واسه اینکه پیشبینیشو سمبل کاری کنه گفت ایران فقط تهران نیست!!!
آریا جان برای همرفت باید ناپایداری در ترازهای بالایی داشته باشیم که الان تمامن پایداری داریم.
الا بحث دي ماه بود كلا من به فضاحتي آدر 89 تا به حال تو عمرم نديدم خشكي + گرما + آلودگي فجيع !!!!!!!!!!!!!!!!!
واسه اینکه پیشبینیشو سمبل کاری کنه گفت ایران فقط تهران نیست!!!
چی شده ایرج نکنه سر قیمت پراید داغ کردی
بره بمیره بابا . جمعیت ایران 70 میلیونه که 12 میلیونش تو تهران هستن . به عبارتی 17 درصد جمعیت مملکت تو تهرانه . چاییده اصغری . با این حرفا میخواد کمبود های سازمان و توجیه کنه و در واقع بگه اگر تهران نبارید به ما چه
اون زنه تو کانال 6 که همش رو نقشه متحرک چرتو پرت میکشه همیشه هم اولش میگه با یاد و نام خدا اسمش چیه؟
ایشالا خدا قهرشو ا ما ور میداره:گل:
با بیل بیفتی دنبالشون بهتره:15:سایت هواشناسی استان گیلان رسمن از فعالیت وایساده. به درد لای جرز هم نمیخوره. ماهنامههاش از شهریور و مهر آپدیت نشدن. فصلنامه از تابستان. وای من عید که اومدم ایران حتمن جارو دستم میگیرم با دستهاش میافتم به جونشون!
درود برشما،قهر خدا چیه دیگه،چرا ما ایرانی ها اینقدر این پدیده های طبیعی رو به خدا پیغمبر ربط میدیم؟ عزیزجان الان اروپا داره می باره خدا باهاشون رفیق فاب شده پس؟
البته باز کردن این مسائل در تاپیک هواشناسی فک نکنم درست باشه،بابت این پست هم پوزش میخوام
سایت هواشناسی استان گیلان رسمن از فعالیت وایساده. به درد لای جرز هم نمیخوره. ماهنامههاش از شهریور و مهر آپدیت نشدن. فصلنامه از تابستان. وای من عید که اومدم ایران حتمن جارو دستم میگیرم با دستهاش میافتم به جونشون!
با بیل بیفتی دنبالشون بهتره:15:
یه روز داشتم هواشناسی کانال 6 میدیدماون زنه تو کانال 6 که همش رو نقشه متحرک چرتو پرت میکشه همیشه هم اولش میگه با یاد و نام خدا اسمش چیه؟