• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

کدخدا

کاربر ويژه
ممنون ماهان جان :گل:
درست میگی بارش نمیتونه بیش از این حدودی که گفتی باشه چون از پدر و مادرم هم که اون موقع بودند شنیدم برف به اون صورت شدیدی رو که بیشتر از نیم متر باشه به یاد ندارند البته همیشه صحبت از یه بارش برف خیلی زیاد بوده که احتمالا برف اون سال بوده اما جالبه بدونید اگه اینطور که شما میگید باشه برف سال 86 قم بیشتر از برف سال 50 بوده و صد البته که سرمای خیلی خیلی بیشتری هم داشته.

سال 86 از دو سیستم بالا نیم متر برف بارید.خداکنه یه بار دیگه تکرار شه.....

خوب من دیگه یواش یواش برم بخوابم صبح بزنیم بیرون.

شب همگی خوش

ماهان.

کاربر ويژه
ممنون ماهان جان :گل:
درست میگی بارش نمیتونه بیش از این حدودی که گفتی باشه چون از پدر و مادرم هم که اون موقع بودند شنیدم برف به اون صورت شدیدی رو که بیشتر از نیم متر باشه به یاد ندارند البته همیشه صحبت از یه بارش برف خیلی زیاد بوده که احتمالا برف اون سال بوده اما جالبه بدونید اگه اینطور که شما میگید باشه برف سال 86 قم بیشتر از برف سال 50 بوده و صد البته که سرمای خیلی خیلی بیشتری هم داشته.

والا من فکر می‌کنم از بین مراکز استان‌ها اراک بیشترین شباهت رو به قم داشته باشه. برای همین باید بگم که خیلی از ماهها در آمار بلند مدت در اراک از فوریه 1972 سردتر بودند.

متوسط دمای روزانه:

ژانویه 1964: 11.0-
فوریه 1989: 10.6-
ژانویه 1992: 7.9-
ژانویه 1957: 6.7-
ژانویه 1993: 6.6-
.
.
.
.
فوریه 1972: 3.9-

hasan1

کاربر ويژه
والا من فکر می‌کنم از بین مراکز استان‌ها اراک بیشترین شباهت رو به قم داشته باشه. برای همین باید بگم که خیلی از ماهها در آمار بلند مدت در اراک از فوریه 1972 سردتر بودند.

متوسط دمای روزانه:

ژانویه 1964: 11.0-
فوریه 1989: 10.6-
ژانویه 1992: 7.9-
ژانویه 1957: 6.7-
ژانویه 1993: 6.6-
.
.
.
.
فوریه 1972: 3.9-

درسته ماهان جان البته به نظرم قم از خیلی لحاظ به کاشان شبیهه اگه آمار کاشان وجود داشته باشه خیلی با آمار قم تفاوتی نداره
شب بخیر :گل:

ماهان.

کاربر ويژه
درسته ماهان جان البته به نظرم قم از خیلی لحاظ به کاشان شبیهه اگه آمار کاشان وجود داشته باشه خیلی با آمار قم تفاوتی نداره
شب بخیر :گل:

آمار کاشان موجوده محمد جان

مجموع بارش فوریه 1972: 28 میلیمتر

تعداد روزهای با بارش بیشتر از 10 میلیمتر: 1 روز
تعداد روزهای با بارش 5 تا 10 میلیمتر: 3 روز
تعداد روزهای با بارش بین 1 تا 5 میلیمتر: 2 روز

تعداد روزهای با بارش برف یا برفابه: 4 روز
حداکثر بارندگی روزانه: 11 میلیمتر

حداکثر بارش 24 ساعته برف می‌تونه 15 سانتیمتر باشه

توزیع بارش به این صورته:

1 روز با بارش 11 میلیمتر
3 روز با بارش 5 میلیمتر
2 روز با بارش 1 میلیمتر

اگه بارش اون دو روز 1 میلیمتر رو بارون به حساب بیاریم، مجموع برف کاشان در فوریه 1972 می‌تونه حدود 30 سانتیمتر بوده باشه.

ماهان.

کاربر ويژه
البته الان که دقت کردم اصلن بارش برای این مناطق در ژانویه 1972 بود

برای کاشان:

7 روز بارش بیشتر از 0 میلیمتر
از بین این 7 روز بارش، 6 روزش بارش برف یا برفابه بود

مجموع بارندگی: 63 میلیمتر
حداکثر بارش روزانه: 26 میلیمتر (30 ژانویه) که احتمالن تمامن بصورت برف بود

می‌تونه در مجموع برفی حدود حداقل 50 سانت داشته باشه که با برف هفته‌ی بعدش (30 سانت تا 8 فوریه)‌به 80 سانتیمتر رسیده باشه.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
يا باب الحوائج

xd2v42aqd5my40ymnw8.png

ali.doosti

کاربر ويژه
ما که امشب به هر زحمتی بود خودمونو به صفحه آخر رسوندیم!البته بیشتر سیاستمون قوی شد:خجالت2:

ماهان.

کاربر ويژه
یا حضرتعباس

برای انتهای 7 روز دوم دوباره سرمای عجیب و غریبی پیشبینی شده. البته درصد تحققش خیلی کمه

Capture.JPG

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام دوستان متاسفانه مدل نیروی دریایی بارش هفته آینده مون رو کاهش داده. یعنی بارش عالی تا مرز شهر مشهد میرسه و بعد از اون تضعیف میشه. GFS هم متاسفانه تو آبدیت ساعت 2 شبش بارشا رو به شدت کاهش داده. خدا کنه اوضاع مشهد بهتر بشه.:گل:

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام دوستان متاسفانه مدل نیروی دریایی بارش هفته آینده مون رو کاهش داده. یعنی بارش عالی تا مرز شهر مشهد میرسه و بعد از اون تضعیف میشه. GFS هم متاسفانه تو آبدیت ساعت 2 شبش بارشا رو به شدت کاهش داده. خدا کنه اوضاع مشهد بهتر بشه.:گل:

خب دوستان آبدیت جدید GFS هم صادر شد. خدا رو شکر یکمی بارش رو افزایش داده ولی خب نسبت به آبدیتای دیروز خیلی خیلی فاصله داره:

http://wxweb.meteostar.com/sample/sample_C.shtml?text=oimm&submit.x=5&submit.y=12

پسرخاله

کاربر ويژه
اساتید میگفتن باید رطویته خزری به مشهذ برسه تا بارشاش چشمگیر بشه

پسرخاله

کاربر ويژه
در تمام مدلها و نقشه ها تهران از دوشنبه شب بارندگی داره تا صبح چهارشنبه که به نظر میاد از شدته مناسبی هم برخورداره :توافق:.:احترام:
درصده تحققش نزدیک به 100% با این وجود:شاد2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا