• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

imboeing

کاربر ويژه
عباس جان دوستان در جریانن که من یک سری اوراد و ادعیه‌ی مخصوص دارم برای ارتباط با حضرت خرس و جدیدن هم امام‌زاده بیژن. هر جا که برم اونجا پربارش می‌شه، اگه هم بخوام گرم بشه، گرم می‌شه. کلاً درجات عرفانی رو جهشی طی کردیم و دیپلمش رو گرفتیم :))

عارفان زانند دائم آمنون / که گذر کردند از دریای خون!!!

:دی
پس اين گرم باد كار شماست ماهان جان ؟ :خنده2:

IRAJ1

کاربر ويژه
اگه رخ بده مشهد زیر برف دفن میشه

2013012412_ISN_GFS_SFC_SLP_THK_PRECIP_WINDS_240.gif

ماهان.

کاربر ويژه
هواشناسی ما هم چندین روزه نه پیش بینی می کنه نه اطلاعات روزانه میده - مهمترین اطلاعاتش خبر پیاده روی خانوادگی کارمندان اداره کل و تاثیر خوردن باقالی و تخم مرغ بر گرمایش جهانی!!!

دقیقن! تنها بخش‌هایی که برای گیلان از آبان به بعد آپدیت شدند (غیر از پیش‌بینی بندتنبانی 5 روزه که برای تمام شهرها دقیقن یکیه و به درد علی‌آقا از بروکسلس هم نمی‌خوره!!)، همین اخبار زرده!!

Capture.JPG

آرش-مشهد

کاربر ويژه
هواشناسی ما هم چندین روزه نه پیش بینی می کنه نه اطلاعات روزانه میده - مهمترین اطلاعاتش خبر پیاده روی خانوادگی کارمندان اداره کل و تاثیر خوردن باقالی و تخم مرغ بر گرمایش جهانی!!!

باز باید یه زنگی به این آقای قرایی مسئول دیده بانی هواشناسی استان بزنم. بگم این چه وضع به روز رسانی سایتتونه!!!؟؟

مسخرش رو در آوردن دیگه. از 17 دی به این ور اطلاعات 24 ساعت ایستگاهها رو دیگه اعلام نمیکنن.

mohamad$

کاربر ويژه
سایت هواشناسی استان گیلان رسمن از فعالیت وایساده. به درد لای جرز هم نمی‌خوره. ماهنامه‌هاش از شهریور و مهر آپدیت نشدن. فصلنامه از تابستان. وای من عید که اومدم ایران حتمن جارو دستم می‌گیرم با دسته‌اش می‌افتم به جونشون!

نه بابا سایت شما رتبه 30 باشه واسه ما 31 هست . LOL

tehranmet.ir

navid-mashhad

کاربر ويژه
باز باید یه زنگی به این آقای قرایی مسئول دیده بانی هواشناسی استان بزنم. بگم این چه وضع به روز رسانی سایتتونه!!!؟؟

مسخرش رو در آوردن دیگه. از 17 دی به این ور اطلاعات 24 ساعت ایستگاهها رو دیگه اعلام نمیکنن.

حاضرم این سایتو داوطلبانه در اختیار بگیرم من حاضرم براشون بروز رسانی کنم
یه پولی هم بزارن کف دستم راضی تر می شم

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سایت هواشناسی استان گیلان رسمن از فعالیت وایساده. به درد لای جرز هم نمی‌خوره. ماهنامه‌هاش از شهریور و مهر آپدیت نشدن. فصلنامه از تابستان. وای من عید که اومدم ایران حتمن جارو دستم می‌گیرم با دسته‌اش می‌افتم به جونشون!

وايي با دستش !؟؟ :خجالت:

imboeing

کاربر ويژه
دقیقن! تنها بخش‌هایی که برای گیلان از آبان به بعد آپدیت شدند (غیر از پیش‌بینی بندتنبانی 5 روزه که برای تمام شهرها دقیقن یکیه و به درد علی‌آقا از بروکسلس هم نمی‌خوره!!)، همین اخبار زرده!!

مشاهده پیوست 16667

يعني چي ؟!!! تحكيم خانواده چه ربطي به هواشناسي داره ؟:خنده2:

Dr.ben

کاربر ويژه
جهت وزش باد در رشت بار دیگر جنوبی شده و در حالی که فورکا دمای رشت رو در ساعت نه و نیم 9 درجه اعلام کرده دماسنج من عدد 14 رو نشون می ده.
من الان رفتم از سوپر مارکت بغل خونمون بستنی گرفتم دارم با بیسکویت میل می فرمایم!

mohamad_73

کاربر ويژه
سلام دوستان. خدا رو شکر هنوز نقشه ها بارشای عالی رو برای خراسان و مشهد نشون میدن. تو نقشه های جدید نیروی دریایی که محمد عزیز از تهران گذاشتن هم بارش مشهد نسبت به آبدیت قبلی تغییر نکرده بود و واقعا عالی بود.:گل:

خدا رو شکر آبدیت امشب GFS هم بارشمون رو افزایش داده ولی خب سرمایی در کار نیست!:

http://wxweb.meteostar.com/sample/sample_C.shtml?text=oimm&submit.x=5&submit.y=12

ببینیم امشب سایت نروژ و مدل ECM از خر شیطون پایین میان یا بر نطر خودشون علی رغم پیشبینی بارش اکثر مدلها تاکید میکنن!!؟؟
ارش جان
kris
و
accu
بارش برف باران خوبی برای مشهد پیش بینی.کردن
برای تهران هم باران نسبتا عالی پیش بینی کردن
به موج10روز دیگه خیلی امید دارم

imboeing

کاربر ويژه
جهت وزش باد در رشت بار دیگر جنوبی شده و در حالی که فورکا دمای رشت رو در ساعت نه و نیم 9 درجه اعلام کرده دماسنج من عدد 14 رو نشون می ده.
من الان رفتم از سوپر مارکت بغل خونمون بستنی گرفتم دارم با بیسکویت میل می فرمایم!

نوش جان !

ما كه در طول روز پنجره هامون بازه از باد جنوبي لذت ميبريم !

aria_tehran

کاربر ويژه
ماهان حالا خوبه گیلان سایت هواشناسی داره و آبرومنده
تهران که تا چند وقت پیش سایتی نداشت و الان هم یه سایت تفریحی صرفا برای خنده زدن:9:

Abbath

New member
خب عباس جهان شاید اروپایی ها کارشون درست بوده خدا هم بهشون حال داده ولی ما کارمون ایراد داره نیازمند قهر الهی بودیم تا رستگار بشیم .:خجالت2:

پس بگو الان چند ساله بارشا شیفت کرده اونجا به خاطر درست کاریشون هست،البته ما ایرانی ها هم از رو نمیریم و همچنان پی گناهان میریم :تعجب2:

ماهان.

کاربر ويژه

وايي با دستش !؟؟ :خجالت:

من واقعن می‌رم و به‌شون می‌توپم. اوایل مرداد با حضرت آقای مازیار غلامی کارشناس ارشد پیش‌بینی اونجا ایمیل‌نگاری کردم و گفتند نسخه جدید سایت هواشناسی گیلان بزودی با اطلاعات خوبی راه می‌افته و بتدریج آپدیت می‌شه. بخش سایت و آمار که اصلن ایمیل‌ها رو چک نمی‌کنن!!! چند ماه گذشته و هیچ خبری نشده. باید یه جا معلوم بشه پول مفت کجا می‌ره. اینا یه بخش به اسم بخش آمار و یه بخش برای سایت دارن. بخش امار چیکار می‌کنه؟ امار می‌فرسته استانداری؟ شهرداری؟ دفتر امام جمعه؟ بعد اونوقت ما که امار بخوایم باید پول بدیم؟! بخش سایت چی می‌کنه؟ حقوق مفت برای چی باید بگیرن اینا؟ ای بابا. من دوره‌ی خدمتم هم که حقوقم 52 هزار تومن بود مثل آدم کار می‌کردم و هیچوقت نمی‌پیچوندم. نمی‌دونم اینا واقعن وجدان ندارن؟!!

Dr.ben

کاربر ويژه
بستنی دایتی 500 گرمی تولید 91.08 از قرار بسته ای 5 هزار تومن! احتمالا تابستون میشه 10 تومن.

mohamad$

کاربر ويژه
پس بگو الان چند ساله بارشا شیفت کرده اونجا به خاطر درست کاریشون هست،البته ما ایرانی ها هم از رو نمیریم و همچنان پی گناهان میریم :تعجب2:

حالا من که شوخی کردم ولی اگر هم به این چیزا باشه حق ما همون قهر الهی هست .

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
بستنی دایتی 500 گرمی تولید 91.08 از قرار بسته ای 5 هزار تومن! احتمالا تابستون میشه 10 تومن.

بهزاد من چون بستني خيلي دوست دارم هميشه فريزرمون توش بستني پيدا مي شه اما چون قيمت بستني بالا رفته مجبور علي رغم علاقه شديدي كه به ستني دارم به يك عروسكي چوبي بسنده كنم :103:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سعید باهوش ترین مردم دنیا مردم شرق اسیا هستن . حتی خود مردن امریکا ضریب هوشی متوسط 92 دارند که در حد متوسط هست . متوسط ایران هم حدود 86 هست که اصلا بالا نیست و جزو متوسط به پایین ها هستیم . یه جدولی بود همه اینا رو دقیق زده بود که چند وقت پیش منتشر شد

هوش اروپایی ها از امریکایی ها بیشتره . پایین ترین ضریب هوشی هم مردم قاره افریقا دارند .

ممل هنگ كنگ بالاترين ضريب هوشي رو داره توي ماهواره نشون داد سخترين و پيچيده ترين عمليات رياضي رو در كمترين زمان ممكن حل مي كردن !!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا