• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
و در انتها این:

casia3.144hr.png

شب خوش،یا علی.:گل:

mahmood600

کاربر ويژه
7 Day Extended Weather for: Bojnourd, Iran

Updated: 12:24 AM IRST on January 24, 2013
ThursdayThursday NightFridayFriday NightSaturdaySaturday NightSundaySunday NightMondayMonday Night
sct.jpg
skc.jpg
skc.jpg
sct.jpg
bkn.jpg
sct.jpg
sct.jpg
skc.jpg
bkn.jpg
bkn.jpg
ClearPartly cloudy in the evening, then clearClearClear in the evening, then overcastOvercastOvercast in the evening, then clearPartly cloudy in the morning, then clearClearPartly cloudyOvercast

Thursday

Clear. High of 59F. Winds from the South at 5 to 10 mph.
Thursday Night

Partly cloudy in the evening, then clear. Low of 30F. Winds less than 5 mph.
Friday

Clear. High of 61F. Winds from the SSE at 5 to 10 mph.
Friday Night

Clear in the evening, then overcast. Low of 34F. Winds from the SSE at 10 to 15 mph.
Saturday

Overcast. High of 63F. Winds from the South at 5 to 15 mph.
Saturday Night

Overcast in the evening, then clear. Low of 30F. Winds less than 5 mph.
Sunday

Partly cloudy in the morning, then clear. High of 66F. Winds less than 5 mph.
Sunday Night

Clear. Low of 36F. Winds from the SSE at 5 to 10 mph.
Monday

Partly cloudy. High of 66F. Winds from the South at 5 to 10 mph.
Monday Night

Overcast. Low of 39F. Winds from the SSE at 5 to 15 mph.
Tuesday

Overcast. High of 72F. Winds from the SSE at 10 to 15 mph.
Tuesday Night

Partly cloudy with a chance of rain. Low of 36F. Winds from the South at 5 to 15 mph. Chance of rain 40%.
Wednesday

Overcast with a chance of rain. High of 54F. Winds from the WNW at 5 to 10 mph. Chance of rain 50%.
Wednesday Night

Mostly cloudy. Low of 30F. Winds less than 5 mph.
Thursday

Partly cloudy. High of 50F. Winds less than 5 mph.
Thursday Night

Clear with a chance of snow. Low of 32F. Winds less than 5 mph. Chance of snow 20%.
Friday

Mostly cloudy with a chance of rain. High of 50F. Winds less than 5 mph. Chance of rain 40%.
Friday Night

Mostly cloudy with a chance of a thunderstorm. Low of 34F. Winds less than 5 mph. Chance of rain 30%.
Saturday

Partly cloudy. High of 52F. Winds less than 5 mph.
Saturday Night

Clear. Low of 32F. Winds less than 5 mph.
Sunday

Clear. High of 50F. Winds less than 5 mph.
Sunday Night

Dr.ben

کاربر ويژه
سایت فورکا دمای هوای رشت رو در ساعت 12 و 30 دقیقه 13 درجه سانتی گراد اعلام کرده و من با اطمینان به دماسنج خودم و دماسنج ماشین دمای داخل شهر رو در ساعت 1 و 30 دقیقه نیمه شب 16 درجه سانتی گراد اعلام می کنم. نکته دیگه اینکه با وجود پیش بینی وزش شدید گرم باد، امروز باد بسیار آرامی وزیده.

Dr.ben

کاربر ويژه
پیش بینی ناهنجاری های بارشی چهار هفته آینده، برای هفته دوم وضعیت بارشی ایران بسیار مطلوب خواهد بود:

wk1.wk2_20130122.gif

wk3.wk4_20130122.gif

Dr.ben

کاربر ويژه
من که به این پیش بینی اعتماد نسبی دارم. پیش بینی ناهنجاری بارشی در ماه آینده میلادی:

CFSv2.Prec.20130123.201302.gif

پیش بینی ناهنجاری دمایی. بخش هایی از کشور ما از رنگ قرمز به رنگ قهوه ای رسیده. راستش من دیگه دارم به این نتیجه می رسم که میوه های تابستانه امسال زودتر از همیشه به بازار می رسن!

CFSv2.T2m.20130123.201302.gif

Dr.ben

کاربر ويژه
برای ثبت در تاریخ!
خوب دماسنج من اشتباه نمی کرد و سایت فورکا دمای رشت رو در ساعت یک و سی دقیقه نیمه شب پنجم بهمن ماه سال یکهزار و سیصد و نود و یک خورشیدی 18 درجه سانتی گراد ثبت کرد!

ranx98n287ngwpxz2zc6.jpg

آخرین ویرایش:

aghasina21

کاربر ويژه
برای ثبت در تاریخ!
خوب دماسنج من اشتباه نمی کرد و سایت فورکا دمای رشت رو در ساعت یک و سی دقیقه نیمه شب پنجم بهمن ماه سال یکهزار و سیصد و نود و یک خورشیدی 18 درجه سانتی گراد ثبت کرد!
واقعا فاجعست. هرگز این همه باد گرم پشت سر هم یادم نمیاد. اگه هفته های بعدم بارش درست حسابی نباشه، این زمستون یکی از بدترین زمستونای 10 ، 20 سال اخیر میشه.
ولی به امید خدا ورق برمیگرده

Dr.ben

کاربر ويژه
واقعا فاجعست. هرگز این همه باد گرم پشت سر هم یادم نمیاد. اگه هفته های بعدم بارش درست حسابی نباشه، این زمستون یکی از بدترین زمستونای 10 ، 20 سال اخیر میشه.
ولی به امید خدا ورق برمیگرده

خدا رو شکر از دوشنبه هفته آینده به مدت حداقل 5 روز بارش متناوب بارون پیش بینی شده. امیدوارم شرایط بارش و سرما بهتر بشه.

mikadd

کاربر ويژه
دمای فعلی تهران هم 10 درجس.این زمستون واقعا ناهنجار شد و در تاریخ ماندگار.البته نه از نظر برفو سرما بلکه از نظر گرما.تا اینجای کار بدترین زمستون 3 دهه اخیره در تهران

Dr.ben

کاربر ويژه
دمای فرودگاه رشت در ساعت 2 و 30 دقیقه بامداد به 19 درجه رسید. دماسنج من 18 درجه رو نشون می ده. وزش باد هم سرعت چندانی نداره و همچنان به شکل نسیم. من دیگه شرمندم :خجالت2:

f20wa3tugt9p81qtx0y4.jpg

ماهان.

کاربر ويژه
بیشینه دمای ظهر امروز ماگدبورگ با 0.5 درجه افزایش نسبت به دیروز به 4.8- رسید. دمای فعلی 5.2- درجه‌ست و همچنان بارش بسیار خفیف برف ادامه داره و خبری از کاهش دمای شدید نیست.

Dr.ben

کاربر ويژه
دمای فعلی هوا چند شهر در کشورهای مختلف:

عربستان، مدینه: 19
امارات، دبی: 17
قطر، دوحه: 17
عربستان، ریاض: 16
امارات، شارجه: 15
امارات، ابوضبی: 13
هند، دهلی: 6

.
.
.
ایران، رشت: 19

فکر کنم ما به عنوان تیم ملی ایران اعزام بشیم جام جهانی. دیگه باید کم کم برای رقابت با کشورهای نیمکره جنوبی آماده بشیم :فرار:
امیدوارم مقام بیاریم و واسه ایران افتخار آفرینی کنیم :داغ:

آخرین ویرایش:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
از روزي كه پيش آگاهي در پيش بودن ركود بارشي از 28 دسامبر داده شد تا به امروز قطره باران بر زمين تهران نازل نشده در اين مدت نقشه هاي آنومالي فشار سطح دريا نشون ميدن يك هسته كمفشار در جنوب اروپا و بر روي بالكان و هسته پر فشار در شمال آن بر روي اقيانوس واقع شده كه نفوذ زبانه هاي كم فشار بر روي خزر و سواحل شمالي ايران رو داشتيم و در ساير مناطق كشور زبانه هاي ضعيف پر فشار آسيايي ديده ميشه كه اين بدترين نوع و حالت گراديان فشاري در كشور هست كه سبب انتقال گرماي عرض هاي جنوبي به بالا شده و گرمبادهاي متعدد رو بوجود آورده:

b8izbn2fr5m787rtgto.png

Dr.ben

کاربر ويژه
از روزي كه پيش آگاهي در پيش بودن ركود بارشي از 28 دسامبر داده شد تا به امروز قطره باران بر زمين تهران نازل نشده در اين مدت نقشه هاي آنومالي فشار سطح دريا نشون ميدن يك هسته كمفشار در جنوب اروپا و بر روي بالكان و هسته پر فشار در شمال آن بر روي اقيانوس واقع شده كه نفوذ زبانه هاي كم فشار بر روي خزر و سواحل شمالي ايران رو داشتيم و در ساير مناطق كشور زبانه هاي ضعيف پر فشار آسيايي ديده ميشه كه اين بدترين نوع و حالت گراديان فشاري در كشور هست كه سبب انتقال گرماي عرض هاي جنوبي به بالا شده و گرمبادهاي متعدد رو بوجود آورده:

b8izbn2fr5m787rtgto.png

درود فراوان به جناب مهرداد. اگه درست یادم باشه شما و ماهان عزیز در مهر ماه در مورد روزهای پیاپی همراه با وزش باد گرم در زمستان امسال در سواحل شمالی کشور صحبت کردید و این پیش بینی تا اینجا درست بوده. پیش بینی شما واسه ماه آینده میلادی چیه؟ نقشه های پیش بینی ماهانه از نظر دمایی شرایط عجیبی رو نشون می دن و هر روز دماهای بیشتر و بیشتر از نرمال رو نشون می دن. خوشحال میشم تحلیل جامع شما رو بدونم.

آخرین ویرایش:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سطوح بادهاي 850 هكتوپاسكال در مطالعه چگونگي انتقال رطوبت از منابع آبي بسيار حائز اهميت هستند در مدت ياد شده 3 مشكل عمده از اين حيث وجود داشت يكي بادهاي مرطوب و بارانزاي شرقي در مجاورت منطقه حاره اقيانوس هند بسيار ضعيف بودن و بيشتر بادهاي با راستاي شمال شرق وجود داشته است. به دنبال آن باد هاي جنوب غربي - شمال شرقي در حوزه درياي سرخ نيز ضعيف بوده كه همين امر موجب شده كه رطوبت از اين 2 منبع به خوبي به كشور انتقال پيدا نكنه. و در آخر باد هاي شمالي حوزه خزر در راستاي شمالي فعال نبوده و بيشتر جهت شمال غرب جنوب شرقي و نيز غربي داشته اند كه باعث عدم موثر انتقال رطوبت به كشور شدن.

eyeghlvf0lf4ute6wuo.png

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
درود فراوان به جناب مهرداد. اگه درست یادم باشه شما و ماهان عزیز در مهر ماه در مورد روزهای پیاپی همراه با وزش باد گرم در زمستان امسال در سواحل شمالی کشور صحبت کردید و این پیش بینی تا اینجا درست بوده. پیش بینی شما واسه ماه آینده میلادی چیه؟ نقشه های پیش بینی فصلی از نظر دمایی شرایط عجیبی رو نشون می دن و هر روز دماهای بیشتر و بیشتر از نرمال رو نشون می دن. خوشحال میشم تحلیل جامع شما رو بدونم.

درود بر بهزاد عزيز

ماهان از ماه ها قبل تا اونجا كه يادم مياد از فروردين در مورد اين موضوع صحبت كرد و الحق ديديم چه خوب گفت .

بهزاد جان من وقتي برايند مدل ها رو مي بينم به اين امر متقاعد مي شم كه ما گويا باز هم در فوريه دماي بالاتر از نرمال رو داريم. به طوري كه در غالب نقاط كشور دما بين 0.5 تا 1 درجه بيشتر از نرمال بوده و در سواحل جنوب غربي خزر يعني گيلان و اردبيل و البرز غربي حدود 1 الي 2 درجه بيشتر از نرمال ديده ميشه.

اصلا نشانه هايي از دماي نرمال من نمي بينم.

Dr.ben

کاربر ويژه

درود بر بهزاد عزيز

ماهان از ماه ها قبل تا اونجا كه يادم مياد از فروردين در مورد اين موضوع صحبت كرد و الحق ديديم چه خوب گفت .

بهزاد جان من وقتي برايند مدل ها رو مي بينم به اين امر متقاعد مي شم كه ما گويا باز هم در فوريه دماي بالاتر از نرمال رو داريم. به طوري كه در غالب نقاط كشور دما بين 0.5 تا 1 درجه بيشتر از نرمال بوده و در سواحل جنوب غربي خزر يعني گيلان و اردبيل و البرز غربي حدود 1 الي 2 درجه بيشتر از نرمال ديده ميشه.

اصلا نشانه هايي از دماي نرمال من نمي بينم.

ممنونم مهرداد عزیز. :گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا