• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر محسن من از روی کانتر های دمایی اندرگراند گفتم که کلا این سیستم هوای سردش ضعیفتر از قبلیه . منم نمیگم ریزش هوای سرد نیست .

ببینید سری قبل که برف اومد 540 تا پایین کاشان رفته بود هنگم بارش ولی دیدید که اصلن قم هم برف نیومد .

این سری 540 تا تهران هم نمیرسه فقط اخر بارش یکم میاد پایین تهران

محمد جان

بنظر من هسته و ذات این سامانه سرد هست.

دیدی گاهی وقتا دما بالای صفر ولی برف سنگین میباره ولی گاهی وقتا دما در سطح زمین 0 درجه یا کمتر هست ولی همش بارون یا SNOW Rain میباره.

این دفعه از همون دفعات هست که سامانه با هسته بسیار سردی همراهی میشه.واسه همین مشهد با روز قبلش بیش از 14 درجه اختلاف دما خواهد داشت.

من که امیدوارم که تهران برف خوبی بباره و دل همه شما عزیزان شاد بشه.

rahsazan

کاربر ويژه
افتتاح پیست اسکی شیرباد - بینالود- 1 دی 91

33259.jpg

33257.jpg

33249.jpg

33247.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
همونطور که نقش های بلند مدت از مدت ها قبل نشون میدادن امسال زمستون و میشه فقط در مشهد و بجنورد و کلا شمال شرق و حتی شرق ایران دید . بقیه ایران تعطیل .

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خدا کنه یک فکری به حال این سایتشون بکنند چون من هر وقت که رفتم اینجا متاسفانه ویروس و تروجان شناسایی کرده:

s12wcjnkafqlwt68u4h.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
محمد جان 4 نشنبه قبل که رفتم اصفهان تمام کوه های بلند شمال و جنوب قم پر از برف بودن! کل رشته کوه کرکس هم پوشیده از برف بود. قله کرکس هم که تا پائین سفید شده بود!

بله ارش جان چهارشنبه قبل و خدا بیامرزه . اون موقع زمستون بود ولی الان بهاره .

سمت شما ( میدون کاج ) هم فکونم برف خوبی اومد در حد 20 30 سانت . تا همین شنبه هم برف و میشد دید تو سطح شهر .

پسرخاله

کاربر ويژه

محمد جان

بنظر من هسته و ذات این سامانه سرد هست.

دیدی گاهی وقتا دما بالای صفر ولی برف سنگین میباره ولی گاهی وقتا دما در سطح زمین 0 درجه یا کمتر هست ولی همش بارون یا SNOW Rain میباره.

این دفعه از همون دفعات هست که سامانه با هسته بسیار سردی همراهی میشه.واسه همین مشهد با روز قبلش بیش از 14 درجه اختلاف دما خواهد داشت.

من که امیدوارم که تهران برف خوبی بباره و دل همه شما عزیزان شاد بشه.

میدونید چیه دفعه قبل 540 از تهران رد شده بود کامل ولی برف نیومد جنوبشو مرکزش!:سکوت:
نتیجه:خیلی نمیشه رو کانترا حساب کرد و دقیق گفت.:خنده2:
ولی به قول شما این بار مرکزه سیستم رو هوای بسیار سردی همراهی میکنه احتماله برف زیاده که سازمان هم میگه برف میاد.
اتفاقا مدلای سازمانم جدیدا خوب نشون دادن:احترام:

کدخدا

کاربر ويژه
درود بر امیرمحسن عزیز که بدون هیچ چشمداشتی داره برای عزیزان خدمت میکنه و به قولی شمع اینجا رو روشن کرده:گل::احترام:

درود بر عاشقانه هواشناسی :گل:

خدارو شکر برخی از دوستان به جمع ما اضافه شدن بهشون تبریک میگم امیدوارم در کنار همدیگر از طبیعت اطرافمون لذت ببریم...:گل:

برخی از اظهارت دوستان در مورد وقایع اخیر به سمع و نظر ما رسید بنده هم مثل مهرداد هیچ وقت فراموش نمیکنم و جالبه عین خیالشونم نیست چه صحبت های کردن و....:ناراحت:

کمی در مورد صحبت هامون فک کنیم بعد نظرمون بگیم در اینده شرمنده هیچکسی نخواهیم بود که مجبور به عذرخواهی بشیم در حالی که همون عذر خواهی خشک و خالیم نکردن...(اینو کلی گفتم لطفا به کسی برنخوره)

در مورد مهرداد من بار ها گفتم خعلی دوسش دارم و خواهم داشت امیدوارم هر جا هست موفق باشه....خیلی باهاش حرف دارم امیدوارم بهش دسترسی پیدا کنم خصوصی باهاش صحبت کنم :گل:

rahsazan

کاربر ويژه
خدا کنه یک فکری به حال این سایتشون بکنند چون من هر وقت که رفتم اینجا متاسفانه ویروس و تروجان شناسایی کرده:

s12wcjnkafqlwt68u4h.jpg

میخواستم الان براشون پیام بدم که وبلاگهای ما از سایت شما بهتره!
سایتشون خیلی داغونه!
راستی راهش از جاده چنارانه یا از انتهای زشک؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
میخواستم الان براشون پیام بدم که وبلاگهای ما از سایت شما بهتره!
سایتشون خیلی داغونه!
راستی راهش از جاده چنارانه یا از انتهای زشک؟

درود محمد رضا جان

از دولت آباد کاهو در نزدیکی چناران میرن پیست اسکی شیر و باد.

اتفاقا متعلق به بخش خصوصی هست و مالکش رو می شناسم دور ا دور ولی خوب بهش دسترسی ندارم که بهش بگم سایتشون وضعش خرابه!!!!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
بله ارش جان چهارشنبه قبل و خدا بیامرزه . اون موقع زمستون بود ولی الان بهاره .

سمت شما ( میدون کاج ) هم فکونم برف خوبی اومد در حد 20 30 سانت . تا همین شنبه هم برف و میشد دید تو سطح شهر .

میدونم عاشق برف هستی من هم مثل خودت هستم، سعادت آباد توی پارک ها راحت تا 40 سانت روی چمن ها باریده بود، الان هم توی کوچه ها، جاهائی که برف ها تلمبار شدن هنوز برف هست! اما خیلی آب شده.

امیدوارم اینبار تهران کل شهر بباره همه لذت ببرن.

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

arashz

مدیر بخش هواشناسی
الان متوجه شدم سطح کاربریم به ویژه ارتقا پیدا کرده، از مدیریت و امیرمحسن عزیز تشکر میکنم امیدوارم لایق این اعتماد باشم.

rahsazan

کاربر ويژه
تازه سرخس رو ندیدین که چه کرده !!!!!!!!!!!! داره میره برای 20 - زیر صفر:

meteogram.php

ما که آخر نفهمیدیم این مشهد و سرخس و ... چرا هواشون اینجوریه
تابستون سرخس خیلی وقتا گرمترین شهر استانه زمستون اینجوری سرد میشه
مشهدم که اختلاف دمای رکورد سرما و گرماش 71.8 درجه است!

کدخدا

کاربر ويژه

سلام محمد جان

ممنون از اظهار لطفت

اسمش : AVG Internet Security هست محمد جان از تو همون لینک هایی که قبلا بهت دادم می تونی دانلودش کنی

تو سرچ بار لینک زیر جستجو کن پیداش میکنی

http://download.cnet.com/3055-8022_4-10045910.html?&tag=pdl-redir

خواهش میکنم استاد

الان دان میکنم برنامه جالبیه

بچه ها ببخشید که اسپم زدم و ولی دو روزه حالم خرابه خدارو شکر کارم بیمارستان تموم شد ولی بدتر از همه چیز های که دیدم بچه 6 ماهه ای بود که تو گوشش پشه رفته بود و جراحی شد بعدش بردن تو icu هنوز اونجا بود حالش خراب بود من که غریبه بودم گریه کردم ببین مادرش چی میکشید تمام گوش و سر بچه بو بسته بودن...
امیدوارم زودتر خوب بشه بچه خیلی ناز بود دلم اونجاست خداکنه زودتر خوب شه
براش دعا کنید....

منم دیگه برم استراحت کنم کلی کار دارم فعلا بای

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا