• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navid-mashhad

کاربر ويژه
امیر محسن بارندگی فردا فکر کنم اوجش کشور دوست و همسایه ترکمنستان باشه و شاید ترکشش به شکل بارون به ما برسه ( احتمال برف با این دماها خیلی دور از ذهنه )

s@d3q

کاربر ويژه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در تعجبم که امسال بدجوری سال سرخسه. امیدوارم یک مقدار بارشهای فردا بیشتر به سمت مشهد شیفت کنه:

bgeahijqpbn8o3ece1r.gif

k0pm9p0mh38zm5t70ffb.gif

erpnbz67hktq4jcuqj7l.gif

s@d3q

کاربر ويژه
آخرین یخ در بهشتی که ثبتش کردم، برف 8 سانتی اول ب

همن پارساله!!مشاهده پیوست 16100

خوبی پارسال زمستون تو گیلان این بود که تعداد روزهای برفی خیلی خوب بود و حتی بارش از ابتدا بصورت برف هم داشتیم حتی تو ساحل! فقط مقدار بارشش کم بود اون سری
و خوبی دیگه اش این بود که من شمال بودم 2ماه آخر زمستونو..البته 1بهمن فکر کنم تهران بودم

mohamad$

کاربر ويژه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آپدیت جدید جی اف اس نشون میده که بارشها شامگاه یکشنبه هفته آینده از سمت باند غربی کشور آغاز میشه( 27 ژانویه)

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
درود امیر محسن جان مطمئننا اگر شهر شما هم 24 روز چیزی از اسمون نمیبارید اینطور قضاوت نمیکردید . ولی خب الان شما وضعیتتون جوریه که نمیتونید شرایط ما رو درک کنید . مورد بعد بارشی که تو شمال شهر برف باشه و تو بقیه شهر بارون فایده نداره . شما فکر میکنید چند درصد اوقات اینطور میشه که مرکز شهر بارون بباره ولی شمال شهر برف سنگین ! احتمالش زیاد نیست . در این حالت برفای شمال شهر هم ابکی میشه و سانت پایین و دوام کم . من به ندرت زمان هایی و یادم میاد که شمال تهران برف سنگین اومده باشه ولی مرکز شهر یا سمت ما بارون بباره . پس این استدلال اشتباهه . تفاوت دمایی شمال و مرکز تهران در هنگام بارش بین 1 تا 3 درجه هست پس خیلی فرق ندارن .

حالا خوبه محمد همت كردي رفتي ارتفاعات برف ديدي منو بگو امسال اصلا برف نديدم

mohamad$

کاربر ويژه
حالا شاید بهمن بارش ها خوب شه . ولی من این چیزا برام راضی کننده نیست چون تو زمستون زیاد دنبال میلیمیتر و این حرفا نیستم . برف باید بیاد که نمیاد

هواشناسی ایران هم به هیچ وجه برف براش اهمیتی نداره . فقط میلیمتر و کار دارن . چله زمستون سیستم از شاخ افریقا بیاد و کوها هم برف نیاد ولی میزان بارش زیاد باشه راضین !!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر محسن عکس امضات کجاست؟؟؟
مشهده؟؟

راستش این عکس رو یکی از دوستام که در یک کشور گرمسیری زندگی میکنه تو فیسش گذاشته بود و بدجوری دلتنگی برف و زمستون مشهد رو کرده بود و من هم از این عکسش خوشم اومد و گذاشتم تو امضاء م ولی خوب دقیقا نمیدونم مشهد هست یا جای دیگه!!!!!!!!

Dr.ben

کاربر ويژه
دوستان نا امید نباشید:

یوسف گمگشته بازآید به کنعان غم مخور
کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
ای دل غمدیده حالت به شود دل بد مکن
وین سر شوریده بازآید به سامان غم مخور
گر بهار عمر باشد باز بر تخت چمن
چتر گل در سر کشی ای مرغ خوشخوان غم مخور
دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت
دایما یک سان نباشد حال دوران غم مخور

هان مشو نومید چون واقف نه‌ای از سر غیب
باشد اندر پرده بازی‌های پنهان غم مخور
...

http://www.1doost.com/hafez/255.htm

mohamad$

کاربر ويژه

حالا خوبه محمد همت كردي رفتي ارتفاعات برف ديدي منو بگو امسال اصلا برف نديدم

اره مهرداد ولی اخه برف کوه کجا و برف خود شهر کجا . جذابیت برف شهر حداقل برای من خیلی بیشتره .

تازه آبان و آذر شرایط بارش خوب بود همینطور هر هفته برفا زیاد میشد ادم تشویق میشد که بره ولی الان ...:ناراحت:

اون شب یادته گفتم برو بام تهران برف ببین . آخر اذر . گفتی ایشالا دفه بعد . ولی دیگه اصن برف نیومد :ناراحت:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
اره مهرداد ولی اخه برف کوه کجا و برف خود شهر کجا . جذابیت برف شهر حداقل برای من خیلی بیشتره .
تازه آبان و آذر شرایط بارش خوب بود همینطور هر هفته برفا زیاد میشد ادم تشویق میشد که بره ولی الان ...:ناراحت:
اون شب یادته گفتم برو بام تهران برف ببین . آخر اذر . گفتی ایشالا دفه بعد . ولی دیگه اصن برف نیومد :ناراحت:

اون كه 100 %

خود من اگه شمال شهر برف بياد ولي محلمون برف نباره برام جذابيت نداره اين نظر منه و من از 26 دي 89 تا به امروز كه دارم اين پست رو مي نويسم برف خوب محله مون نديدم./

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا