• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dr.ben

کاربر ويژه
اینقدر که امسال برف و بارون کم دیدم، دارم نم نمک این شکلی میشم: :قاطی:

vr50m0q01471qccxo3az.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
امسال از اون سال هاست که مناطق سردسیر اطراف تهران هم برف نداره یا در حد پ..ل برف داره . و برف خوب و فقط باید در ارتفاعات بالا جستجو کرد . یعنی برای دیدن برف خوب یا باید هزینه پرداخت کرد یا اینکه باید جون کند و پیاده رفت بالا .

وضع منطقه ما امسال اینه شکر خدا .

Dr.ben

کاربر ويژه
چقدر امسال امید به بارش برف و بارون داشتم، البته هنوز خیلی از زمستون باقی مونده و ما امیدمون به خداست. الان یاد این غزل حافظ افتادم:

الا یا ایهاالساقی ادر کاسا و ناولها
که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکلها
به بوی نافه‌ای کآخر صبا زان طره بگشاید
ز تاب جعد مشکینش چه خون افتاد در دلها
مرا در منزل جانان چه امن و عیش چون هر دم
جرس فریاد می‌دارد که بر بندید محملها

به می سجاده رنگین کن گرت پیر مغان گوید
که سالک بی‌خبر نبود ز راه و رسم منزلها
شب تاریک و بیم موج و گردابی چنین حایل
کجا دانند حال ما سبکباران ساحلها
همه کارم ز خودکامی به بد نامی کشید آخر
نهان کی ماند آن رازی کزو سازند محفلها
حضوری گر همی خواهی، ازو غایب مشو حافظ
متی ما تلق من تهوی دع‌الدنیا و اهملها

در لینک زیر می تونید این غزل زیبا رو به طور مستقیم گوش کنید:

http://www.1doost.com/Hafez-001.htm

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امسال از اون سال هاست که مناطق سردسیر اطراف تهران هم برف نداره یا در حد پ..ل برف داره . و برف خوب و فقط باید در ارتفاعات بالا جستجو کرد . یعنی برای دیدن برف خوب یا باید هزینه پرداخت کرد یا اینکه باید جون کند و پیاده رفت بالا .

وضع منطقه ما امسال اینه شکر خدا .

درود محمد جان

اینطوری هم که فکر میکنی نیست و با توجه میزان و شدت بارشها در اوایل فوریه بنظر من احتمال بارشهای سنگین برف در خیلی نقاط هست

بعد هم حالا اگه تو شهرها و مناطق کم ارتفاع ، بارشها به شکل بارون باشه ولی در شهرهایی که ارتفاع مناسبی دارند بارش قطع به شکل بارش سنگین برف هست و نواحی شمالی شهر تهران هم از این قانون مستثنی نیست.

شما هم همتون بدجوری نا امید و پریشون هستید.

مثلا اون سایت دیتا متو اومده برای مشهد 53 میلی متر بارش در طول 24 ساعت پیش بینی کرده و رنج دمایی رو بین 2 تا 5 درجه بالای صفر در نظر گرفته، حالا کار ندارم که این میزان بارش برای مشهد تا حدود زیادی دور از ذهن هست ولی گاهی اوقات شدت بارش باعث میشه که کیفیت بارش به شکل برف ابدار باشه!!!!

تا حالا دیدی تو شهرتون برف به میزان 30 سانتیمتر بباره ولی رنگش در سطح زمین سفید نباشه و به اصطلاح آبکی باشه!!!!!!!!!

من که دهه شصت برف این شکلی تو مشهد زیاد دیدم و اتفاقا خیلی برف های درشت و عجیب و غریبی بوده !!!!!!!!!

ماهان.

کاربر ويژه

تا حالا دیدی تو شهرتون برف به میزان 30 سانتیمتر بباره ولی رنگش در سطح زمین سفید نباشه و به اصطلاح آبکی باشه!!!!!!!!!

من که دهه شصت برف این شکلی تو مشهد زیاد دیدم و اتفاقا خیلی برف های درشت و عجیب و غریبی بوده !!!!!!!!!

محسن جان ما که تو رشت تا دلتون بخواد از این برفها دیدیم! دما که بشه 1+ برف روی زمین می‌شه یخ در بهشت!! اونوقت دیگه جز چکمه، از این مخلوط آب و یخ در امان نیست!

mohamad$

کاربر ويژه
درود محمد جان اینطوری هم که فکر میکنی نیست و با توجه میزان و شدت بارشها در اوایل فوریه بنظر من احتمال بارشهای سنگین برف در خیلی نقاط هست بعد هم حالا اگه تو شهرها و مناطق کم ارتفاع ، بارشها به شکل بارون باشه ولی در شهرهایی که ارتفاع مناسبی دارند بارش قطع به شکل بارش سنگین برف هست و نواحی شمالی شهر تهران هم از این قانون مستثنی نیست. شما هم همتون بدجوری نا امید و پریشون هستید. مثلا اون سایت دیتا متو اومده برای مشهد 53 میلی متر بارش در طول 24 ساعت پیش بینی کرده و رنج دمایی رو بین 2 تا 5 درجه بالای صفر در نظر گرفته، حالا کار ندارم که این میزان بارش برای مشهد تا حدود زیادی دور از ذهن هست ولی گاهی اوقات شدت بارش باعث میشه که کیفیت بارش به شکل برف ابدار باشه!!!! تا حالا دیدی تو شهرتون برف به میزان 30 سانتیمتر بباره ولی رنگش در سطح زمین سفید نباشه و به اصطلاح آبکی باشه!!!!!!!!! من که دهه شصت برف این شکلی تو مشهد زیاد دیدم و اتفاقا خیلی برف های درشت و عجیب و غریبی بوده !!!!!!!!!
درود امیر محسن جان مطمئننا اگر شهر شما هم 24 روز چیزی از اسمون نمیبارید اینطور قضاوت نمیکردید . ولی خب الان شما وضعیتتون جوریه که نمیتونید شرایط ما رو درک کنید . مورد بعد بارشی که تو شمال شهر برف باشه و تو بقیه شهر بارون فایده نداره . شما فکر میکنید چند درصد اوقات اینطور میشه که مرکز شهر بارون بباره ولی شمال شهر برف سنگین ! احتمالش زیاد نیست . در این حالت برفای شمال شهر هم ابکی میشه و سانت پایین و دوام کم . من به ندرت زمان هایی و یادم میاد که شمال تهران برف سنگین اومده باشه ولی مرکز شهر یا سمت ما بارون بباره . پس این استدلال اشتباهه . تفاوت دمایی شمال و مرکز تهران در هنگام بارش بین 1 تا 3 درجه هست پس خیلی فرق ندارن .

ماهان.

کاربر ويژه
اینطور که از پیش‌بینی‌ها مشخصه، از هفته‌ی آینده دمای اینجا از حالت انجماد میاد بیرون و از 0 میره بالاتر!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
محسن جان ما که تو رشت تا دلتون بخواد از این برفها دیدیم! دما که بشه 1+ برف روی زمین می‌شه یخ در بهشت!! اونوقت دیگه جز چکمه، از این مخلوط آب و یخ در امان نیست!

سلام ماهان جان

کاملا درسته ولی مشهد تو دما 1+ برف اونشکلی نمیاد دماهای بالاتر مثلا 3+ درجه بالای صفر اینطوری برف میاد. اون موقع ها وقتی مشهد اینطوری برف میومد یادمه که در نوبت صبح و بعد از ظهر حتی دبیرستان ها هم تعطیل میشدند و بارشهای هیجان انگیزی هم بودند هم از لحاظ سایز و اندازه بارش برف و هم از لحاظ شدت و جالبه که گاهی اوقات با رعد و برق هم همراه بودند.

بعد ما از غرب مشهد 3 کیلومتر که خارج میشدیم تو محدوده ویلاشهر تا پمپ گاز طرقبه میدیم بالای 40 سانتیمتر برف سفید و یکدست و خیلی سنگینی باریده!!!!!!!!!!

mohamad$

کاربر ويژه
از آخرین بارش شهر تهران 24 روز میگذرد ...[/QUOT آخرین بارش همون روز صبح تا ظهر بود که برفابه میومدو سعادت اباد سفید شد؟ 7دی بود؟
اره همون روزا بود که رفتم عکس گرفتم . بارش مسخره و ضعیفی بود مهراباد فکونم 0.8 میل و اقدسیه 4 میل

navid-mashhad

کاربر ويژه
اینهم مشهد و آپدیت جدید این سایت که خدا رو شکر بازهم واسه مشهد بارش در نظر گرفته:

SAT 2
rain.png
Cloudy with Showers Possible6.2°C9.6°C17.0mmSSW 15
SUN 3
rain.png
Rain3.1°C5.0°C65.3mmNE 11 max 15
MON 4
rain.png
Cloudy with Showers Possible3.8°C6.7°C3.1mmSW 9 max 11

این سایت فکر کنم متعلق به سازمان هواشناسیه هند باشه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این نقشه نشون میده که بارش فردا در شرق دریا و استان گلستان و خراسان شمالی مطلوب باشه:

3xfjtbp28s3boq9gh1g8.gif

البته این فریم هم برای فردا شب مشهد و قوچان خیلی خیلی امیدوارکننده است هر چند ولاسیتی منفیش زیاد مناسب نیست ولی از هیچی بهتره:

287zlm2phasoqc2u06.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا