Amir Mohsen
متخصص بخش هواشناسی
این سایت فکر کنم متعلق به سازمان هواشناسیه هند باشه
نوید جان سلام
پیش بینیش اتفاقا اینبار اصلا فیلم هندی نیست چون دقیقا چیزی هست که نقشه های خام جی اف اس دائما دارن نشون میدن!!!
این سایت فکر کنم متعلق به سازمان هواشناسیه هند باشه
اره همون روزا بود که رفتم عکس گرفتم . بارش مسخره و ضعیفی بود مهراباد فکونم 0.8 میل و اقدسیه 4 میل
:ناراحت:
:ناراحت:
امیدوارم امسال رو بدون سفیدپوش شدن مرکز شهر به پایان نبریم! هرچند سفیدپوش شدن تنها هم راضی کننده نخواهدبود!اره همون روزا بود که رفتم عکس گرفتم . بارش مسخره و ضعیفی بود مهراباد فکونم 0.8 میل و اقدسیه 4 میل
امیدوارم امسال رو بدون سفیدپوش شدن مرکز شهر به پایان نبریم! هرچند سفیدپوش شدن تنها هم راضی کننده نخواهدبود!
درسته . من که به شخصه با سفید پوش شدن راضی نمیشم
یه برف جوندار تو شهر همه رو راضی میکنه .
درود امیر محسن جان مطمئننا اگر شهر شما هم 24 روز چیزی از اسمون نمیبارید اینطور قضاوت نمیکردید . ولی خب الان شما وضعیتتون جوریه که نمیتونید شرایط ما رو درک کنید . مورد بعد بارشی که تو شمال شهر برف باشه و تو بقیه شهر بارون فایده نداره . شما فکر میکنید چند درصد اوقات اینطور میشه که مرکز شهر بارون بباره ولی شمال شهر برف سنگین ! احتمالش زیاد نیست . در این حالت برفای شمال شهر هم ابکی میشه و سانت پایین و دوام کم . من به ندرت زمان هایی و یادم میاد که شمال تهران برف سنگین اومده باشه ولی مرکز شهر یا سمت ما بارون بباره . پس این استدلال اشتباهه . تفاوت دمایی شمال و مرکز تهران در هنگام بارش بین 1 تا 3 درجه هست پس خیلی فرق ندارن .
امیر محسن عکس امضات کجاست؟؟؟
مشهده؟؟
حالا خوبه محمد همت كردي رفتي ارتفاعات برف ديدي منو بگو امسال اصلا برف نديدم
اره مهرداد ولی اخه برف کوه کجا و برف خود شهر کجا . جذابیت برف شهر حداقل برای من خیلی بیشتره .
تازه آبان و آذر شرایط بارش خوب بود همینطور هر هفته برفا زیاد میشد ادم تشویق میشد که بره ولی الان ...:ناراحت:
اون شب یادته گفتم برو بام تهران برف ببین . آخر اذر . گفتی ایشالا دفه بعد . ولی دیگه اصن برف نیومد :ناراحت: