امسال از اون سال هاست که مناطق سردسیر اطراف تهران هم برف نداره یا در حد پ..ل برف داره . و برف خوب و فقط باید در ارتفاعات بالا جستجو کرد . یعنی برای دیدن برف خوب یا باید هزینه پرداخت کرد یا اینکه باید جون کند و پیاده رفت بالا .
وضع منطقه ما امسال اینه شکر خدا .
تا حالا دیدی تو شهرتون برف به میزان 30 سانتیمتر بباره ولی رنگش در سطح زمین سفید نباشه و به اصطلاح آبکی باشه!!!!!!!!!
من که دهه شصت برف این شکلی تو مشهد زیاد دیدم و اتفاقا خیلی برف های درشت و عجیب و غریبی بوده !!!!!!!!!
از آخرین بارش شهر تهران 24 روز میگذرد ...[/QUOT
آخرین بارش همون روز صبح تا ظهر بود که برفابه میومدو سعادت اباد سفید شد؟ 7دی بود؟
خوب میفهمم:توافق:محسن جان ما که تو رشت تا دلتون بخواد از این برفها دیدیم! دما که بشه 1+ برف روی زمین میشه یخ در بهشت!! اونوقت دیگه جز چکمه، از این مخلوط آب و یخ در امان نیست!
درود امیر محسن جان مطمئننا اگر شهر شما هم 24 روز چیزی از اسمون نمیبارید اینطور قضاوت نمیکردید . ولی خب الان شما وضعیتتون جوریه که نمیتونید شرایط ما رو درک کنید . مورد بعد بارشی که تو شمال شهر برف باشه و تو بقیه شهر بارون فایده نداره . شما فکر میکنید چند درصد اوقات اینطور میشه که مرکز شهر بارون بباره ولی شمال شهر برف سنگین ! احتمالش زیاد نیست . در این حالت برفای شمال شهر هم ابکی میشه و سانت پایین و دوام کم . من به ندرت زمان هایی و یادم میاد که شمال تهران برف سنگین اومده باشه ولی مرکز شهر یا سمت ما بارون بباره . پس این استدلال اشتباهه . تفاوت دمایی شمال و مرکز تهران در هنگام بارش بین 1 تا 3 درجه هست پس خیلی فرق ندارن .درود محمد جان اینطوری هم که فکر میکنی نیست و با توجه میزان و شدت بارشها در اوایل فوریه بنظر من احتمال بارشهای سنگین برف در خیلی نقاط هست بعد هم حالا اگه تو شهرها و مناطق کم ارتفاع ، بارشها به شکل بارون باشه ولی در شهرهایی که ارتفاع مناسبی دارند بارش قطع به شکل بارش سنگین برف هست و نواحی شمالی شهر تهران هم از این قانون مستثنی نیست. شما هم همتون بدجوری نا امید و پریشون هستید. مثلا اون سایت دیتا متو اومده برای مشهد 53 میلی متر بارش در طول 24 ساعت پیش بینی کرده و رنج دمایی رو بین 2 تا 5 درجه بالای صفر در نظر گرفته، حالا کار ندارم که این میزان بارش برای مشهد تا حدود زیادی دور از ذهن هست ولی گاهی اوقات شدت بارش باعث میشه که کیفیت بارش به شکل برف ابدار باشه!!!! تا حالا دیدی تو شهرتون برف به میزان 30 سانتیمتر بباره ولی رنگش در سطح زمین سفید نباشه و به اصطلاح آبکی باشه!!!!!!!!! من که دهه شصت برف این شکلی تو مشهد زیاد دیدم و اتفاقا خیلی برف های درشت و عجیب و غریبی بوده !!!!!!!!!
محسن جان ما که تو رشت تا دلتون بخواد از این برفها دیدیم! دما که بشه 1+ برف روی زمین میشه یخ در بهشت!! اونوقت دیگه جز چکمه، از این مخلوط آب و یخ در امان نیست!
اره همون روزا بود که رفتم عکس گرفتم . بارش مسخره و ضعیفی بود مهراباد فکونم 0.8 میل و اقدسیه 4 میلاز آخرین بارش شهر تهران 24 روز میگذرد ...[/QUOT آخرین بارش همون روز صبح تا ظهر بود که برفابه میومدو سعادت اباد سفید شد؟ 7دی بود؟
اینهم مشهد و آپدیت جدید این سایت که خدا رو شکر بازهم واسه مشهد بارش در نظر گرفته:
SAT 2 Cloudy with Showers Possible 6.2°C 9.6°C 17.0mm SSW 15 SUN 3 Rain 3.1°C 5.0°C 65.3mm NE 11 max 15 MON 4 Cloudy with Showers Possible 3.8°C 6.7°C 3.1mm SW 9 max 11