• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
میانگین تعداد روز های برفی ژانویه . 3 مرکز اول

1 - تبریز 9.5 روز ( میانگین بارش ژانویه 22 میل )

2 - تجریش 8.9 روز ( میانگین بارش ژانویه 63 میل )

3 - اردبیل 7.4 روز ( میانگین بارش ژانویه 24 میل)

منبع : هواشناسی ایران

حالا خودتون قضاوت کنید ببینید میانیگن چه طوری هست و امسال چطوری بوده .

aria_tehran

کاربر ويژه
tehran
nf00264616-3.jpg

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
نقشه ها براي تهران اميدوار كننده شدن وجود زبانه هاي پر فشار در روز دوشنبه ديده ميشه و گراديان فشاري در نقشه ها بهبود پيدا كردن اميد من براي تهران بيشتر شد. :گل:

IRAJ1

کاربر ويژه
نقشه ها براي تهران اميدوار كننده شدن وجود زبانه هاي پر فشار در روز دوشنبه ديده ميشه و گراديان فشاري در نقشه ها بهبود پيدا كردن اميد من براي تهران بيشتر شد.

مهرداد جان تو هفته آینده با چندتا سیستم سروکار داریم و شدت هر کدوم برا مناطق مختلف به چه شکلیه؟

amir tehranpars

کاربر ويژه
به نظر تو ن کرج چه قد بارش داره ؟ برف یا بارون ؟
یکی جواب این رفیقمون رو بده !
بارشها از فردا اواخر شب یه رگبار میزنه ولی این هفته بارش بارون نتنها کرج بلکه اغلب نیمه غربی بارش خوبی رو پس از مدت ها کسب میکنن !
بارونه!

navid-mashhad

کاربر ويژه
درود بر دوستان
الان که آمار رو نگاه می کردم در استان خراسان شهرهای درگز و فریمان و قوچان رفتن کمی زیر نرمال یا زیر نرمال بلند مدت
و این نشون میده اگه دو بارش به صورت ناهنجار 20 آذر و 6 دی ( مجموعا 65 میلی متر ) در مشهد رخ نمی داد الان وضعیت مشهد هم زیر نرمال بود

amir tehranpars

کاربر ويژه
درود بر دوستان
الان که آمار رو نگاه می کردم در استان خراسان شهرهای درگز و فریمان و قوچان رفتن کمی زیر نرمال یا زیر نرمال بلند مدت
و این نشون میده اگه دو بارش به صورت ناهنجار 20 آذر و 6 دی ( مجموعا 65 میلی متر ) در مشهد رخ نمی داد الان وضعیت مشهد هم زیر نرمال بود

درود !
خوشم میاد که دقیق منصفانه و استادانه به موضوع مینگری !
ممنون!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهرداد جان تو هفته آینده با چندتا سیستم سروکار داریم و شدت هر کدوم برا مناطق مختلف به چه شکلیه؟

ما در طي هفته آينده با امواج متعدد سيستم مستقر بر روي مديترانه مواجه خواهيم بود كه اين امواج يكي پس از ديگري وارد كشور ميشه.

از لحاظ مقدار بارش سيستم اواسط هفته يعني طي دوشنبه تا چهارشنبه قدرتمندترين خواهد بود اما از لحاظ گستردگي سيستم اخر هفته همگير خواهد بود.

تا روز پنجشنبه هفته آتي بيشترين مقدار بارش ها متلق به غرب استان كردستان با بارش در حدود 125 ميلي متر و بعد از آن استان لرستان با بارش در حدود 100 ميلي متر.

mohamad_73

کاربر ويژه
دیگه این سایتا رو که میدونم نظر شما رو میخواستم

درود
از جمعه هفته بعد بارندگی دارید که شدتشم خوبه شنبه شب یکشنبه شبم احتمال برف در کرج بسیار زیاده (شنبه این هفته نه هفته بعدش)
کمی صبر کنی دوستان هم ان میشن که پیش بینیشون دقیقتره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا