• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aria_tehran

کاربر ويژه
آریا جان برای همرفت باید ناپایداری در ترازهای بالایی داشته باشیم که الان تمامن پایداری داریم.

خب آره دیگه
فکر کنم امسال حتی از لحاظ همرفت هم بدترین زمستون بوده
سالای پیش یادمه روی توچال همرفت بود و خونه ی ما هوا صاف و وقتی میرفتی بالا شهر از شدت برف شگفت زده میشدی!
در حالی که امسال یکبار هم ابری روی شمال تهران ناشی از همرفت تشکیل نشده

aria_tehran

کاربر ويژه

الا بحث دي ماه بود كلا من به فضاحتي آدر 89 تا به حال تو عمرم نديدم خشكي + گرما + آلودگي فجيع !!!!!!!!!!!!!!!!!

آهان راست میگی فکر کردم الان هنوز دی ماهه
باورم نمیشه زمستون به این سرعت در حال تموم شدنه
حالا آذر هر کوفتی بشه اشکال نداره ولی زمستون نباید اینجوری بشه

mohamad$

کاربر ويژه
واسه اینکه پیشبینیشو سمبل کاری کنه گفت ایران فقط تهران نیست!!!

بره بمیره بابا . جمعیت ایران 70 میلیونه که 12 میلیونش تو تهران هستن . به عبارتی 17 درصد جمعیت مملکت تو تهرانه . چاییده اصغری . با این حرفا میخواد کمبود های سازمان و توجیه کنه و در واقع بگه اگر تهران نبارید به ما چه

mohamad$

کاربر ويژه
هواشناسی ایران به نظر میاد کلا از تهران نامید هست و حتی اگر بارش هم برای تهران پیشبینی بشه فرض و بر این میزاره که احتمالا چیزی نمیباره . یک بارش سنگین که تهران بیاد کلا تمام این فرضیات عوض میشه و نظر هواشناسی کشور هم برای تهران برمیگرده !!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
بره بمیره بابا . جمعیت ایران 70 میلیونه که 12 میلیونش تو تهران هستن . به عبارتی 17 درصد جمعیت مملکت تو تهرانه . چاییده اصغری . با این حرفا میخواد کمبود های سازمان و توجیه کنه و در واقع بگه اگر تهران نبارید به ما چه

:134:

EP-IEE

کاربر ويژه
اون زنه تو کانال 6 که همش رو نقشه متحرک چرتو پرت میکشه همیشه هم اولش میگه با یاد و نام خدا اسمش چیه؟

Abbath

New member
ایشالا خدا قهرشو ا ما ور میداره:گل:

درود برشما،قهر خدا چیه دیگه،چرا ما ایرانی ها اینقدر این پدیده های طبیعی رو به خدا پیغمبر ربط میدیم؟ عزیزجان الان اروپا داره می باره خدا باهاشون رفیق فاب شده پس؟

البته باز کردن این مسائل در تاپیک هواشناسی فک نکنم درست باشه،بابت این پست هم پوزش میخوام

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام دوستان. خدا رو شکر هنوز نقشه ها بارشای عالی رو برای خراسان و مشهد نشون میدن. تو نقشه های جدید نیروی دریایی که محمد عزیز از تهران گذاشتن هم بارش مشهد نسبت به آبدیت قبلی تغییر نکرده بود و واقعا عالی بود.:گل:

خدا رو شکر آبدیت امشب GFS هم بارشمون رو افزایش داده ولی خب سرمایی در کار نیست!:

http://wxweb.meteostar.com/sample/sample_C.shtml?text=oimm&submit.x=5&submit.y=12

ببینیم امشب سایت نروژ و مدل ECM از خر شیطون پایین میان یا بر نطر خودشون علی رغم پیشبینی بارش اکثر مدلها تاکید میکنن!!؟؟

ماهان.

کاربر ويژه
سایت هواشناسی استان گیلان رسمن از فعالیت وایساده. به درد لای جرز هم نمی‌خوره. ماهنامه‌هاش از شهریور و مهر آپدیت نشدن. فصلنامه از تابستان. وای من عید که اومدم ایران حتمن جارو دستم می‌گیرم با دسته‌اش می‌افتم به جونشون!

aria_tehran

کاربر ويژه
سایت هواشناسی استان گیلان رسمن از فعالیت وایساده. به درد لای جرز هم نمی‌خوره. ماهنامه‌هاش از شهریور و مهر آپدیت نشدن. فصلنامه از تابستان. وای من عید که اومدم ایران حتمن جارو دستم می‌گیرم با دسته‌اش می‌افتم به جونشون!
با بیل بیفتی دنبالشون بهتره:15:

ماهان.

کاربر ويژه
درود برشما،قهر خدا چیه دیگه،چرا ما ایرانی ها اینقدر این پدیده های طبیعی رو به خدا پیغمبر ربط میدیم؟ عزیزجان الان اروپا داره می باره خدا باهاشون رفیق فاب شده پس؟

البته باز کردن این مسائل در تاپیک هواشناسی فک نکنم درست باشه،بابت این پست هم پوزش میخوام

عباس جان دوستان در جریانن که من یک سری اوراد و ادعیه‌ی مخصوص دارم برای ارتباط با حضرت خرس و جدیدن هم امام‌زاده بیژن. هر جا که برم اونجا پربارش می‌شه، اگه هم بخوام گرم بشه، گرم می‌شه. کلاً درجات عرفانی رو جهشی طی کردیم و دیپلمش رو گرفتیم :))

عارفان زانند دائم آمنون / که گذر کردند از دریای خون!!!

:دی

navid-mashhad

کاربر ويژه

هواشناسی ما هم چندین روزه نه پیش بینی می کنه نه اطلاعات روزانه میده - مهمترین اطلاعاتش خبر پیاده روی خانوادگی کارمندان اداره کل و تاثیر خوردن باقالی و تخم مرغ بر گرمایش جهانی!!!

imboeing

کاربر ويژه
بازم gfs كم كرده بارش رو !

خدا رو چه ديديد شايد تابستون برف اومد ! وقتي زمستون دما 27 ميشه چرا تابستون 0 نشه ؟:ناراحت:

aria_tehran

کاربر ويژه
اون زنه تو کانال 6 که همش رو نقشه متحرک چرتو پرت میکشه همیشه هم اولش میگه با یاد و نام خدا اسمش چیه؟
یه روز داشتم هواشناسی کانال 6 میدیدم
مادر من اومده میگه این نقاشی ها چیه که این زنه داره میکشه؟!

واقعا من یکی خجالت میکشم از طرح گرافیکی مصغره ی هواشناسی کشورم
هر کی ببینه میزنه زیر خنده
به عنوان مثال محمد پور این کارو نمیکنه چون فکر کنم فهمیده باشه که چقدر اون نقاشی ها مصغرست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا