راستش خودم عکس ندارم محمد جان ولی این عکسا رو از خبرگزاری ها گرفتم:
اون روزم خعلی حال داد.:شاد2:
می دونید برای یک ساعت تدریس بصورت حق التدریس در دانشگاه به طور متوسط تنها 5 هزار تومن پرداخت میشه :خجالت2: اونم نه در پایان ترم بلکه اواسط ترم آینده. :فرار:
اون روزم خعلی حال داد.:شاد2:
فکر کنم همون سال بود که بخشه های غربی شاهد بارش برف شدید بودن که تلویزیون اعلام کرده رودخون قم سیل امده از نظر برف تو غربخوب بود اما تو رودخونه قم باعث خسارت شده
دوستان این عکسو ببینید آخرشه!!
اون روز سیل قم من اراک بود. حدود 30 میلیمتر بارش داشت و 5 سانت هم برف باریده بود. از 12 ساعت قبلش ابرهای خوفناکی توی آسمون دیده میشد!!
اون روز سیل قم من اراک بود. حدود 30 میلیمتر بارش داشت و 5 سانت هم برف باریده بود. از 12 ساعت قبلش ابرهای خوفناکی توی آسمون دیده میشد!!
محققان دانشگاه یوتا یک دوربین جدید با فناوری بالا تولید کردهاند که میتواند تصاویر سه بعدی از دانه های برف تهیه کرده و ابزار مناسبی برای پیش بینی وضعیت هوا باشد. |
ماهان جان من منطق ودانش و صحبت کردنتو خعلی دوست دارم.تورو خدا کتاب بنویس من با جون و دل میخونمش :گل:
به نظرم قم بالا 40 م م بارش داشت اون روز.انگار اسمون پاره شده بود :تعجب2:
دوستان این عکسو ببینید آخرشه!!
از اراک که به سمت قم میاومدیم تا خود سلفچکان کاملاً سفیدپوش بود، سلفچکان هم به سمت ساوه تا 20 کیلومتر برف روی زمین بود و بعدش فقط خیس بود.
همون سال من تو یکی از روستا های استان مرکزی بودم که از شب بارش شدید بارون شروع دم صبح تبدیل به برف شده برخی مناطق واقع منطقه شهرستان30 سانت برف امد و هوا بشدت سرد شده طوری که غروب همون روز تمام جاها یخ زده بود
فکر کنم لطف کردن پارکینگ یا خیابون رو تو مسیر رودخونه ساختن!
محمد جان اگه اشتباه نکنم طبق آماری که از سایت هواشناسی گرفتم حدود 60 م م بارش در قم داشتیم!
با سلام.بابت بحث غیر مرتبط عذرخواهیم. درسته قانون هرکشوری فرق میکنه اما پس قانون الهی چی؟بشر امروز علی رغم پیشرفت های علمی پیشرفتی دینیش ضعیف بوده و این مورد قبول خداوند نیست. آیا از نظر خداوند این قانون قابل قبوله؟خداوند در قرآن کریم فرمودند هرکسی غیر ازدواج رابطه داشته باشه متجاوزه و مورد بازخواست خداوند قرار میگیره.البته در ادیان دیگه هم ازدواج مقدسه اما انسان امروز از دین فاصله گرفته و همه چیز در پیشرفت دنیایی خلاصه شده.
روزهای خوب در راهسهوا اونقدر گرمه که درختا در آستانه ی شکوفه دادنند خدا کنه زودتر این گرما بره جایی که باید باشه.برای عاشقان هواشناسی بی بارشی خیلی اذیت کننده ست انشاالله بارشهای گسترده طبق نقشه ها به زودی شروع بشند