mahmood600
کاربر ويژه
دوشنبه هفته اینده یا همان 192 ساعت اینده
همچنان سواحل محکوم به گرمبادی منحوس کم فشار المرکز
همچنان سواحل محکوم به گرمبادی منحوس کم فشار المرکز
آرش دیگه خیلی داری سخت میگیریا !بنده چندین بار سر مسائل مختلف با لحن بسیار دوستانه و آرام به شما تذکر دادم اما متاسفانه به نظر میاد شما به عمد، قصد برهم زدن نظم اینجا رو دارید!
به مواردی که اشاره کردید پاسخ میدم:
1- بنده برای تک تک افرادی که اینجا عضو هستن من جمله خود شما، احترام بسیار بالائی قائل هستم، نشانه این احترام هم نحوه تعامل بنده با پست های بعضا تند و بی پروای شما هست! اطمینان داشته باشید اگر چنین پست هائی رو در فرومی که نام بردید ارسال میکردید، بدون هیچ گذشتی تا الان بن موقت یا دائم شده بودید!!
2- پست من مشخصا برای شما نوشته شده بود! نقل قول از خود شما کردم! پس میبینید که هیچ ارتباطی با "منافع شخصی" نداره! من هم اینجا یک عضو هستم مثل بقیه، فقط ابزار ادیت دارم، همین و بس! جالبه که من رو به "به هم ریختن جمع و الاخون والاخون شدن" متهم میکنید! شک نداشته باشید رفتارهائی مثل رفتار شما باعث ایجاد تشنج در فروم میشه!
3- "امید وارم چهره واقعی همه از جمله کسانی که به علی از تبریز پیام های تهدید امیز همراه با توهین میفرستادن مشخص بشه !!" اول از همه چقدر خوب بود یاد میگرفتیم بجای دیگران حرف نزنیم و فکر نکنیم! علی عزیز نیازی به وکیل وصی نداره! خودش بهتر از هرکسی میدونه چکار باید بکنه! ادمین و ناظم سایت هم برای همین اینجا هستند! شما به مواردی که گفته شد توجه کنید کفایت میکنه!
امیدوارم مواردی که توضیح دادم باعث روشن شدن موضوع شده باشه!
گرما کم کم اثر میزاره تازه هنوز دمای کمینه خیلی گرم نشده یحتمل آخره هفته و به خصوص اوایل هفته تاثیرش به چشم بیادشاخص کیفیت هوای تهران امروز 143 که نسبت به دیروز 31 واحد افزایش داشته و در واقع آلوده تر شده !!! گرما هم تاثیری در بهبود هوای تهران نداشته .
زوج و فرد . فرد و زوج . تعطیلی . خودشون و بکشن هم حل نمیشه . بنزین درست + ماشین درست دست مردم بدن حل میشه .
این ماشینایی که نام بردی بیشترشون جزوه کم مصرفترینها هستنا1- تعطیلی تولید ماشین های مدل قدیمی مثل 405 و پرشیا و 206 و پراید و................................
2- بنزین استاندارد .