• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
کامیاب خبر داد:
جزئیات خسارت در روستاها در حال بررسی است/ بروز 4 پس لرزه در سیرچ
کرمان - خبرگزاری مهر: معاون عمرانی استاندار کرمان از حضور امدادگران در روستاهای دور افتاده خبر داد و گفت: آمادگی لازم برای امدادرسانی به آسیب دیدگان احتمالی وجود دارد.
محمد جواد کامیاب در گفتگو با مهر ضمن اشاره به زمین لرزه 5.5 ریشتری در سیرچ گفت: با توجه به زلزله خیز بودن سیرچ پیش از این مقاوم سازی در این بخش انجام شده است.
وی با اشاره به اعزام گروههای ارزیاب به منطقه گفت: ارزیابی به صورت روستا به روستا در حال انجام است و تاکنون خسارتی گزارش نشده است.
وی از اعزام گروههای امدادی به منطقه و همچنین آمادگی کامل کرمان برای امداد رسانی خبر داد.
از زمین بروز زمین لرزه 5.5 ریشتری در سیرچ چهار زمین لرزه دیگر این منطقه را لرزانده است.
این زمین لرزه ها به شدت 2.7، 2.2، 2.3 و 1.8 ثبت شده است.
تاریخ انتشار، تهران: ۰۰:۴۲ , ۱۳۹۱/۱۱/۰۳

هواشناس

کاربر ويژه
ابر زلزله بم در 21 دسامبر 2003 حدود 5 روز قبل از زلزله

jo58c8a78uy3xukz52e.jpg

مهرداد

برای ورزقان هم ابر داشته؟؟

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد

برای ورزقان هم ابر داشته؟؟

متاسفانه من چند ساله پيش با دانشمند چيني (شو) كه مقيم نيويورك بود با ايميل مكاتبه داشتم كه به من خبر سرطانش رو داد بعد از اون ديگه پاسخ ايميل ها مون نداد الان هم نمي دونم گردانندگان سايتش چه افرادي هستن.

سايتش بدون تغيير IP باز نمي شه من با گروه فيليرينگ كه ايميل زدن گفتن مشكل بابت ما نيست در صورتي كه قبل بيماري شيميست چيني به من گفت سايتش براي ايران محدوديت يا مشكلي نداره حالا اين وسط نمي دونم مشكل از كجا نشات مي گيره.

به هر حال علي جان من تصوير ابر زلزله اي در مورد ورزقان نديدم اما تصوير ابر زلزله وان تركيه موجود هست.

کدخدا

کاربر ويژه

نمي دونم اين مستلرزم اينه كه تصاوير ماهواره اي رو مدام رصد كرده باشيم.

آيا اين تصوير كه چند هفته پيش آبتين بهش اشاره كرد مي تونست نشان دهنده اين زلزله باشه :

95aa5kmq0yuh194f0p6y.png

wooooooooow!!!

دقیقا یادمه خوده خودشه! انرژی گرمایی بخار ابی که داره از گسل خارج میشه موجب ایجاد شکاف در ابر شده و در ادامه ابر زلزله با ابر سیستم ورودی ادغام شده!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان

کسی آمار وضعیت فعلی قوچان رو نداره؟

اینجا غرب مشهد هوا تمام ابری شده و باد ملایم ولی سردی هم میوزه!!!!!

حدود ساعت 6 بعدازظهر امروز از قوچان خبر کولاک برف رو داشتم ولی اون ابر رد شد رفت این ابر جدیدا شکل گرفته!!!

wroyk84swi4r6bf4lhj.jpg

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
wooooooooow!!!

دقیقا یادمه خوده خودشه! انرژی گرمایی بخار ابی که داره از گسل خارج میشه موجب ایجاد شکاف در ابر شده و در ادامه ابر زلزله با ابر سیستم ورودی ادغام شده!!!

محمد به نظر من نمي شه به همين سادگي نظر داد چون اين پديده دلايل طبيعي هم مي تونه داشته باشه:

1- وجود جریان های قوی در سطوح بالای جو (300 میلی بار و بالاتر)
2-ابرهای بالا و پوششی فاقد بارش
3-وجود گرادیان قوی نصف النهاری ارتفاع ژئوپتانسیلی
4-جلوی جبهه سرد

کدخدا

کاربر ويژه

متاسفانه من چند ساله پيش با دانشمند چيني (شو) كه مقيم نيويورك بود با ايميل مكاتبه داشتم كه به من خبر سرطانش رو داد بعد از اون ديگه پاسخ ايميل ها مون نداد الان هم نمي دونم گردانندگان سايتش چه افرادي هستن.

سايتش بدون تغيير IP باز نمي شه من با گروه فيليرينگ كه ايميل زدن گفتن مشكل بابت ما نيست در صورتي كه قبل بيماري شيميست چيني به من گفت سايتش براي ايران محدوديت يا مشكلي نداره حالا اين وسط نمي دونم مشكل از كجا نشات مي گيره.

به هر حال علي جان من تصوير ابر زلزله اي در مورد ورزقان نديدم اما تصوير ابر زلزله وان تركيه موجود هست.

به نظرم بهترین زمان برای پیش بینی زلزله از ابر زلزله زمستون میتونه باشه چون با توجه به سرما در سطح زمین به راحتی از بخار اب تخلیه شده از گسل ابر تشکیل میشه و تابستون کمی این شرایط سخت تر میشه

aghasina21

کاربر ويژه
والا احتمال بارش برف در رشت در حال حاضر با نقشه های فعلی در حد صفر هست و نبایستی الکی امیدوار بود
ولی احتمال تقویت سرما در تراز 850 وجود داره حالا برف میاد یا نمیاد رو روز یکشنبه و دوشنبه میشه گفت با اخرین تغییرات در نقشه ها
مرسی محمود جان.ایشالا که تقویت شه. دلم واقعا یه برف خوب میخواد

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
خوب در ادامه انيميشن هاي نرمال هاي اقليمي 365 روز سال من 2 پارامتر رو تهيه كردم

انيميشن نرمال اقليمي فشار سطح دريا خاورميانه طي 365 روز سال

12.2 مگابايت

http://mehrdad3866.persiangig.com/image/climatological/Sea Level Pressure middle east.gif

انيميشن نرمال دماي هوا بر حسب سلسيوس خاورميانه طي 365 روز سال

11.4 مگابايت

http://mehrdad3866.persiangig.com/image/climatological/air Temperature middle east.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آخرین اطلاعات شهر قوچان در آپدیت ساعت 18:00 یو تی سی:

11006Temperature : -0.6 C (30.9 F)
21007Dew point temperature : -0.7 C (30.7 F)
38733Pressure at station level : 873.3 hPa (mb)
40199Pressure at sea level : 1019.9 hPa (mb)
51013Characteristic of pressure tendency during the three hours preceding the time of observation : Increasing, then steady; or increasing, then increasing more slowly; atmospheric pressure now higher than three hours ago
510133 Hour Pressure tendency : 1.3 hPa (mb)
60041Amount of precipitation : 4.0 mm
60041Duration of period of reference for amount of precipitation, ending at the time of the report : Total precipitation during the 6 hours preceding the observation
70277Present weather reported from a manned weather station : State of sky on the whole unchanged. No meteors except photometeors
70277Past weather. Item 1 : Snow, or rain and snow mixed
70277Past weather. Item 2 : Snow, or rain and snow mixed
8572/Total low clouds cover, genera Stratocumulus, Stratus, Cumulus and Cumulonimbus : 5 oktas
8572/Clouds of the genera Stratocumulus, Stratus, Cumulus and Cumulonimbus : Stratus fractus of bad weather or Cumulus fractus of bad weather, or both (pannus), usually below Altostratus or Nimbostratus
8572/Clouds of the genera Altocumulus, Altostratus and Nimbostratus : Altostratus, the greater part of which is sufficiently dense to hide the sun or moon, or Nimbostratus
8572/Clouds of the genera Cirrus, Cirrocumulus and Cirrostratus : Cirrus, Cirrocumulus and Cirrostratus invisible owing to darkness, fog, blowing dust or sand, or other similar phenomena, or more often because of the presence of a continuous layer of lower clouds

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آپدیت جدید تهران:

TUE 29
rain.png
Cloudy with Showers Possible6.0°C13.0°C3.1mmWNW 15 max 17
WED 30
snowshowers.png
Cloudy with Snow Showers-3.2°C3.9°C1.7cmS 9 max 13
THU 31
mcloudy.png
Cloudy-0.5°C4.4°C1.3mmS 11 max 13