• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
دلیل اینکه نروژ برای تهران بارش خوب زده پرفشار روی سواحل هست وگرنه اگر غرب 1000 میلیمتر هم میومد تهران چیز زیادی نمیبارید .

aghasina21

کاربر ويژه
نروژ چه برفی زده واسه رشت.دمش گرم:شاد2:
خدایا خودت کمک کن یه برف درست حسابی ببینیم:فرار:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
پيش بيني مدل POAMA - شاخص MJO

multiweek_mjo_20130117_rt.png

روح الله تهران

کاربر ويژه
به نظر منه سرما زود تر بیاد بهتر چون اگه اخر سامانه بیاد بگیر نگیر داره امکان داره تا سرما بخواهد وارد بشه سامانه از بخش های غربی و مرکز رد بشه

mohamad$

کاربر ويژه
ولی مطمئن باشید این نقشه ها عوض میشه . هم شدت سرما هم میزان بارش ها . به نظر من نمیشه شمال شرق و غرب کشور هر دو همزمان بارش خوب داشته باشن

کدخدا

کاربر ويژه
آخرین ویرایش:

aghasina21

کاربر ويژه
سلام سینا جان خوش امدی
انشاا.... بارش خوبی در رشت و گیلان خواهیم داشت
کجای رشت هستید؟؟
سلام محمود جان.ممنونم عزیز
فلکه گاز رشت
آقا به نظرت منتظر برف باشیم تو رشت؟ یا امکان داره تغییر کنه و هیچ برفی نیاد و حالگیری شه؟

آرش-مشهد

کاربر ويژه
خدا رو شکر نروژ برای سومین آبدیت پی در پی اش بارش سنگینی رو برای ما در نطر گرفته. که درصد وقوعش رو زیاد میکنه. البته همونطور که محمد عزیز از تهران گفت هنوز برای قضاوت درباره نحوه عملکرد سیستم زوده ولی بعد از یه دوره تقریبا خشکی تو کل کشور و مشهد (نسبتا) من که به بارش خوب برف و بارون امیدوارم.:شاد2::دعا:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این پیش بینی بلند مدت هواشناسی ژاپن خیلی عجیب و غریبه ولی هر چند که مدلهای دیگه هم بهار رو پر بارش و سرد نشون میدند ولی این مدل زیر رو ببیند برای ماههای خرداد تا اوایل شهریور هست

در منطقه شمال شرق ایران بارش فراتر از نرمال و سرمای عجیب و معنا داری رو در نظر گرفته.

یعنی اینقدر بحث تغییر اقلیم جدی شده!!!!!!!!!!!!!!!

بارش ماههای ژوئن- جولای آگوست 2013

tprep.glob.JJA2013.1jan2013.gif

ali.doosti

کاربر ويژه
این پیش بینی بلند مدت هواشناسی ژاپن خیلی عجیب و غریبه ولی هر چند که مدلهای دیگه هم بهار رو پر بارش و سرد نشون میدند ولی این مدل زیر رو ببیند برای ماههای خرداد تا اوایل شهریور هست

در منطقه شمال شرق ایران بارش فراتر از نرمال و سرمای عجیب و معنا داری رو در نظر گرفته.

یعنی اینقدر بحث تغییر اقلیم جدی شده!!!!!!!!!!!!!!!

بارش ماههای ژوئن- جولای آگوست 2013

tprep.glob.JJA2013.1jan2013.gif

امیرمحسن دقت کردم فقط سه ماهش قابل اعتماده.معمولا برای بعدی ها عوض میشه.هنوز تا اون موقع خیلی مونده

mahmood600

کاربر ويژه
سلام محمود جان.ممنونم عزیز
فلکه گاز رشت
آقا به نظرت منتظر برف باشیم تو رشت؟ یا امکان داره تغییر کنه و هیچ برفی نیاد و حالگیری شه؟

والا احتمال بارش برف در رشت در حال حاضر با نقشه های فعلی در حد صفر هست و نبایستی الکی امیدوار بود
ولی احتمال تقویت سرما در تراز 850 وجود داره حالا برف میاد یا نمیاد رو روز یکشنبه و دوشنبه میشه گفت با اخرین تغییرات در نقشه ها

mohamad$

کاربر ويژه
فقط خدا کنه اون بارشای سنگین برف باشه وگرنه دیگه نفرین میکنم این زمستون و:خنده2:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
زلزله به بزرگي 5.5 ريشتر ساعت 23:18 دقايق پيش سيرج كرمان را بشدت تكان داد. عمق اين زلزله 10 كيلومتري عمق زمين گزارش شده است.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا