• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینم k-index
امیر محسن اون k-index منفی که روی روسیه به وجود میاد همون بلاکشه؟

na5t1fx13qvp5kxoq5ri.gif

اون زبانه های پر فشار سرد سیبریه

آرش-مشهد

کاربر ويژه
یه اس ام اس بود میگفت از ازادی فقط میدونش مونده و ....
حالا من صبح فکر میکردم از بارش برف چی مونده؟ فکر کنم فقط خاطراتش و دیگه هیچوقت تکرار نمیشه
از برفایی که رو زمین میموند تو کوچه ما ، یخهایی به ضخامت 50 تا 60 سانت ایجاد میشد که هوا گرمتر میشد با کلنگ میکندیم
سرویس مدرسه زمانی که اول دبستان بودم بیشتر از یک ماه تو کوچه نمویمد چون گیر میکرد و در نمیومد و من میرفتم سره کوچه تو خیابونه اصلی سوار میشدم
یه شغلی تو زمستون بود بنام برف روبی کارگرا داد میزدن برفیه برفی برف پارو میکنیم ....فکر کنم اخرین بار 200 تومن دادیم کله پشت بام رو پارو کنن
همیشه عشق اینو داشتم که اولین برفی که میومد معمولا تو اذر تا فروردین تو باغچه بمونه برای همین تا کمی هم برف میومد برفایه حیاتو تو باغچه جمع میکردم و معمولا تا اوایله فروردین میموند (البته شاید چند تن برف بصورت تجمعی تو باغچه میریختیم و تا 1.5 متر ارتفاع میگرفت)
شبایی که تا صبح یه سره برف میومد و من هم به امید تعطیلی مدارس تا صبح بیدار میموندم و به بارشه برف نگاه میکردم خیلی زیاد بود و حتی یکبار 3 روز یادمه مدارس تعطیل شد
یه شب از خونه مادر بزرگم تو پیروزی بر میگشتیم بارون سیل آسایی بود خیابونا رو اب گرفته بود رسیدیم 7تیر برفو بارون شد ملاصدرا که رسیدیم کولاکه شدید با وزش باد بود که برایه اولین بار تو عمرم کولاکه برف ومیدیدم و به سختی به خونمون تو خیابونه ملاصدرا رسیدیم
اوایل فصل بابام لاستیک یخ شکن مینداخت اما با همون لاستیک هم خیلی مواقع گیر میکرد و روزهایی که برف سنگین تر بود زنجیر میبستیم
رانندگی و در اومدن از تو برف و تو 11 سالگی خیلی خوب یاد گرفتم چون همیشه ماشین گیر میکرد و پدرم هل میداد و از من میخواست پشت فرمون بشینم شاید از اون موقع بود که افرود رفت تو خونم و امروز انقدر به رانندگی تو برف علاقه دارم تازه اینا که میگم به ندرت ما از ونک بالاتر میرفتیم خدا میدونه 2000 متری چه خبر بوده

تقدیم به دوستانه عزیز علاقمند به برف مخصوصا محمد عزیز از تهران

درسته سامیار جان. ان شا الله که هر چه زودتر اوضاع تهران بهتر میشه.:گل:

همین برف اخیر مشهد هم این برف اندازها چند روز تو کوچه مون رفت و آمد میکردن. اولین بار این برف اندازا رو سال 86 تو مشهد دیدم!!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
چند روز پیش توی یکی از فیلم های قدیمی که می دیدم گفت ای بابا این برفم که تموم بشو نیست. فکر کنم فیلم دهه 40 بود.

آرش-مشهد

کاربر ويژه

سلام آرش جان

خوب هستید؟:گل:

عرض کنم خدمت تون که اپدیتها دارند خیلی خوب میشن ولی بازهم هرچی خواسته خدا باشه همون میشه بنظر من. چون این مسئله 100 درصد به من ثابت شده ست!!

منظورم اینه که ما نه اینقدر مطمئن میتونیم بگیم بارشها فوق تصور و عالی هستند و نه اینکه بگیم بارشها معمولی و بی خاصیت!!!!

بهرحال امیدوارم که اوستا کریم هرچی واسه این روزهای بهمن 91 مون مقدر کرد به اندازه و کیفیتی باشه که دل همه ما رو شاد و خوشحال کنه.

حالا برف یا بارون بودنش مهم نیست خصوصا برای تهران بلکه باریدن و یا وقوع پدیده بارش هست که از درجه اهمیت بالایی برخورداره چون میدونم همه دوستان عزیزم آرزوی نفس کشیدن در هوای تمیز و پاکیزه رو دارند.:گل:

ممنون محسن جان خدا رو شکر خوبم امتحانای دانشگاه هم تموم شده یه نفسی میکشیم.

دقیقا همینطوره که میگین. همه چی به خواست خدا بستگی داره و من به این اعتقاد دارم. برای همین همیشه دعا میکنم ان شا الله خدا رحمتش رو بر ما ببارونه حالا چه برف چه بارون. من که هر دو تاشون رو دوست دارم.:گل:

ماهان.

کاربر ويژه

از اون لحاظ که هر وقت اونجا گرم میشه ، اینجا سرد و برفی میشه:سکوت:

به نظر میاد روز یکشنبه ضمن افزایش دمای هوا 5 سانت دیگه برف می‌باره، شب‌اش هوا صاف و بشدت دما پایین می‌ره و از فرداش با جنوبی شدن جریان‌ها دمای هوا از صفر می‌ره بالاتر.

ماهان.

کاربر ويژه
وزش گرمباد در ایستگاه کوه‌ زوگ‌اشپیتزه با وجود دمای 10-، ارتفاع برف رو ده سانت کاهش داد و به 245 سانتیمتر رسوند. البته این باد گرم نیست، اما مکانیزم گرمباد رو داره و رطوبتش هم خیلی پایینه.

ماهان.

کاربر ويژه
الان همچنان بارش برف ادامه داره اما مطابق نقشه رادار بزودی قطع می‌شه. از امشب مطابق پیش‌بینی‌ها ابرها کنار می‌رن و هوای بسیار سردی حاکم می‌شه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام
اگر صفحه SSL ERROR باز میشه گزینه Proceed anyway رو انتخاب کنید

درود بر محمد رضا عزیز

خیلی خوب میشه همین توصیه رو یکی یا چند نفر از دوستان تو امضاء شون قرار بدن که دیگه هیچ کسی اینجا برای چک کردن نقشه ها با مشکل SSL مواجه نشه:گل:

روح الله تهران

کاربر ويژه
سلام بر تمام دوستان :گل:

امروز هواشناسی شبکه خبر برای برخی مناطق برای جمعه و شنبه اخطاریه فرستاده همچنین برای ارتفاعات استان تهران و البرز واز یکشنبه نیز سامانه اصلی وارد کشور خوش نقشمون خواهد شده :شاد2:

babak2006

کاربر ويژه
یه اس ام اس بود میگفت از ازادی فقط میدونش مونده و ....
حالا من صبح فکر میکردم از بارش برف چی مونده؟ فکر کنم فقط خاطراتش و دیگه هیچوقت تکرار نمیشه
از برفایی که رو زمین میموند تو کوچه ما ، یخهایی به ضخامت 50 تا 60 سانت ایجاد میشد که هوا گرمتر میشد با کلنگ میکندیم
سرویس مدرسه زمانی که اول دبستان بودم بیشتر از یک ماه تو کوچه نمویمد چون گیر میکرد و در نمیومد و من میرفتم سره کوچه تو خیابونه اصلی سوار میشدم
یه شغلی تو زمستون بود بنام برف روبی کارگرا داد میزدن برفیه برفی برف پارو میکنیم ....فکر کنم اخرین بار 200 تومن دادیم کله پشت بام رو پارو کنن
همیشه عشق اینو داشتم که اولین برفی که میومد معمولا تو اذر تا فروردین تو باغچه بمونه برای همین تا کمی هم برف میومد برفایه حیاتو تو باغچه جمع میکردم و معمولا تا اوایله فروردین میموند (البته شاید چند تن برف بصورت تجمعی تو باغچه میریختیم و تا 1.5 متر ارتفاع میگرفت)
شبایی که تا صبح یه سره برف میومد و من هم به امید تعطیلی مدارس تا صبح بیدار میموندم و به بارشه برف نگاه میکردم خیلی زیاد بود و حتی یکبار 3 روز یادمه مدارس تعطیل شد
یه شب از خونه مادر بزرگم تو پیروزی بر میگشتیم بارون سیل آسایی بود خیابونا رو اب گرفته بود رسیدیم 7تیر برفو بارون شد ملاصدرا که رسیدیم کولاکه شدید با وزش باد بود که برایه اولین بار تو عمرم کولاکه برف ومیدیدم و به سختی به خونمون تو خیابونه ملاصدرا رسیدیم
اوایل فصل بابام لاستیک یخ شکن مینداخت اما با همون لاستیک هم خیلی مواقع گیر میکرد و روزهایی که برف سنگین تر بود زنجیر میبستیم
رانندگی و در اومدن از تو برف و تو 11 سالگی خیلی خوب یاد گرفتم چون همیشه ماشین گیر میکرد و پدرم هل میداد و از من میخواست پشت فرمون بشینم شاید از اون موقع بود که افرود رفت تو خونم و امروز انقدر به رانندگی تو برف علاقه دارم تازه اینا که میگم به ندرت ما از ونک بالاتر میرفتیم خدا میدونه 2000 متری چه خبر بوده

تقدیم به دوستانه عزیز علاقمند به برف مخصوصا محمد عزیز از تهران
سلام وصددرود به همه دوستان گلم
اقا سامیاردمت گرم بردی مارو به حال وهوای دهه 60 واون مردم هم دل واون بر ف های بیاد ماندنی
شاید علت اینکه اون برف ها وخاطراتش بیشترتو دهنمون مونده وبایاداوریش یک دنیا حس خوب بهمون می ده سادگی زندگی های اون زمان بود واینکه اینقدردچارروزمره گی نشده بودیم
الان همین برف خوب چند هفته پیش مشهد اصلا وابدا دیگه اون حال وهوای خوب اون زمان رو به من نمی ده واقعا یادش بخیر
همه چیزاون زمان شده بهترین خاطراتمون ازکارتون های تلوزیونیش بگیر تا برف های بیادماندنیش

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا