قم ( 2005 - 1986 ): 151.1 mm
ورامين : 132.8 mm
اصفهان (2005 - 1951): 122.8 mm
اصفهان شرق (2005 - 1976): 107.6 mm
دست گلت درد نکنه ممنونم :گل:
به نظرت چرا یه نمه بارش های قم از این دو شهر بیشتره؟
قم ( 2005 - 1986 ): 151.1 mm
ورامين : 132.8 mm
اصفهان (2005 - 1951): 122.8 mm
اصفهان شرق (2005 - 1976): 107.6 mm
سلام ماهان جان
عکسها بسیار زیبا بودند
تنظیمات عکس رو میذاری؟
و آیا اینکه با سه پایه گرفتی یا دستی!
خیلی ممنون
دست گلت درد نکنه ممنونم :گل:
به نظرت چرا یه نمه بارش های قم از این دو شهر بیشتره؟
قم كه معلومه چون چسبيده پايتخت بارشش يه خورده بيشتر :دي
اصفهان كه يك دليل بسيار مهم ش اينه كه در داخل ايران قرار گرفته و به دور از منابع رطوبتي هست و ارتفاع آنچناني هم نداره در شرق زاگرس قرار گرفته.
در قم هم بايد دنبال مسائل ريز و جزئي بود مثل ميزان تاثير پذيري از جريانات و توده هاي آب و هوايي مختلف.
اوکی مهرداد جان
مسئله دیگری هم که میشه بهش اشاره کرد اگر بین قم و تهران کویر نبود یا اپارتمان سازی نمیشد شاید الان این دو شهر به هم رسیده بودن.
خوب برو تو اين كار رو بكن بين قم و تهران رو بهم وصل كن محل اتصال رو ميزاريم ممل آباد :خنده2:
به نظرم بهتره پروردگار توانا سر سرما رو بگردونه سمت شما. من دیگه کپون تحمل سرمام تموم شده. اون 19 روز شب و روز برفی رایشنباخ که دسامبر اونجا بودیم و این 19 روز سرما که 9 روزش تا الان گذشته، واقعن زیاده برای من که به سرمای سوسولی شمال عادت داشتم!
الان هوس این هوا رو کردم:
15 آگوست، برلین
مشاهده پیوست 16148
به نظرم بهتره پروردگار توانا سر سرما رو بگردونه سمت شما. من دیگه کپون تحمل سرمام تموم شده. اون 19 روز شب و روز برفی رایشنباخ که دسامبر اونجا بودیم و این 19 روز سرما که 9 روزش تا الان گذشته، واقعن زیاده برای من که به سرمای سوسولی شمال عادت داشتم!
الان هوس این هوا رو کردم:
15 آگوست، برلین
مشاهده پیوست 16148
آلان رفتم رو تراس بعد دیدم ابرها دارند آسمون مشهد رو پوشش میدن
جالبه که ماه همین حالا در غرب آسمون هست و میشه ابرهای سیروس - استراتوس- و کومولونیمبوس رو به راحتی در آسمون غرب مشهد مشاهده کرده و انعکاس نور ماه ابرهای سی بی رو سیاه و قهوه ای رنگ نشون میده.
دلم میخواست برم روی بوم خونه عکس بگیرم ولی حیف که حسش نیست:خجالت2:
خوبیش اینه دیگه به ما هم میگن بچه تهرونی :خنده2:
حالا از شوخی گذشته مهرداد خیلی ها تو قم بخاطر اینکه به پایتخت نزدیک و مخارج زندگی کمتره زندگی میکنن.مثلا داماد ما 10 سال هر روز میومد تهران برمیگشت.