زلزله به بزرگي 5.5 ريشتر ساعت 23:18 دقايق پيش سيرج كرمان را بشدت تكان داد. عمق اين زلزله 10 كيلومتري عمق زمين گزارش شده است.
اوه اوه عمقش کم بوده ریشترشم بالا اگه زمانش طولانی بوده باشه خرابی زده
زلزله به بزرگي 5.5 ريشتر ساعت 23:18 دقايق پيش سيرج كرمان را بشدت تكان داد. عمق اين زلزله 10 كيلومتري عمق زمين گزارش شده است.
زمین لرزه ای شدید کرمان را تکان داد |
کرمان - خبرگزاری مهر: زمین لرزه ای شدید ساعاتی قبل کرمان را لرزاند. |
به گزارش خبرنگار مهر، زمین لرزه ای شدید دقایقی قبل کرمان را به شدت تکان داد، مدت طولانی زمین لرزه و شدت آن موجب هراس مردم شده است. هم اکنون مردم کرمان در معابر عمومی حضور دارند و نگران از تکرار زمین لرزه هستند. تماسهای تلفنی مختل شده است و مردم هم اکنون بیرون از معابر عمومی حضور دارند. خبرهای تکمیلی متعاقبا ارسال می شود. |
تاریخ انتشار، تهران: ۲۳:۳۱ , ۱۳۹۱/۱۱/۰۲ |
يكي بره حداكثر بزرگي موج رو ببينه براي من باز نمي شه بايد بالاي 6 ريشتر باشه اي خدا خودت رحم كن
مهرداد جان بزرگی موج همون زمان زلزلست؟
من میذونم چی کشیدن،راستی مهرداد جان تعداد زمین لرزه ها مثل اینکه تو کشور زیاد شده درسته؟ یا طبیعیهزلزله به بزرگي 5.5 ريشتر ساعت 23:18 دقايق پيش سيرج كرمان را بشدت تكان داد. عمق اين زلزله 10 كيلومتري عمق زمين گزارش شده است.
نه اين 5.5 ريشتر ميانگينه بزرگترين موجش بايد بالاي 6 ريشتر باشه سايت Down شده
من میذونم چی کشیدن،راستی مهرداد جان تعداد زمین لرزه ها مثل اینکه تو کشور زیاد شده درسته؟ یا طبیعیه
بخاطر عمق کم وشدش به احتمال زیاد طلفات هم داره متاسفانه زلزله های ایران عمق کمی داره ولی زلزله های که تو ژاپن رخ میده عمق زیادی داره!!
بالاخره ديدم بزرگترين موج زلزله 5.9 ريشتر بوده
بالاخره ديدم بزرگترين موج زلزله 5.9 ريشتر بوده
شدید بوده.زمانشو از کجا میشه فهمید؟
مشکل اصلی ساخت و ساز ماست.