• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
سلام و صبح دوستان بخیر:گل:

پیست اسکی شیرباد
منبع:http://photo.shahrara.com
9b260c30ca55fd.jpg

b3a4d377c24888.jpg

5ee75b2fa515c8.jpg

5ae7cb80041653.jpg

e1aaf68eb0e4da.jpg

08883e917dc731.jpg

020d84fd901cd8.jpg

حامد از اصفهان

کاربر ويژه
درود ، آدم نقشه ها را که میبینه جیگرش حال میاد ، احتمال بارش برف سنگین از جمعه هفته ی آینده در بیشتر نقاط وجود داره ، همیشه تا بوده همین بوده ، بعد از هر فرودی یه فرازی هست.

hamed*zagros

کاربر ويژه
درود بر دوستان

هوایی کاملا بهاری اینجا حاکمه. بیشینه دیروز 14 کمینه صبح 0

خداروشکر نقشه بسیار امیدوارکننده شدن امیدوارم تمام کشور سیراب بشه

بارش فرودگاه ایلام از اول مهر تا امروز 242 میلیمتر، نرمال تا پایان ژانویه 321 میلیمتر:قاطی:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آپدیت جدید نیروی دریایی

Tau 150 ---- Previous 6-hr Precipitation Rate [mm] and Sea Level Pressure [hPa]
Tau 156 ---- Previous 6-hr Precipitation Rate [mm] and Sea Level Pressure [hPa]
Tau 162 ---- Previous 6-hr Precipitation Rate [mm] and Sea Level Pressure [hPa]
Tau 168 ---- Previous 6-hr Precipitation Rate [mm] and Sea Level Pressure [hPa]
Tau 174 ---- Previous 6-hr Precipitation Rate [mm] and Sea Level Pressure [hPa]
Tau 180 ---- Previous 6-hr Precipitation Rate [mm] and Sea Level Pressure [hPa]

کدخدا

کاربر ويژه
درود صبح همگی بخیر :گل::گل:

این همه ثبات تو نقشه ها محاله :135:

ایا این نقشه ها همش خیاله؟:134:

دقیقا همچین حسی دارم یا سراب یا.....:15:

akbarnia_ashpazonline_weblog_1340646378.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نقشه نیروی دریایی علاوه بر نقشه های گرافیکی بالا در سایت ودر انلاین هر 12 ساعت پیش بینی میزان عددی بارش رو هم اعلام میکنه که تا 144 ساعت آینده بیشتر نیست.

این نقشه مربوط به آپدیت شب گذشته این سایت هست:

13012712_2_2112.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بر استاد عزیز و سایر دوستان گل

چرا تو این نقشه مشهد دریبل خورده؟

سلام عزیز جان

عرض کنم خدمت تون که گل رو قراره مشهد یک روز بعد از تاریخ این نقشه بخوره و اونهم چه گلی و ظاهرا دریبلو این حرفها هم در کار نیست

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

سلام عزیز جان

عرض کنم خدمت تون که گل رو قراره مشهد یک روز بعد از تاریخ این نقشه بخوره و اونهم چه گلی و ظاهرا دریبلو این حرفها هم در کار نیست

تقریبن یک هفته هست که آپدیت های مختلف حکایت از این سیستم های قدر را میدن و من تا حالا همچین ثباتی تو نقشه ها ندیدم امیدوارم گلی بخوریم در حد لالیگا امیر جان:خنده2:

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
با سلام برای 2 شنبه بعد از ظهر تا 4شنبه هفته اینده برنامه ریزی کردم که به مرکز بارش ها برم بررسی اولیه خودم جاده خلخال به اردبیل و مناطق کوهستانی استان اردبیل بود از دوستان میخوام نظرشون رو درباره مرکز پر بارش ترین برف از بعد از ظهر 2شنبه تا 4شنبه بگن تا بتونم با تصاویر برف سنگین بهمن امسال خشکسالی امسال رو کم رنگ تر کنیم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
با سلام برای 2 شنبه بعد از ظهر تا 4شنبه هفته اینده برنامه ریزی کردم که به مرکز بارش ها برم بررسی اولیه خودم جاده خلخال به اردبیل و مناطق کوهستانی استان اردبیل بود از دوستان میخوام نظرشون رو درباره مرکز پر بارش ترین برف از بعد از ظهر 2شنبه تا 4شنبه بگن تا بتونم با تصاویر برف سنگین بهمن امسال خشکسالی امسال رو کم رنگ تر کنیم

درود سامیار جان

عرض کنم خدمت تون که محدوده استان اردبیل بارشهای سنگینی نداره !

فعلا نقشه های جی اف اس پیک بارش رو در استانهای غربی و جنوب غربی و همچنین ارتفاعات البرز مرکزی و غربی و برخی نقاط خراسان شمالی و یا خراسان رضوی نشون میدن. حالا آپدیتهای ECMWF میتونه در این خصوص سرنوشت سازتر باشد:

پیک بارش جی اف اس:

13013000_2_2200.gif

13013000_2_2200.gif

سامیار هواشناس

کاربر ويژه

درود سامیار جان

عرض کنم خدمت تون که محدوده استان اردبیل بارشهای سنگینی نداره !

فعلا نقشه های جی اف اس پیک بارش رو در استانهای غربی و جنوب غربی و همچنین ارتفاعات البرز مرکزی و غربی و برخی نقاط خراسان شمالی و یا خراسان رضوی نشون میدن. حالا آپدیتهای ECMWF میتونه در این خصوص سرنوشت سازتر باشد:

پیک بارش جی اف اس:

13013000_2_2200.gif

13013000_2_2200.gif
با تشکر از امیر محسن عزیز من تا جمعه برای تصمیم گیری دقیق تر صبر میکنم اما تا جمعه باید برنامرو نهایی کنم به نظر میاد منطقه کلاردشت هم بد نباشه به هر حال اگر کمتر از 80 سانت باشه ضد حال میشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا