• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
62lzoyukhm62gz84zyvj.jpg

6fvsvrf696745gffozz.jpg

ماهان.

کاربر ويژه
سلام ماهان جان

عکسها بسیار زیبا بودند

تنظیمات عکس رو میذاری؟

و آیا اینکه با سه پایه گرفتی یا دستی!

خیلی ممنون

سلام محسن جان. فکر می‌کنم یه خرده زیادی تاریک شد.

هر دو تا عکس تنظیماتشون یکی بود

زمان نور دهی: 6 ثانیه

دیافراگم: f/4

ایزو: 100

گذاشتمش روی نرده‌ی لبه‌‌ی رودخونه :)))))

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
دست گلت درد نکنه ممنونم :گل:

به نظرت چرا یه نمه بارش های قم از این دو شهر بیشتره؟

قم كه معلومه چون چسبيده پايتخت بارشش يه خورده بيشتر :دي

اصفهان كه يك دليل بسيار مهم ش اينه كه در داخل ايران قرار گرفته و به دور از منابع رطوبتي هست و ارتفاع آنچناني هم نداره در شرق زاگرس قرار گرفته.

در قم هم بايد دنبال مسائل ريز و جزئي بود مثل ميزان تاثير پذيري از جريانات و توده هاي آب و هوايي مختلف.

کدخدا

کاربر ويژه

قم كه معلومه چون چسبيده پايتخت بارشش يه خورده بيشتر :دي

اصفهان كه يك دليل بسيار مهم ش اينه كه در داخل ايران قرار گرفته و به دور از منابع رطوبتي هست و ارتفاع آنچناني هم نداره در شرق زاگرس قرار گرفته.

در قم هم بايد دنبال مسائل ريز و جزئي بود مثل ميزان تاثير پذيري از جريانات و توده هاي آب و هوايي مختلف.

اوکی مهرداد جان

مسئله دیگری هم که میشه بهش اشاره کرد اگر بین قم و تهران کویر نبود یا اپارتمان سازی نمیشد شاید الان این دو شهر به هم رسیده بودن.

ماهان.

کاربر ويژه
اگه این بارش‌ها مثل آدم به سمت ما حرکت کنن و وا نرن، از حدود ساعات 3 به بعد به مدت 6 تا 9 ساعت برف خوبی داریم که شاید به 10 سانت هم برسه.

Webradar_Deutschland.jpg

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
اوکی مهرداد جان

مسئله دیگری هم که میشه بهش اشاره کرد اگر بین قم و تهران کویر نبود یا اپارتمان سازی نمیشد شاید الان این دو شهر به هم رسیده بودن.

خوب برو تو اين كار رو بكن بين قم و تهران رو بهم وصل كن محل اتصال رو ميزاريم ممل آباد :خنده2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آلان رفتم رو تراس بعد دیدم ابرها دارند آسمون مشهد رو پوشش میدن

جالبه که ماه همین حالا در غرب آسمون هست و میشه ابرهای سیروس - استراتوس- و کومولونیمبوس رو به راحتی در آسمون غرب مشهد مشاهده کرده و انعکاس نور ماه ابرهای سی بی رو سیاه و قهوه ای رنگ نشون میده.

دلم میخواست برم روی بوم خونه عکس بگیرم ولی حیف که حسش نیست:خجالت2:

کدخدا

کاربر ويژه

خوب برو تو اين كار رو بكن بين قم و تهران رو بهم وصل كن محل اتصال رو ميزاريم ممل آباد :خنده2:

خوبیش اینه دیگه به ما هم میگن بچه تهرونی :خنده2:

حالا از شوخی گذشته مهرداد خیلی ها تو قم بخاطر اینکه به پایتخت نزدیک و مخارج زندگی کمتره زندگی میکنن.مثلا داماد ما 10 سال هر روز میومد تهران برمیگشت.

ماهان.

کاربر ويژه

به نظرم بهتره پروردگار توانا سر سرما رو بگردونه سمت شما. من دیگه کپون تحمل سرمام تموم شده. اون 19 روز شب و روز برفی رایشنباخ که دسامبر اونجا بودیم و این 19 روز سرما که 9 روزش تا الان گذشته، واقعن زیاده برای من که به سرمای سوسولی شمال عادت داشتم!

الان هوس این هوا رو کردم:

15 آگوست،‌ برلین

20120815756.jpg

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
به نظرم بهتره پروردگار توانا سر سرما رو بگردونه سمت شما. من دیگه کپون تحمل سرمام تموم شده. اون 19 روز شب و روز برفی رایشنباخ که دسامبر اونجا بودیم و این 19 روز سرما که 9 روزش تا الان گذشته، واقعن زیاده برای من که به سرمای سوسولی شمال عادت داشتم!

15 آگوست،‌ برلین

مشاهده پیوست 16148

خدايا حرف اين پسر سرما زده رو گوش كن، آزور رو بنداز جون اروپا و جنب حاره اي هم هول بده پايين اگه خواستي خيلي حال بدي سيبري هم بزار روي روسيه غربي!!!!

کدخدا

کاربر ويژه

15 آگوست،‌ برلین

مشاهده پیوست 16148

عجب جای خوفیه والا ما هم هوس کردیم ماهان جان :خجالت2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اگه عکسش رو نمی تونم بذارم تصویر ماهواره ایش رو که می تونم:

6lqni837g6yd8lh1ap3.jpg

آلان رفتم رو تراس بعد دیدم ابرها دارند آسمون مشهد رو پوشش میدن

جالبه که ماه همین حالا در غرب آسمون هست و میشه ابرهای سیروس - استراتوس- و کومولونیمبوس رو به راحتی در آسمون غرب مشهد مشاهده کرده و انعکاس نور ماه ابرهای سی بی رو سیاه و قهوه ای رنگ نشون میده.

دلم میخواست برم روی بوم خونه عکس بگیرم ولی حیف که حسش نیست:خجالت2:

ماهان.

کاربر ويژه

خدايا حرف اين پسر سرما زده رو گوش كن، آزور رو بنداز جون اروپا و جنب حاره اي هم هول بده پايين اگه خواستي خيلي حال بدي سيبري هم بزار روي روسيه غربي!!!!

آخه یه نفس ماشالا 0 و زیر صفره. تا 10 روز دیگه هم همینه. نمی‌گه بیام بالا یه نفسی بگیرم دوباره برم پایین!

Capture.PNG

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
خوبیش اینه دیگه به ما هم میگن بچه تهرونی :خنده2:

حالا از شوخی گذشته مهرداد خیلی ها تو قم بخاطر اینکه به پایتخت نزدیک و مخارج زندگی کمتره زندگی میکنن.مثلا داماد ما 10 سال هر روز میومد تهران برمیگشت.

واقعا محمد

زندگي تو تهران خيلي سخته مردم از صبح تاشب كار مي كنن بازم 8 شون گرو 9 شونه !!! خدا به داد مستجرها برسه كه بايد حقوق يكماه تلاششون رو دو دسته تقديم صاحبان خونه كنن اونم با اين اجاره بها ها .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا