• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
صبر داشته باشد محمد جان

انشاء الله بزودی خوشحال خوشحال خواهید شد و همه چیز به روال نرمال این موقع از سال بازخواهد گشت:گل:

پسرخاله

کاربر ويژه
هوای سردی در کار نیست امیر محسن . اونا رو ول کنید این و بچسبید . تهران در اشک و خون و ماتم

آنومالی دما 30 ژانویه تا 5 فبریه ( 7 تا 14 روز بعد )

shade.t2m.png
چرا از آخره هفته آتی دما نرمال میشه

navid-mashhad

کاربر ويژه
برای مشهد فکر کنم یه 10-11 روزی بیش از نرمال باقی بمونه
نرمال این موقع از سال بین حداکثر و حد اقل 7 و -4 هست

پسرخاله

کاربر ويژه
دوشنبه تهران به 18+ میرسه!
ولی خداییش دمای بیشینه 18+ و کمینه 6+ دمای خیلی خوبیه آدم آسایش داره نه سرده نه گرم من دوست دارم

mohamad$

کاربر ويژه
صبر داشته باشد محمد جان

انشاء الله بزودی خوشحال خوشحال خواهید شد و همه چیز به روال نرمال این موقع از سال بازخواهد گشت:گل:

ما دیگه صبر ایوب پیدا کردیم امیر محسن جان . یعنی برف میاد ؟ پس این آنومالی دمایی چی میگه

navid-mashhad

کاربر ويژه
نقشه های جی اف اس تا 84 ساعت اینده یعنی روز یکشنبه آپدیت شدند:

13012700_2_2312.gif

یه سیستم که تغذیه رطوبتی کافی نداره - هوای سردی همراهیش نمی کنه - و فقط ارتفاعات زاگرس و تا حدی البرز جنوبی و خراسان جنوبی رو در بر می گیره ( صعود مکانیکی رطوبت به دلیل وجود ارتفاعات )

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام بر همه ی دوستان:گل:

چه خبرا؟؟؟باز هم تضعیف بارش ها دوستانمون رو حسابی کلافه و ناراحت کردن!!!نمیدونم چی بگم خداوکیلی!!!!ولی امیدوارم که این دفعه روند افزایش بارش ها رو برخلاف دفعات قبل داشته باشیم{در سرتاسر کشور}

خب،ما تو این فریم فکر کنم برف خوبی داشته باشیم نه؟؟

2013012306_ISN_GFS_SFC_SLP_THK_PRECIP_WINDS_174.gif

این دو فریمش هم خیلی توپه!!!

2013012306_ISN_GFS_SFC_SLP_THK_PRECIP_WINDS_228.gif

2013012306_ISN_GFS_SFC_SLP_THK_PRECIP_WINDS_240.gif

navid-mashhad

کاربر ويژه
دوشنبه تهران به 18+ میرسه!
ولی خداییش دمای بیشینه 18+ و کمینه 6+ دمای خیلی خوبیه آدم آسایش داره نه سرده نه گرم من دوست دارم

دقیقا هومن به دمای +17 می گن دمای آسایش - دمای گردشگری - و به طور کلی دمایی که آدمو سر حال میاره
منتها بهتره تو فروردین ماه باشه نه چله زمستون که کشور ما نیاز به بارش برف داره برای ذخیره آب!!!!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا