطح زمين را تحت تاثير قرار ميدهد؟
دو مقاله منتشر شده در همين زمينه:
Impact of terrestrial weather on the upper atmosphere

Geophysical Research Letters

Volume 35, Issue 9, May 2008

Upper Atmosphere Influences Weather Near Earth's Surface

Volume 36, Issue 24, December 2009

شما با كدام يك موافقيد؟

درود بر استاد عزیز مهدی جان

عرض کنم خدمت تون که من خیلی دوست دارم مقاله هایی که گذاشتید رو مطالعه کنم ولی متاسفانه برای من قابل دسترسی نیستند و ظاهرا باید عضو باشم تا بتونم ببینیم.

میشه به یک طریقی مقالات مربوطه رو در دسترس من قرار بدید.

خیلی ممنون و سپاسگذارم:گل:

mahmood600

کاربر ويژه
glbT2mMonInd1.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب اینهم از آپدیت نقشه های مورد علاقه من

امشب:

npst30.png

180 ساعت آینده:

npst30.png

240 ساعت آینده:

npst30.png

384 ساعت آینده:

npst30.png

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
لعنتی چنبره زده:|
مهرداد اگه بخای خلاصه علت این بی بارشی رو بگید چی هست؟اون شاخصی که بیشترین اثر رو داره کدومه؟ao nao و انسو که نرمال و تا حدودی به نفع مان...پس چی شده؟

علت بي بارش به طور ساده و خلاصه استقرار واچرخند در تراز مياني جود و عدم وجو گراديان مناسب فشاري در سطح زمين علت كم بارش و يا بي بارشي ست.

معمولا شاخص هاي تاثير گذار در فصل زمستان AO، NAO و PNA هستن كه به جز PNA بقيه شاخص ها در وضعيت مناسب بودن !!!

البته من به دليل نبود منابع فارسي معتبر در مورد چند دهه ها از اثر اونها بر دما و بارش كشور بي اطلاع هستم. 2 شاخص در اين خصوص بارزه : يكي شاخص نوسان چند دهه اي اطلس AMO و ديگري شاخص دهه اي اقيانوس آرام PDO.

البته فاز منفي PDO كه الان در اون قرار داريم به شدت با النينو و فاز گرم ENSO رقابت مي كنه و باعث سوق ENSO به سمت فاز سرد ميشه. اين شاخص براي دو دهه در يك فاز باقي مي مونه. شاخص AMO هم ممكنه براي 50 سال در يك فاز باشه بطوريه كه اكنون فاز + اين شاخص حدود 13 سال هست تغيير نكرده.

سلام مهرداد پيش بيني بارندگي چه براساس gfs ويا هر مدلي ديگه اي كه بچه ها ميزارن يكجورايي عجيب قريبه و آدم احساس ميكنه حركت دوراني دور از واقعيتي داره تحليل شما براي بارنگي دو هفته ديگه چيه ؟؟؟؟

سلام حامد جان

هفته اول بهمن يقينا با كم بارشي و ركود سپري خواهد شد. هفته دوم نيز با توجه به پيش بيني هاي انجام شده در مورد ارتفاع ژئوپتانسيل تراز مياني و فشار سطح دريا در اقيانوس هند به همين منوال خواهد گذشت منتها ناهنجاري بالاي دمايي در هفته دوم بهمن كمي تعديل خواهد شد اما همچنان دما بالاتر از نرمال پيش بيني مي شه.

و بدين ترتيب نصف بهمن خواهد گذشت.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
دوستان عزيزم

غصه نخوريد، بسي سحر نزديك است ...

دوستتون دارم

ايده آل ها رو براتون آرزوم مي كنم

شبتون خوش

خوابهاي رنگي ببينين:گل:

ali.doosti

کاربر ويژه

درود بر استاد عزیز مهدی جان

عرض کنم خدمت تون که من خیلی دوست دارم مقاله هایی که گذاشتید رو مطالعه کنم ولی متاسفانه برای من قابل دسترسی نیستند و ظاهرا باید عضو باشم تا بتونم ببینیم.

میشه به یک طریقی مقالات مربوطه رو در دسترس من قرار بدید.

خیلی ممنون و سپاسگذارم:گل:

استاد اگه امکانش هست لینک بدید من دانشگام تست کنم ببینم قابل دسترسیه یا نه!

Dr.ben

کاربر ويژه
برف واقعی! +‌ تصاویر

به گزارش سرویس خواندنی‌های خبرگزاری فارس، پدر بزرگ‌ها و مادر بزرگ‌ها همیشه از روزگاری می گویند که در زمستان‌هایش آنقدر برف می‌بارید که در خانه‌ها باز نمی‌شد و صحبت از ارتفاع برف در حد متر بود و نه سانتیمتر.

اگر چه این روزها دیگر از این برف‌ها خبری نیست اما تصاویری که در زیر می‌بینید شهر «نوریلسک» روسیه است که ارتفاع برف در آن تا دو متر می سرد آن قدر بسیاری از قسمت‌های شهر زیر برف مدفون می‌شود.

13911030000959_PhotoL.jpg

13911030000956_PhotoL.jpg

13911030000955_PhotoL.jpg

13911030000954_PhotoL.jpg

13911030000947_PhotoL.jpg

13911030000945_PhotoL.jpg

13911030000944_PhotoL.jpg

13911030000943_PhotoL.jpg

13911030000939_PhotoL.jpg

13911029000343_PhotoL.jpg

13911029000342_PhotoL.jpg

13911029000339_PhotoL.jpg

13911029000338_PhotoL.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
استاد اگه امکانش هست لینک بدید من دانشگام تست کنم ببینم قابل دسترسیه یا نه!

سلام علی جان و خسته نباشید:گل:

اینهم لینک مقاله هایی که دوست خوبمون مهدی عزیز گذاشتند

فقط زحمت شما شد:

Impact of terrestrial weather on the upper atmosphere

Volume 35, Issue 9, May 2008

Upper Atmosphere Influences Weather Near Earth's Surface

Volume 36, Issue 24, December 2009

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
توجه به نقشه های زیر بنظر میرسه در بامداد دوشنبه در نواحی شرق دریای کاسپین و استانهای گلستان- خراسان شمالی - و ارتفاعات البرز شرقی بارشهایی رخ بده:

13012018_2_1912.gif

13012100_2_1912.gif

Fooladi

کاربر ويژه
تصاویری که در زیر می‌بینید شهر «نوریلسک» روسیه است که ارتفاع برف در آن تا دو متر می سرد آن قدر بسیاری از قسمت‌های شهر زیر برف مدفون می‌شود.

دیشب بود که گفتم برای بارش خوب طرفای ما باید روسیه بخشکه
وقتی روسیه اونطور بباره طرفای ما خبری نباشه عجیب نیست

دیشب یک مقاله بسیار مهمی گذاشتم و متاسفانه دوستان به اون مقاله توجهی نکردند!!!!!!

توصیه میکنم که این مقاله بسیار مهم رو به دقت بخونید و ترجمه کنید:

سپاس

گرچه میگرن اجازه نداد همشو بخونم ببینم افزایش دمای استراتوسفر و تغییرات ورتکس قطبی چه جوریاست
فعلا این نقشه وضعیت استراتوسفر که می گذاری اثرش رو تروپوسفر و آب و هوا رو نمی دونم

aria_tehran

کاربر ويژه
ظاهرا وضعیت دمایی طی چند روز آینده همچنان افزایشی هستش!
تهران
meteogram.php

اردبیل
meteogram.php

کرج
meteogram.php

بجنورد
meteogram.php

سمنان
meteogram.php

همدان
meteogram.php

saeed hh

کاربر ويژه
بچه ها باورتون نمیشه محل ما دو دیقه رگبار بارون وبارون یخ زده داشت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
[h=2]London and Paris Expecting More Snowfall
[h=6]By Eric Leister, Meteorologist [h=5]January 19, 2013; 9:12 PM
More Sharing ServicesShare | Share on ******** Share on myspace Share on google Share on twitter

300x236_01191750_europe.jpg

A massive winter storm currently blasting Spain and France with locally heavy rainfall and mountain snow is poised to become more wintry as the storm splits and part of the storm lifts northward Saturday night into Sunday.
As the storm lifts northward moisture associated with the storm will interact with a colder air mass over France and the United Kingdom.
A fresh snow already fell in and around Paris Friday night resulting in a couple of inches. This is just the precursor to another round of snowfall that will bring 3 to as much as 6 inches (7.5-15cm) of snow to the capital city and surrounding areas from Saturday night into Sunday.
Snow will be here to stay in Paris as cold air remains in the wake of this next storm system and additional snow will be possible Monday and Monday night, although no significant accumulations are expected during this time.
400x266_01191819_ap130153644526.jpg

A man walks along a street in Paris as snow falls all around, Friday, Jan. 18, 2013. This is the first heavy Snowfall in Paris in the year 2013. (AP Photo/Zacharie Scheurer)
Further north, London and much of the United Kingdom got a taste of winter as well with several inches of snow falling in the past 48 hours.
More snow is also expected across central and eastern England as same storm system tracks northward Sunday into Sunday night. Snowfall will be heaviest just inland from the east coast of England where there could be local amounts up to 3 or 4 inches (7.5-10cm) with an inch or two (2.5-5.0) closer to London and points west of the city.
Little relief from the recent wintry weather is expected in England on Monday as yet another low pressure system is poised to pass just to the south and east which could result in yet another chance for snowfall in the Southeast, perhaps as as far north and west as London.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام بر دوستان عزیز و صبح همگی بخیر

سرانجام بارشهای واپسین روزهای ماه ژانویه مطابق آپدیت های پی در پی میان مدت جی اف اس و سی اف اس وارد نقشه های اصلی شد و ظاهرا از 5 الی 6 روز دیگه بارشهای مذکور از سمت غرب و شمال غرب کشور آغاز خواهد شد.

اینقدر هم نا امید و نگران نباشید. نمیدونم مطلب بالا رو خوندید یا نه ولی شهر پاریس تازه اولین برف زمستانیش رو در این موقع از سال داره دریافت میکنه. پس این نبود بارش برف فقط مختص به تهران- اصفهان و یا سایر شهرها نیست بلکه خیلی از شهرهای اروپا و آمریکا تازه دارن اولین بارش برفشون در سال 2013 دریافت میکنند:گل:

مجموع بارش جنوب غرب آسیا و ایران تا 192 ساعت آینده:

13012800_2_2000.gif

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
سلام بر دوستان عزیز و صبح همگی بخیر

سرانجام بارشهای واپسین روزهای ماه ژانویه مطابق آپدیت های پی در پی میان مدت جی اف اس و سی اف اس وارد نقشه های اصلی شد و ظاهرا از 5 الی 6 روز دیگه بارشهای مذکور از سمت غرب و شمال غرب کشور آغاز خواهد شد.

اینقدر هم نا امید و نگران نباشید. نمیدونم مطلب بالا رو خوندید یا نه ولی شهر پاریس تازه اولین برف زمستانیش رو در این موقع از سال داره دریافت میکنه. پس این نبود بارش برف فقط مختص به تهران- اصفهان و یا سایر شهرها نیست بلکه خیلی از شهرهای اروپا و آمریکا تازه دارن اولین بارش برفشون در سال 2013 دریافت میکنند:گل:

مجموع بارش جنوب غرب آسیا و ایران تا 192 ساعت آینده:

13012800_2_2000.gif

درود بر امير محسن عزيز و ساير دوستان
اميدوارم هميشه خوش خبر باشي ولي در كل كشته مرده اميد دادنتم!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا