• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
باید برسی بشه چرا توی ماهی که پر فشار جنب باید ضعیف ترین حالت باشه اینقدر تقویت شده چه عامل یا عواملی سبب شده واچرخند بتدریج با شروع فصل زمستان باعث انحراف جریانات اصلی بشه؟

مهرداد جان به نظرم باید دلیلش رو در افت فعالیت اقیانوس هند و فعالیت شدید طوفان های حاره ای روی جنوب شرق آسیا مخصوصل فیلیپین جستجو کرد، به نظر میاد توده های طوفانی در اون منطقه باعث شده جنب حاره ای به سمت عرض های شمالی تر رانده بشه.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
اگه اواتارم با قوانین سایت مشکلی داره یا واسه سایت مشکلاتی به وجود میاره میتونن محترمانه پیام بدن و بخان خودم بر میدارم اما بدون اجازه این کارو بکنن واسم قابل قبول نیست!!!!

سعید عزیز
هر مشکلی راه حل داره! زمانی که پست زدید آواتار قابل دیدن نیست مثل زمانی بود که یک یوزر برای اولین بار عضو اینجا شده باشه یا آواتار توسط یوزر حذف شده باشه!
حتی اگر یکی از مدیران یا ناظم یا ادمین اواتار شما رو به هر دلیلی حذف کرده باشه، بکار بردن الفاظی مثل 2 پست قبلی شما، زیبنده یک محیط علمی نیست!
با عرض پوزش، در صورت تکرار پست اینچنینی، پست شما رو ادیت میکنم و بعنوان یک یوزر عادی گزارش خواهم کرد!

امیدوارم متوجه حساسیت موضوع شده باشید.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آپدیت جدید جی اف اس واسه فردا شب مشهد بارش رو به شکل برف در نظر گرفته!!!

wqv8myfy25p5d2q3t3k7.jpg

بعد هم تقریبا بارشها از 27 یا 28 ژانویه شروع میشه و تا حداقل 5 فوریه پشت سر هم تو ایران بارش خواهیم داشت و من فعلا فریم های فوریه بارشها رو در اینجا قرار میدم:

3cc934pxgl29yxzzesom.jpg

1jcgyz11q7h0tqhwnc1.jpg

v1ymm3d3k2hytzfeyivq.jpg

uvfqpq1wl8utb04xv5y.jpg

f0i31lhl3mdjk7zofe3k.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مشهد

28 ژانویه تا 4 فوریه

فعلا با اجازه دوستان:

MON 28
mcloudy.png
Cloudy-1.0°C14.5°C-W 9 max 11
TUE 29
rain.png
Cloudy with Showers Possible8.3°C11.9°C4.7mmSW 9 max 11
WED 30
rain.png
Rain4.7°C6.7°C25.7mmN 9 max 11
THU 31
pcloudy.png
A few Clouds4.3°C10.9°C-SSE 13 max 17
FRI 1
sunny.png
Clear5.3°C13.8°C-SW 11 max 13
SAT 2
sunny.png
Clear6.9°C15.2°C-WSW 11 max 17
SUN 3
mcloudy.png
Cloudy7.7°C13.6°C-SSW 19 max 24
MON 4
showers.png
Rain Showers2.5°C7.9°C41.9mmNNE 19 max 22

saeed hh

کاربر ويژه
سعید عزیز
هر مشکلی راه حل داره! زمانی که پست زدید آواتار قابل دیدن نیست مثل زمانی بود که یک یوزر برای اولین بار عضو اینجا شده باشه یا آواتار توسط یوزر حذف شده باشه!
حتی اگر یکی از مدیران یا ناظم یا ادمین اواتار شما رو به هر دلیلی حذف کرده باشه، بکار بردن الفاظی مثل 2 پست قبلی شما، زیبنده یک محیط علمی نیست!
با عرض پوزش، در صورت تکرار پست اینچنینی، پست شما رو ادیت میکنم و بعنوان یک یوزر عادی گزارش خواهم کرد!

امیدوارم متوجه حساسیت موضوع شده باشید.
شما هر جور راحتید میتونید عمل کنید این حرکت شما نشون میده چقدر واسته دوستانتون ارزش قا علید و چقدر به فکر حل کردن مشکلاتشون هستید . البته هنوز زمان زیادی از اتفاقات پی تی نگذشته و اینو بدونید اگر فدا کاری و از خود گذشتگی مهرداد نبود ما همه اینجا جمع نمیشدیم واین قضیه نشون میده هنوز کسانی هستند که بخاطر منافع شخصی باز هم جمعرو بهم بریزند و ما راالاخون بالاخون بکنند!!!
امید وارم چهره واقعی همه از جمله کسانی که به علی از تبریز پیام های تهدید امیز همراه با توهین میفرستادن مشخص بشه !!

فعلا خدا حافظ.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام دوستان

بجنورد

MON 28
mcloudy.png
Cloudy3.2°C11.6°C0.7mmSSE 13 max 15
TUE 29
chancerain.png
Scattered clouds with Showers Possible5.7°C7.3°C2.6mmNNW 13 max 17
WED 30
rain.png
Cloudy with Showers Possible2.9°C7.3°C4.2mmNW 13 max 17
THU 31
sunny.png
Clear3.8°C11.0°C-S 17 max 20
FRI 1
fair.png
Fair4.6°C12.3°C-S 15 max 19
SAT 2
fair.png
Fair
5.3°C13.3°C-S 15 max 19
SUN 3
rain.png
Cloudy with Showers Possible
6.0°C12.3°C3.2mmS 22 max 26
MON 4
snow.png
Overcast with Snow Possible
-0.5°C5.0°C30.1cmNW 33 max 39
alertimg1s.png
Local Warnings
Strong winds: MON 4
Snow forte: MON 4

[TR]
[TD="width: 100%"]
lg.php

[/TD]
[/TR]

تهران

MON 28
rain.png
Cloudy with Showers Possible4.0°C11.2°C2.2mmN 9 max 13
TUE 29
rain.png
Rain2.0°C3.5°C17.7mmN 15 max 17
WED 30
fair.png
Fair-0.5°C7.8°C-NW 6 max 11
THU 31
pcloudy.png
A few Clouds1.7°C9.1°C-SSW 15 max 19
FRI 1
fair.png
Fair1.8°C10.7°C-S 13 max 15
SAT 2
mcloudy.png
Cloudy2.6°C11.7°C0.7mmSSW 13 max 17
SUN 3
rain.png
Rain2.8°C4.5°C26.8mmS 15 max 26
MON 4
snow.png
Overcast with Snow Possible -1.2°C0.3°C18.6cmN 24 max 30

اصفهان{مخصوص آرش عزیز و دوستان اصفهانی}

ON 28
mcloudy.png
Cloudy-4.0°C14.1°C-S 11 max 13
TUE 29
rain.png
Rain7.0°C8.7°C8.1mmNW 19 max 22
WED 30
mcloudy.png
Cloudy4.2°C10.6°C2.1mmNW 9 max 11
THU 31
pcloudy.png
A few Clouds4.9°C13.1°C-SE 9 max 11
FRI 1
sunny.png
Clear4.8°C14.2°C-SE 7 max 9
SAT 2
fair.png
Fair5.5°C15.6°C-SSE 13 max 17
SUN 3
rain.png
Rain8.1°C10.2°C10.2mmWSW 13 max 22
MON 4
rain.png
Rain4.0°C6.1°C19.2mmWSW 19 max 24

گرگان

MON 28
mcloudy.png
Cloudy14.3°C24.6°C-N 11 max 22
TUE 29
rain.png
Rain8.2°C9.1°C5.7mmWNW 22 max 26
WED 30
rain.png
Cloudy with Showers Possible7.2°C12.1°C3.2mmN 11 max 13
THU 31
sunny.png
Clear9.2°C16.6°C-SE 9 max 19
FRI 1
fair.png
Fair11.3°C18.2°C-SSE 17 max 20
SAT 2
fair.png
Fair12.3°C18.7°C-SSE 13 max 15
SUN 3
showers.png
Rain Showers9.2°C12.5°C17.0mmWNW 28 max 35
MON 4
showers.png
Rain Showers3.8°C6.4°C78.4mmW 31 max 39

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
شما هر جور راحتید میتونید عمل کنید این حرکت شما نشون میده چقدر واسته دوستانتون ارزش قا علید و چقدر به فکر حل کردن مشکلاتشون هستید . البته هنوز زمان زیادی از اتفاقات پی تی نگذشته و اینو بدونید اگر فدا کاری و از خود گذشتگی مهرداد نبود ما همه اینجا جمع نمیشدیم واین قضیه نشون میده هنوز کسانی هستند که بخاطر منافع شخصی باز هم جمعرو بهم بریزند و ما راالاخون بالاخون بکنند!!!امید وارم چهره واقعی همه از جمله کسانی که به علی از تبریز پیام های تهدید امیز همراه با توهین میفرستادن مشخص بشه !!فعلا خدا حافظ.
سعید جان آخه این حرفهایی مطرح می کنید. مسائله خیلی ساده و پیش پا افتادست.خوب ببین همه ما اومدیم توی این سایت عضو شدیم پس حتما قوانین و چارچوب های تعیین شده این فروم رو مطالعه و پذیرفتیم قانون ما رو از بکار بردن هر نوع تصویر برای آواتار منع می کنه پس ما نمی تونیم مطابق میل و دلخواه خودمون رفتار کنیم. البته همینطور که آرش جان گفت نه ایشون و نه من و امیر محسن نمی تونیم آواتار کسی رو برداریم یا تغییر بدیم تنها ادمین سایت می تونه چنین کاری رو انجام بده اگه آواتارت حذف شده یقینا با تصمیم ادمین بوده و ایشون اون رو مغایر قانون فروم دونستن.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
با این آپ بدجور ریختم بهم ،دریای سرخم به ترکیه داره حال میده

2013012006_ISN_GFS_SFC_SLP_THK_PRECIP_WINDS_192.gif

ایرج جان

من حاضرم تضمین بدم تا ماه فوریه نرسه وضعیت بارش به حالت عادی بر نمی گرده!!! هفته آخر ژانویه استقرار پشته جنب حاره اینبار نه در غرب خاورمیانه بلکه بر روی خود ایران داریم بنابر این غرب خاورمیانه که از استیلا خارج شده سامانه ها تا مرزهای کشور پیش میرن اما عرصه بر روی ورود اونها بسته ست.

آخرین ویرایش:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
شما هر جور راحتید میتونید عمل کنید این حرکت شما نشون میده چقدر واسته دوستانتون ارزش قا علید و چقدر به فکر حل کردن مشکلاتشون هستید . البته هنوز زمان زیادی از اتفاقات پی تی نگذشته و اینو بدونید اگر فدا کاری و از خود گذشتگی مهرداد نبود ما همه اینجا جمع نمیشدیم واین قضیه نشون میده هنوز کسانی هستند که بخاطر منافع شخصی باز هم جمعرو بهم بریزند و ما راالاخون بالاخون بکنند!!!
امید وارم چهره واقعی همه از جمله کسانی که به علی از تبریز پیام های تهدید امیز همراه با توهین میفرستادن مشخص بشه !!
فعلا خدا حافظ.

بنده چندین بار سر مسائل مختلف با لحن بسیار دوستانه و آرام به شما تذکر دادم اما متاسفانه به نظر میاد شما به عمد، قصد برهم زدن نظم اینجا رو دارید!
به مواردی که اشاره کردید پاسخ میدم:
1- بنده برای تک تک افرادی که اینجا عضو هستن من جمله خود شما، احترام بسیار بالائی قائل هستم، نشانه این احترام هم نحوه تعامل بنده با پست های بعضا تند و بی پروای شما هست! اطمینان داشته باشید اگر چنین پست هائی رو در فرومی که نام بردید ارسال میکردید، بدون هیچ گذشتی تا الان بن موقت یا دائم شده بودید!!
2- پست من مشخصا برای شما نوشته شده بود! نقل قول از خود شما کردم! پس میبینید که هیچ ارتباطی با "منافع شخصی" نداره! من هم اینجا یک عضو هستم مثل بقیه، فقط ابزار ادیت دارم، همین و بس! جالبه که من رو به "به هم ریختن جمع و الاخون والاخون شدن" متهم میکنید! شک نداشته باشید رفتارهائی مثل رفتار شما باعث ایجاد تشنج در فروم میشه!
3- "امید وارم چهره واقعی همه از جمله کسانی که به علی از تبریز پیام های تهدید امیز همراه با توهین میفرستادن مشخص بشه !!" اول از همه چقدر خوب بود یاد میگرفتیم بجای دیگران حرف نزنیم و فکر نکنیم! علی عزیز نیازی به وکیل وصی نداره! خودش بهتر از هرکسی میدونه چکار باید بکنه! ادمین و ناظم سایت هم برای همین اینجا هستند! شما به مواردی که گفته شد توجه کنید کفایت میکنه!

امیدوارم مواردی که توضیح دادم باعث روشن شدن موضوع شده باشه!

mahmood600

کاربر ويژه
افزایش دما در سردترین فصل سال در اذبایجان نه چندان سرد
دیگه از سرماهای 20- خبری نیست حتی در سردسیر ترین شهرها

53135830451776652085.png

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
وای که همش تقصیر هواست برف نمیباره این روزها مسائل حاشیه ای هم زیاد شده. :خنده2:
دوستان عزیز در انجمن ما توجه زیادی به سیستم های کنترلی داریم و صرفاً به جهت مدیریت بهتر از ابزار های خاصی برای مسئولین استفاده میکنیم.
از جمله سیستم آواتار تأییدی هست که هرگونه تغییر آواتار برای مسئولین سایت اطلاع رسانی میشه. احتمالاً آواتار این دوستمون به جهت عدم تطابق با قوانین سایت حذف شده و موضوع کاملاً ساده هست و نیازی به تفسیر و وارد کردن مسائل مربوط به گذشته و... نیست. اگر مشکلی هست و فکر میکنید عمل مدیریتی مدیران سایت درست نبوده نیاز به مطرح کردن مشکلات عمومی و خصوصی داخل مبحث مباحث عمومی هواشناسی نیست. ما در این انجمن بخش های زیادی داریم بخش هایی مانند مشکلات کاربری درخواست های مدیریتی و ... و هر بخش مسئولی جهت رسیدگی داره.
قوانین سایت هم کاملاً شفاف نوشته شدند اگر حس میکنید خارج از چهارچوب این قوانین رفتار میشه و ازعملکرد مدیریتی مدیران شکایت دارید خیلی ساده با ما در میان بذارید.
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=20236

من همیشه گفتم که عمل کردن به قوانین و فرهنگ یک جمع همیشه باعث دوام و آرامش اون جمع خواهد بود:

بخشی از قوانین:
7. ارسال تصاویر غیر اخلاقی و یا هرگونه تصویر غبرفرهنگی و یا ارسال تصاویر با پوشش نامناسب ممنوع میباشد.

9. در صورت داشتن هر گونه اعتراض نسبت به عملکرد مدیران و مسئولین و همچنین داشتن اعتراض به پستهای کاربران در هر زمینه ای از طریق ارسال پیغام خصوصی به یکی از مسئولین اقدام نمایید. زدن پست و تاپیک بدین منظور (و برخورد خودسرانه با کاربران خاطی) خلاف قوانین بوده و کاربر مذکور اخطار دریافت خواهد کرد.

AFSORDE

کاربر ويژه
اسفند ماه سال گذشته به خوبي به ما نشون داد كه اين ماه قابليت بارش برف در حد نرمال رو داره، اونم نه اوايل اسفند بلكه اواسطش، (چيزي كه در دي ماه و بهمن ماه اتفاق نيفتاده بود) و همچنين مي تونه يخبندان هاي شديد و طولاني مدت رو رقم بزنه.:104:
و البته در برخي نقاط كشور هم كمينه هاي 29- و 30- درجه به همراه داشته باشه....... :77:

بهار هم كه فكر مي كنم كلا از نظر دمايي برا ما زير نرمال بود (در مقايسه با سال هاي گذشتش ميگم) ولي بارش خوب بود

!!!!!!!!!!!

موفق باشيد :گل:

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا