کاملا حرفتو تایید میکنم.اینم بگم که مشکل از فرهنگ کلی جامعست چون به نظرمون اعتقادات ما اعتقادات کل مردم و برای اعتقادات دیگران ارزشی قائل نیستیم.مثلا برخوردمون با یه ارمنی خیلی زشته من خودم این مورد به شخصه دیدم.
مورد بعدیم پایتخت یه کشور نشون دهنده فرهنگ و اداب یه کشوره باید امکانات بیشتری داشته باشه.در ایران علاوه بر تهران شهرهای اصفهان و شیراز توریست های زیادی داره و باید امکانت در اون شهرها نیز بهتر بشه .
سلام دوستان من به این نتیجه رسیدم که بارندگی همیشه دو سه هفته قبل بارش بسیار خوبه ولی به کشور که میرسه داغون میشه و به قول قلعه نوعی دستای پشت پرده ای تو کاره و گرنه مگه ایران از عراق کمتره که باروناش نصف اونه و دیگه بیخیال برف بشین که تا بهار ماسیده !!!!!:ناراحت::ناراحت:
زائرای خارجی که در طول سال به مشهد میان خیلی خیلی از توریستهای اصفهان و شیراز بیشتره. ولی چی شده. همچین شهری فقط یک دونه ایستگاه هواشناسی داره که از عهد بوق نصبش کردن. آخه این طلم رو آدم به کی بگه!!!!!!
خب اگر هم اینطور باشه ما کاری نمیتونیم بکنیم . ما که نمیتونیم تفکر افراد و عوض کنیم . اصلا ما چه نیازی به تایید سایرین داریم . تهران پایتخت مملکت هست و هر کس هم از تهران خوشش نیاد مشکل خودش هست . باید بپذیره که تهران به عنوان پایتخت این کشور قاعدتا یکسری مزایایی داره که سایر شهر ها ندارن . همه دنیا همینه . پایتخت یک کشور نسبت به سایر شهر ها امکانات بهتری داره .
سایر مناطق به سبب نزول و گرم شدن بی درو هوا از شرایط پاییدار برخوردار میشن.
زائرای خارجی که در طول سال به مشهد میان خیلی خیلی از توریستهای اصفهان و شیراز بیشتره. ولی چی شده. همچین شهری فقط یک دونه ایستگاه هواشناسی داره که از عهد بوق نصبش کردن. آخه این طلم رو آدم به کی بگه!!!!!!
مشهد هر چی هم کسب درامد میکنه با همین زائرای داخلی خودمون هست . هند و پاکستان و چمیدونم عراق و اینا مگه زائراش چقدر ارز وارد مملکت میکنن ؟!
مشهد هر چی هم کسب درامد میکنه با همین زائرای داخلی خودمون هست . هند و پاکستان و چمیدونم عراق و اینا مگه زائراش چقدر ارز وارد مملکت میکنن ؟!