• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahmood600

کاربر ويژه
دوشنبه هفته اینده یا همان 192 ساعت اینده
همچنان سواحل محکوم به گرمبادی منحوس کم فشار المرکز

2013012000H192_CS00_SFC.jpg

mahmood600

کاربر ويژه
27 ژانویه
ببینید کانتر سرمای 540 کجای کشور واقع شده مثل اینکه اردیبهشت و اوایل خرداد ماه شده

2013012006_ISN_GFS_SFC_SLP_THK_PRECIP_WINDS_162.gif

rahsazan

کاربر ويژه
سلام و عرض ادب خدمت جناب امیرکوروش عزیز:گل::احترام:
نظر و پیش بینی شما در مورد ادامه زمستان امسال چیست؟

mohamad$

کاربر ويژه
دمای دیروز شهر تهران

مهراباد +15.0 / +3.6

اقدسیه +11.8 / +2.0

سردترین دمای استان -9.2 فیروزکوه // گرمترین دمای استان رباط کریم +15.1

هیچ بارشی هم در استان ، از دیروز تا ساعت 9:30 امروز صبح گزارش نشده

پسرخاله

کاربر ويژه
بنده چندین بار سر مسائل مختلف با لحن بسیار دوستانه و آرام به شما تذکر دادم اما متاسفانه به نظر میاد شما به عمد، قصد برهم زدن نظم اینجا رو دارید!
به مواردی که اشاره کردید پاسخ میدم:
1- بنده برای تک تک افرادی که اینجا عضو هستن من جمله خود شما، احترام بسیار بالائی قائل هستم، نشانه این احترام هم نحوه تعامل بنده با پست های بعضا تند و بی پروای شما هست! اطمینان داشته باشید اگر چنین پست هائی رو در فرومی که نام بردید ارسال میکردید، بدون هیچ گذشتی تا الان بن موقت یا دائم شده بودید!!
2- پست من مشخصا برای شما نوشته شده بود! نقل قول از خود شما کردم! پس میبینید که هیچ ارتباطی با "منافع شخصی" نداره! من هم اینجا یک عضو هستم مثل بقیه، فقط ابزار ادیت دارم، همین و بس! جالبه که من رو به "به هم ریختن جمع و الاخون والاخون شدن" متهم میکنید! شک نداشته باشید رفتارهائی مثل رفتار شما باعث ایجاد تشنج در فروم میشه!
3- "امید وارم چهره واقعی همه از جمله کسانی که به علی از تبریز پیام های تهدید امیز همراه با توهین میفرستادن مشخص بشه !!" اول از همه چقدر خوب بود یاد میگرفتیم بجای دیگران حرف نزنیم و فکر نکنیم! علی عزیز نیازی به وکیل وصی نداره! خودش بهتر از هرکسی میدونه چکار باید بکنه! ادمین و ناظم سایت هم برای همین اینجا هستند! شما به مواردی که گفته شد توجه کنید کفایت میکنه!

امیدوارم مواردی که توضیح دادم باعث روشن شدن موضوع شده باشه!
آرش دیگه خیلی داری سخت میگیریا !

پسرخاله

کاربر ويژه

با توجه به اینکه شاخص آلودگی کمتر از 2.5 میکرون به 143 PSI رسیده جلسه کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران فردا صبح تشکیل و درباره تعطیلی احتمالی مدارس و یا ادارات تصمیم گیری خواهیم کرد.

خبرگزاری ایسنا: معاون عمرانی استاندار تهران با اشاره به افزایش شاخص آلودگی هوای تهران گفت: صبح دوشنبه کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران تشکیل جلسه می‌دهد و برنامه‌های هفته جاری را اعلام می‌کنیم.

محمدرضا محمودی با بیان اینکه بر اساس آخرین اطلاعات ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوای تهران شاخص کیفیت هوا از 104 PSI در روز شنبه به 143 PSI رسیده است، افزود: در صورتی که روند افزایشی آلودگی ادامه داشته باشد برنامه‌های خاصی اتخاذ خواهیم کرد.

وی افزود: با توجه به اینکه شاخص آلودگی کمتر از 2.5 میکرون به 143 PSI رسیده جلسه کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران فردا صبح تشکیل و درباره تعطیلی احتمالی مدارس و یا ادارات تصمیم گیری خواهیم کرد.

محمودی گفت: در حال حاضر نمی‌توانیم به طور قطع برنامه‌ای را اعلام کنیم چرا که گزارش هواشناسی ناپایداری هوا را از بعد از ظهر یکشنبه پیش‌بینی کرده است و باید منتظر وضعیت هوا بمانیم.

mohamad$

کاربر ويژه
شاخص کیفیت هوای تهران امروز 143 که نسبت به دیروز 31 واحد افزایش داشته و در واقع آلوده تر شده !!! گرما هم تاثیری در بهبود هوای تهران نداشته .

پسرخاله

کاربر ويژه
هوای تهران بار دیگر در شرایط هشدار
1391-11-01, 14:15
کد خبر: 39171
سرویس: اجتماعی
هم‌اکنون وضعیت آلودگی هوای تهران در شرایط هشدار قرار گرفته است ایستگاه شادآباد با شاخص ۱۶۵ آلوده‌ترین منطقه تهران است.
ایلنا:‌ مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران از قرار گرفتن هوای تهران در شرایط هشدار خبر داد.
یوسف رشیدی در گفت‌وگو با ایلنا، با بیان اینکه شاخص آلودگی هوای پایتخت امروز به عدد ۱۴۳ رسید، تاکید کرد‌: روز گذشته شاخص عدد ۱۰۱ را نشان می‌دهد که در مقایسه با روز گذشته شاخص روند افزایشی داشته است.
وی ادامه داد: ‌ هم‌اکنون وضعیت آلودگی هوای تهران در شرایط هشدار قرار گرفته است ایستگاه شادآباد با شاخص ۱۶۵ آلوده‌ترین منطقه تهران است.
مدیرعامل کنترل کیفیت هوای تهران همچنین خاطرنشان کرد: با وضعیت فعلی پایداری هوا، آلودگی هوای همچنان مهمان تهرانی است.

پسرخاله

کاربر ويژه
شاخص کیفیت هوای تهران امروز 143 که نسبت به دیروز 31 واحد افزایش داشته و در واقع آلوده تر شده !!! گرما هم تاثیری در بهبود هوای تهران نداشته .
گرما کم کم اثر میزاره تازه هنوز دمای کمینه خیلی گرم نشده یحتمل آخره هفته و به خصوص اوایل هفته تاثیرش به چشم بیاد

mohamad$

کاربر ويژه
زوج و فرد . فرد و زوج . تعطیلی . خودشون و بکشن هم حل نمیشه . بنزین درست + ماشین درست دست مردم بدن حل میشه .

abtinT

کاربر ويژه
زوج و فرد . فرد و زوج . تعطیلی . خودشون و بکشن هم حل نمیشه . بنزین درست + ماشین درست دست مردم بدن حل میشه .

1- تعطیلی تولید ماشین های مدل قدیمی مثل 405 و پرشیا و 206 و پراید و................................
2- بنزین استاندارد .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا