• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سردشت

اینو دوست داشتم به شکل اورجینالش بذارم:

23alvvnir1ufepqbsgy5.jpg

y2f9jg31bxzh97swj4m.jpg

navid-mashhad

کاربر ويژه
به نظر من عرض جغرافیایی به طور کلی عمل می کنه( از جنوب به شمال دما کاهش داره )
اما تاثیر ارتفاع رو باید در محدوده یک ناحیه بررسی کرد ( مثلا برای تاثیر ارتفاع شیراز رو باید با آباده مقایسه کرد نه با رشت!!!!)

aznavar

کاربر ويژه
درود دوستان:گل:
امروز هوا مث آخرای فروردین شده بود.منم فرصت رو غنیمت شمرده با یه فلاک چای زدم به کوه. جاتون سبز:iranjoman:

mohamad$

کاربر ويژه
آریا اونطوری که نباید بگی . خوزستان ارتفاع شهراش 0 هست . شهرکرد 2100 خب باید خیلی سردتر باشه .

ولی شما تو تابستون لاله زار کرمان با 2700 متر و ببین . چه قدر ظهرا و شبای سردی داره . ولی زمستون که میشه در صورت ریزش هوای سرد رو نیمه شمالی بیشینه دماش ممکنه از تهران هم گرمتر بشه .

hamed2148

کاربر ويژه

اه اه اه اخه مگه ميشه دم به دقيقه نقشه ها تغيي بكنه ،به حق چيزاي نديده يك روز جنوبه روز ديگه شمال ، يك بار شمال ميزنه بارش رو يك بار جنوب به خدا سال هاي پيش به اين گندي نبود ، اين نقشه هاي بالا رو ميدن بچه هاي ٥،٦ ساله رنگ كنن براي خنده من وشما !!!!!!:تعجب2:

navid-mashhad

کاربر ويژه
عرض جغرافیایی حتی در تابستون هم تاثیرش محسوسه اما کمتر مثلا شیراز با 1530 متر ارتفاع چله تابستون هر روز بالای +40
ولی شهرهای هم ارتفاع شیراز در عرض های بالاتر به ندرت +40 میشن شاید اصلا نشن!!!!

mohamad$

کاربر ويژه
تو استان تهران ارتفاع بالای 1400 در طول سال بسیار به ندرت به 40 میرسه . مثلا امسال که مهراباد ( 1190 متر ) +40 شد نیمه شمالی شهر یعنی ژئوفیزیک و اقدسیه +38 شدند حدودا

aria_tehran

کاربر ويژه
آریا اونطوری که نباید بگی . خوزستان ارتفاع شهراش 0 هست . شهرکرد 2100 خب باید خیلی سردتر باشه .

ولی شما تو تابستون لاله زار کرمان با 2700 متر و ببین . چه قدر ظهرا و شبای سردی داره . ولی زمستون که میشه در صورت ریزش هوای سرد رو نیمه شمالی بیشینه دماش ممکنه از تهران هم گرمتر بشه .
خب منم گفتم ارتفاع تاثیر داره تو دما دیگه...
یادم میاد یه مستند نشون میداد تو اقیانوس آرام یه جزیره کوچیک مثلا به اندازه ی نصف کیش چون ارتفاع نجومی داشت وسط اقیانوس تماما از یه ارتفاعی سفید بود و مثل اینکه تمامی سال هم اینجوری بود!
کلا ارتفاع به نظرم همیشه تو سرما موثر هست
مثلا اگه توی بوشهرم یه کوه 7_8 هزار متری مثل اورست بود همیشه سرد میشد با توجه به ارتفاعش

آخرین ویرایش:

hamed2148

کاربر ويژه
خدا وكيلي من يكي گفتم اين بار بارش به صورت سراسريه ولي هرچي به داخل ايران نفوذ مي كنه از هم واميره ، كجاش بارش به صورت سراسريه اين هم مثل سيستم قبليه ؟؟؟

aznavar

کاربر ويژه
امروز حیاط خونمون ی غوغایی بود
تصاویر لو رفته از استخر پارتی امروز:خنده2:

i571f9b3f7pofzsr.jpg

4ksquaje6ha15fv7kwx.jpg

این یکی دیگه خیلی داغ شده بود چت کرده بود رو شلنگ که جریانش چیه:))

2t5t40bxcl88patx8ie.jpg

ماهان.

کاربر ويژه
تو استان تهران ارتفاع بالای 1400 در طول سال بسیار به ندرت به 40 میرسه . مثلا امسال که مهراباد ( 1190 متر ) +40 شد نیمه شمالی شهر یعنی ژئوفیزیک و اقدسیه +38 شدند حدودا

درسته، در گیلان هم ارتفاع بالای 1000 متر سر جمع در سال 10 روز هم دمای بالای 30+ ندارن.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا