• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
ارتفاع در تراز 500(روزهای آتی):

ertefae.gif

aznavar

کاربر ويژه
احتمالا امروز برم تا پارک جنگلی مخملکوه. اگه بشه عکس از جنگل بلوطش میزارم
فهلا دوستان:گل:

ArefGod

Banned
مرسی
تا حالا نمیدونستم اونجا هم برف میاد:تعجب2:

خواهش می کنم.

تخت جمشید در شهرستان مرودشت قرار داره درست بالای شهرستان شیراز ... خود شیراز هم برف میاد ولی نه هر سال! شانسیه!

بعد اینکه استان فارس چند تا شهر بالای 2000 متر داره! و شهری مثل سپیدان پیست اسکی خیلی خوبی داره!

mohamad$

کاربر ويژه
درود

من به طور کامل نقشه ecmwf و بررسی کردم . سیستم اصلا با هوای سرد چندانی روی کشور همراهی نمیشه . ( هنگام بارش و منظورم هست نه بعد از خروج سامانه )

فقط میتونم بگم روی شمال شرق کشور و خراسان رضوی و شمالی این اتفاق صورت میگیره و اونجا شرایط برفش خوبه .

کاری هم به جزیره گرمایی تهران نداره . اصغری یه چیزی پرونده . سیستم سرما نداره . نروژ حتی برای همدان هم فقط انتهای بارش یه 1 میلیمتری برف به زور زده !!!

فورکا هم توجه نکنید که برای خیلی شهرا برف میزنه . اون بیخودی برف میزنه . 100 دفه برای همدان و اراک برف زد یه دفش هم محقق نشد و همش بارون اومده از مهر تا حالا

mohamad$

کاربر ويژه
برای شهر تهران میشه گفت از 1400 ~ 1450 متر به بالا سفید میشه . حدودا از میدون پونک و میدون ونک به بالا و این احتمال هست که برف به زحمت تا اتوبان همت هم برسه . شرایط دمایی از برف دفه قبل بدتره

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود

من به طور کامل نقشه ecmwf و بررسی کردم . سیستم اصلا با هوای سرد چندانی روی کشور همراهی نمیشه . ( هنگام بارش و منظورم هست نه بعد از خروج سامانه )

فقط میتونم بگم روی شمال شرق کشور و خراسان رضوی و شمالی این اتفاق صورت میگیره و اونجا شرایط برفش خوبه .

کاری هم به جزیره گرمایی تهران نداره . اصغری یه چیزی پرونده . سیستم سرما نداره . نروژ حتی برای همدان هم فقط انتهای بارش یه 1 میلیمتری برف به زور زده !!!

فورکا هم توجه نکنید که برای خیلی شهرا برف میزنه . اون بیخودی برف میزنه . 100 دفه برای همدان و اراک برف زد یه دفش هم محقق نشد و همش بارون اومده از مهر تا حالا

تو این نقشه که ریزش هوای سرد و وزش بادهای سرد شمالی در بامداد سه شنبه کاملا مشخصه محمد عزیز:

two_metre_temperature_and_30m_winds%2148%21Europe%21t2m%21pop%21od%21oper%21w_t2m30mw%212012122300%21%21chart.gif

rahsazan

کاربر ويژه
وضعيت کیفی هواي اصفهان در ايستگاههاي مراقبت دائم بر حسب شاخص آلودگي- 1 و 2 دی 91

attachment.php

پیوست ها

• 12.JPG
    12.JPG
    41.2 کیلوبایت · بازدیدها: 30

ArefGod

Banned
عاشق این {کلیسای جامع سنت باسیل} هستم. خدا کنه یه پول درست حسابی گیرم بیاد برم روسیه :خجالت2:

خیلی خوشگله :ناراحت:

220750_464.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
امیر محسن من از روی کانتر های دمایی اندرگراند گفتم که کلا این سیستم هوای سردش ضعیفتر از قبلیه . منم نمیگم ریزش هوای سرد نیست .

ببینید سری قبل که برف اومد 540 تا پایین کاشان رفته بود هنگم بارش ولی دیدید که اصلن قم هم برف نیومد .

این سری 540 تا تهران هم نمیرسه فقط اخر بارش یکم میاد پایین تهران

arashz

مدیر بخش هواشناسی
امیر محسن من از روی کانتر های دمایی اندرگراند گفتم که کلا این سیستم هوای سردش ضعیفتر از قبلیه . منم نمیگم ریزش هوای سرد نیست .

ببینید سری قبل که برف اومد 540 تا پایین کاشان رفته بود هنگم بارش ولی دیدید که اصلن قم هم برف نیومد .

این سری 540 تا تهران هم نمیرسه فقط اخر بارش یکم میاد پایین تهران

محمد جان 4 شنبه قبل که رفتم اصفهان تمام کوه های بلند شمال و جنوب قم پر از برف بودن! کل رشته کوه کرکس هم پوشیده از برف بود. قله کرکس هم که تا پائین سفید شده بود!

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا