• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
امکانات و اعتبار مونیخ، فرانکفورت، هامبورگ، کلن و دورتموند در آلمان از برلین بیشتره!

همچنین نیویورک و لس‌آنجلس از واشنگتن در آمریکا، ریودوژانیرو و سائوپائولو از برزیلیا در برزیل، تورونتو، مونترئال و کلگری از اتاوا در کانادا، سیدنی و ملبورن از کانبرا و بسیاری دیگه.

لزومن پایتخت نباید مرکز همه چیز در کشور باشه. پایتخت فقط مرکزیت سیاسی داره و در کشوری که نظام متمرکز داره مثل ایران، همه میان پایتخت که کاراشون ردیف بشه و این ایراده!

حرف من سر این بود که یکسری از مردم شهرستان ، تهران و مردمش رو مقصر میدونند و اونا رو هم جزوی از مشکلاتشون میدونن در حالی که این تفکر اشتباهه .

در شهر تهران هم یه عده محدود هستن که خیلی راحت دارن زندگی میکنن . همه در رفاه نیستن . دیگه کسی نمیتونه تهران خونه بخره . اجاره ها سرسام اور هست . خونه تا متری 15 میلیون رسیده شمال تهران .

rahsazan

کاربر ويژه
بابا حامد جان شما چرا این حرف رو میزنی؟؟

برفای خوب مشهد اکثرا تو بهمن و اسفند بوده. زیاد ناامید نباش.

سلام آرش جان
من سایر شهرای کشور رو آمارشون رو ندارم اما همین رو میدونم که حداقل طی 17 سال اخیر اگه اشتباه نکنم برفی بالای حدود 30 سانتیمتر در دیماه نداشته! و حداقل اون چیزی که از قدیمیا هم شنیدم میگن دی مشهد معمولا خشکه حالا قدیم به نسبت بارش خودش و الان هم به نسبت بارش خودش
در هرصورت انشالله که از این به بعد بارشها در سراسر کشور بهتر بشه و به شکل برف باشه

آرش-مشهد

کاربر ويژه
آپدیت جدید نیرو دریایی:

Tau 126 ---- Previous 6-hr Precipitation Rate [mm] and Sea Level Pressure [hPa]
Tau 132 ---- Previous 6-hr Precipitation Rate [mm] and Sea Level Pressure [hPa]
Tau 138 ---- Previous 6-hr Precipitation Rate [mm] and Sea Level Pressure [hPa]
Tau 144 ---- Previous 6-hr Precipitation Rate [mm] and Sea Level Pressure [hPa]
Tau 150 ---- Previous 6-hr Precipitation Rate [mm] and Sea Level Pressure [hPa]
Tau 156 ---- Previous 6-hr Precipitation Rate [mm] and Sea Level Pressure [hPa]
Tau 162 ---- Previous 6-hr Precipitation Rate [mm] and Sea Level Pressure [hPa]
Tau 168 ---- Previous 6-hr Precipitation Rate [mm] and Sea Level Pressure [hPa]
Tau 174 ---- Previous 6-hr Precipitation Rate [mm] and Sea Level Pressure [hPa]
Tau 180 ---- Previous 6-hr Precipitation Rate [mm] and Sea Level Pressure [hPa]

محسن جان مثل اینکه فقط سامانه مشهد رو دریبل میزنه و میره؟؟؟ درسته؟؟

mohamad$

کاربر ويژه
اتفاقا محمد برو مشهد ببینی فقط عربا خرید میکنن زائرای ایرانی فقط فروشگاهارو نگاه میکن

ببین محمد جان من نمیخوام بحث و کش بدم ولی همونطور که همه میدونید از نظر وضع درامدی بین مسلمون های دنیا سنی ها بالاتر از شیعه ها هستن . وضع کشورای پاکستان و عراق و ببینید و با وضع قطر و امارات و عربستان و مالزی و ... مقایسه کنید

خب مشهد هم شیعه های دنیا میان . در کل من همونطور که گفتم بیشتر درامد مشهد از ایرانی ها هست . شایدم اشتباه کنم

hamed2148

کاربر ويژه
مگه قرار نبود بارش تو این ماه بالاتر از نرمال باشه ولی چرا سیستم از بالای مشهد همیشه به طرف ترکمنستان فرار می کنه !!!!!! اگه اینجوری پیش بره دیگه نمیشه به هیچ مدلی اطمینان کرد ، پس این همه دم ودستگاه و تشکیلات برای پیش بینی همش کشکه ، آخه دو روز مونده به بارندگی که هنر نیست کسی بگه بارون میباره یانه ، آخه چرا یکی منو قانع نمی کنه !!!؟؟؟ این سئوال رو برای سیستم های قبلی مطرح کردم ولی کسی نتونست جواب من رو بده!!

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام آرش جان
من سایر شهرای کشور رو آمارشون رو ندارم اما همین رو میدونم که حداقل طی 17 سال اخیر اگه اشتباه نکنم برفی بالای حدود 30 سانتیمتر در دیماه نداشته! و حداقل اون چیزی که از قدیمیا هم شنیدم میگن دی مشهد معمولا خشکه حالا قدیم به نسبت بارش خودش و الان هم به نسبت بارش خودش
در هرصورت انشالله که از این به بعد بارشها در سراسر کشور بهتر بشه و به شکل برف باشه

سلام محمد رضا جان. دقیقا همینطوره. اصلا نرمال بارش فرودگاه رو هم نگاه کنیم مسئله کاملا مشخص میشه:

نرمال دی: حدود 25 میلیمتر

نرمال بهمن: حدود 35 میلیمتر

نرمال اسفند هم حدود 50 میلیمتر.

کدخدا

کاربر ويژه
ببین محمد جان من نمیخوام بحث و کش بدم ولی همونطور که همه میدونید از نظر وضع درامدی بین مسلمون های دنیا سنی ها بالاتر از شیعه ها هستن . وضع کشورای پاکستان و عراق و ببینید و با وضع قطر و امارات و عربستان و مالزی و ... مقایسه کنید

خب مشهد هم شیعه های دنیا میان . در کل من همونطور که گفتم بیشتر درامد مشهد از ایرانی ها هست . شایدم اشتباه کنم

منم دوست ندارم این بحث کش پیدا کنه بحث خسته کنندست بهتره بگذریم.

ماهان.

کاربر ويژه
آخه دو روز مونده به بارندگی که هنر نیست کسی بگه بارون میباره یانه ، آخه چرا یکی منو قانع نمی کنه !!!؟؟؟ این سئوال رو برای سیستم های قبلی مطرح کردم ولی کسی نتونست جواب من رو بده!!

شما نقشه‌ها رو نگاه نکن، 6 ساعت قبل از بارندگی بگو که قراره بارون بیاد یا نه. 2 روز پیشکش.

آرش-مشهد

کاربر ويژه

در کل درسته که به خاطر بیشتر بودن زائرای ایرانی در آمد مشهد از ایرانی ها بیشتر از خارجی هاست. ولی تو این یکسال اخیر با بالا رفتن نرخ ارز مسلما خرید زائرای خارحی از مشهد خیلی بیشتر شده و به تیع اون در آمد مشهد از اونا هم افزایش یافته.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
چرا بی‌دررو مهرداد جان؟
ساختار واچرخند طوریست که در سطوح فوقانی جو هوا به صورت همگرا نزول می کنه در مسیر نزول هر چه به جو میانی نزدیک می شیم بر واگرایی افزوده میشه و در نزدیکی سطح زمین واگرایی به اوج میرسه. نزول هوا سبب افزایش دمای هوای نزول یافته می کنه انبساط آن رطوبت را نیز به حداقل میرساند.البته در فصل گرم بدلیل شدت تابش آفتاب زمین گرم شده و کمفشارهای سطحی سرتاسر قاره ها من جمله ایران رو در بر میگیرن و با توجه به متغییر بودن ارتفاع قرارگیری واچرخند نسبت به سطح زمین نزول ها تا ارتفاع خاصی ادامه خواهد داشت در غرب کشور به دلیل وجود رشته زاگرس پر فشار جنب حاره ای تا نزدیکی زمین توسعه داره ولی در جنوب شرق کشور از سطح زمین فاصله بیشتری داشته لذا هوای مرطوب مونسون اجازه نفوذ و صعود تا ارتفاعی رو خواهد داشت.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
کوالالامپور در نزدیکی خط استوا: 29

شهر جالبه! کلا دما در طول روز و شب فقط 3-4 درجه اختلاف داره! از 28 درجه در شب تا 31 یا 32 در طول روز!

زمانی که باران میاد هوا گرم میشه! و وقتی هوا ابری هست خنک!

بارش ها دقیقا مثل بارش های تابستانی یا جبهه سرد ایران هست، ممکنه بین 2 خیابون با 50 متر فاصله شدت بارش کاملا متفاوت باشه!

بارش بیشتر در عصر و شب نازل میشه.

بارش تگرگ به ندرت اتفاق می افته اما بدون سابقه نیست و هر چند سال یکبار شدت میگیره و تا حدی صدمه و خسارت هم میزنه!

در طول ساعات ظهر، زمانی که خورشید در وسط آسمان هست باید از تردد زیر آفتاب تا حد ممکن خودداری کرد چون در این حالت اشعه ماوراء بنفش خورشید به راحتی به زمین میرسه!

سیبری

کاربر ويژه
درود بر عاشقان

قوچان کمینه 8- بیشینه 5

برف فعلی گزارش شده در محل ایستگاه 4 سانت داخل شهر حدود 7 سانت

سیبری

کاربر ويژه
قوچان داره با چنگ و دندون از این آخرین بازمانده های برف ، چونان طفلی بیمار ، در برابر گرمای ! بهمن 91 مراقبت میکنه !

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
امشب در مورد شاخص نوسان شمال دریای خزر _دریای شمال NCPI خواهم نوشت و نتیجه تحقیقات م رو ارائه میدم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا