navid-mashhad
کاربر ويژه
12:30
مشهد +12
تهران +11
رشت +24
شیراز +14
تبریز +7
قم +10
مشهد +12
تهران +11
رشت +24
شیراز +14
تبریز +7
قم +10
GFS برای فردای مشهد کاهش دما و احتمال بارش خفیف رو در نطر گرفته:
http://wxweb.meteostar.com/sample/sample_C.shtml?text=oimm&submit.x=5&submit.y=12
کانتر زیر 540 فردا شب روی مشهد نفوذ میکنه ان شا الله.
یادمه صبحش پا شدم چند تا سیلی به خودم زدم ببینم خوابم یا نه
یک عالمه درخت شکسته بود یه عالمه ماشین زیر درخت داغون شده بود
و صد البته تا شب همه برف ها آب شد البته بعضی سایه ها تا 1 اردیبهشت برف داشت
یادش بخیر. اون موقع یادمه اخبار سراسری ساعت 2 هم تصاویر برف مشهد رو نشون داد.:گل:
واقعا فکر کنم از اون ناهنجاری های شدید هوا بود که برف اومد و نشست که شاید تا 20 سال دیگه هم تکرار نشه!
دیشب آقای حامد از مشهد گفته بودن برف برای تهران و خیلی نقاط ایران در نیمه بهمن غیر محتمل هست . در حالی که این حرف خیلی خنده داره . دقیقا برعکسش درسته .سنگین ترین برف سالای اخیر تهرتن در نیمه دوم بهمن بوده 1 متر . چیزی که شاید برای شما دوست عزیز که اینقدر راحت اظهار نظر میکنید قابل تصور نباشهتهران تا اخر اسفند احتمال بررف داره مهرداد جان . اتفاقا در بهمن احتمال برف سنگین از دی بیشتر هست . پستای دیشب و خوندم جوری بود که همه فکر کردند تهران در نزدیک زاهدان واقع شده !
دقیقا همین طوره خیلی قشنگ گفتی.
اینکه من گفتم زمستان 91 برای تهران خوب عمل نکرده تا اینجای قضیه واقعیت محضه سردترین ماه سال در کشور ما ماه ژانویه ست . نرمال دمایی فوریه بالاتر از ژانویه ست.
امسال ما می دونستیم نیمه اول زمستون رکود بارش داریم با این رکود نیمه اول زمستون که سردترین ایام سال از دست میره نیمه دوم که دیگه اثرات عمود شدن زاویه تابش خورشید به طور روز افزون نمایان میشه هیچگاه مثل نیمه اول زمستون نخواهد بود.
ما که نباید تغییر اقلیم و جز هنجار حساب کنیم. برای پارامترها از ارتفاع ژئوپتانسیل تراز های مختلف گرفته تا دما و بارش برای تک تک 365 روز سال کلیماتولوژی (نرمال) وجود داره.
اینکه گفته میشه سرما برف نیمه اول زمستون هیچگاه مثل نیمه دوم نیست به معنای نبارید برف در نیمه دوم نخواهد بود. بلکه منظور فرمت و شکل و شمایل بارش ه.
درود مهرداد جان
این فعالیت دریای سرخ زیر سر مادن جولیانه؟