روح الله تهران
کاربر ويژه
وزش باد ملایم شروع شده احتمال داره کاهش دما تو مهراباد شدیدتر بشه
ممنون ماهان جان :گل:
درست میگی بارش نمیتونه بیش از این حدودی که گفتی باشه چون از پدر و مادرم هم که اون موقع بودند شنیدم برف به اون صورت شدیدی رو که بیشتر از نیم متر باشه به یاد ندارند البته همیشه صحبت از یه بارش برف خیلی زیاد بوده که احتمالا برف اون سال بوده اما جالبه بدونید اگه اینطور که شما میگید باشه برف سال 86 قم بیشتر از برف سال 50 بوده و صد البته که سرمای خیلی خیلی بیشتری هم داشته.
ممنون ماهان جان :گل:
درست میگی بارش نمیتونه بیش از این حدودی که گفتی باشه چون از پدر و مادرم هم که اون موقع بودند شنیدم برف به اون صورت شدیدی رو که بیشتر از نیم متر باشه به یاد ندارند البته همیشه صحبت از یه بارش برف خیلی زیاد بوده که احتمالا برف اون سال بوده اما جالبه بدونید اگه اینطور که شما میگید باشه برف سال 86 قم بیشتر از برف سال 50 بوده و صد البته که سرمای خیلی خیلی بیشتری هم داشته.
سال 86 از دو سیستم بالا نیم متر برف بارید.خداکنه یه بار دیگه تکرار شه.....
خوب من دیگه یواش یواش برم بخوابم صبح بزنیم بیرون.
شب همگی خوش
والا من فکر میکنم از بین مراکز استانها اراک بیشترین شباهت رو به قم داشته باشه. برای همین باید بگم که خیلی از ماهها در آمار بلند مدت در اراک از فوریه 1972 سردتر بودند.
متوسط دمای روزانه:
ژانویه 1964: 11.0-
فوریه 1989: 10.6-
ژانویه 1992: 7.9-
ژانویه 1957: 6.7-
ژانویه 1993: 6.6-
.
.
.
.
فوریه 1972: 3.9-
مهرداد جان امروز سایز کریستالهای برف اینجا به 6 میلیمتر هم میرسیدن. چند روز پیش هم ازشون عکس گرفتم و نمیدونم دیدین یا نه!
مشاهده پیوست 16689
درسته ماهان جان البته به نظرم قم از خیلی لحاظ به کاشان شبیهه اگه آمار کاشان وجود داشته باشه خیلی با آمار قم تفاوتی نداره
شب بخیر :گل:
سلام دوستان متاسفانه مدل نیروی دریایی بارش هفته آینده مون رو کاهش داده. یعنی بارش عالی تا مرز شهر مشهد میرسه و بعد از اون تضعیف میشه. GFS هم متاسفانه تو آبدیت ساعت 2 شبش بارشا رو به شدت کاهش داده. خدا کنه اوضاع مشهد بهتر بشه.:گل:
اساتید میگفتن باید رطویته خزری به مشهذ برسه تا بارشاش چشمگیر بشهسلام دوستان متاسفانه مدل نیروی دریایی بارش هفته آینده مون رو کاهش داده. یعنی بارش عالی تا مرز شهر مشهد میرسه و بعد از اون تضعیف میشه. GFS هم متاسفانه تو آبدیت ساعت 2 شبش بارشا رو به شدت کاهش داده. خدا کنه اوضاع مشهد بهتر بشه.:گل: