• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
spad به مسنجرم پیام دادن :

درود حجم برف قابل توجه نبود در 3 روز بارش بیشترین سانت اینجا 35 سانتی متر بود هر چند که روی چمنها بیشتر هم نشسته بود

ای خدا شمال شهری های تهران به زیر نیم متر راضی نیستن :خنده2:

این عکسا هم دادن

h3pkr5coryszq4xmn67o.jpg
sa2wuv68qu24thpa9jn.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
به به

درود بر حامد عزیزم از زاگرس با غرور:توافق::گل:

درود بر سعید عزیز از کوچه پس کوچه های آدم با مرام های جنوب تهران :گل::احترام:

خیلی خوش اومدیین دوستان من

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اگه نیشابور و تربت بارششو خوب بود بخاطر همراهی بیشتر رطوبت جنوبی بود و اگه مشهد و فریمان و چناران خوب اومد بخاطر ریزش بیشتر هوای سرد سیبری روی اون مناطق بود ، در صورتیکه قوچان تقریبا از هردو کمتر برخوردار بود اگه دقت کرده باشی تو این چند روزه هوای مشهد از قوچان سردتر بود( بخاطر اینکه نفوذ هوای سرد سیبری کاملا شرقی بود روی خراسان)
درسم خوب پس دادام استاد؟

راستی یک سوال واسم پیش اومده!!!!!

اغذیه چهارفصل کجای قوچان بود محسن جان؟

پسرخاله

کاربر ويژه
spad به مسنجرم پیام دادن :

درود حجم برف قابل توجه نبود در 3 روز بارش بیشترین سانت اینجا 35 سانتی متر بود هر چند که روی چمنها بیشتر هم نشسته بود

ای خدا شمال شهری های تهران به زیر نیم متر راضی نیستن :خنده2:
ببین من گفتم غربه تهران زیاد بارش نمیگیره از این جوز سامانه ها ولی ناراحت شدی :سکوت:
وگرنا محلشون نیم متر میومد

saeed hh

کاربر ويژه
بچه ها متاسفانه جمع ما از هم پاچیده وادم دیگه انگیزه پست دادن نداره یه عده تو پردیس یه عده توپی تی یه عده تو پی30دیگه حال نمیده تاوقتی همه یه جا جمع نشن واختلافات کنار نذارن منم دیگه حس پست دادن ندارم:بای:

Dr.ben

کاربر ويژه
درود بر Dr.Ben یا همون بهزاد گل و عزیزم

خیلی خیلی خوش اومدی:گل::خجالت2:

ممنون :1: . امیر محسن جان، بارش زیبای برف در مشهد رو تبریک میگم. رشت ما هم امروز صبح و در پایان کار این موج مرام گذاشت و چند ساعتی برفی شد. البته وصال یار بسیار کوتاه بود و ننشست یه چایی با ما بخوره و از پیشمون رفت. حالا ما موندیم و غم فراق :38:

salar69

کاربر ويژه
اونطوری که بوش میاد زمستون امسال هم به فنا میره از لحاظ برف میگم هواشناسی هم گفت افزایش دما شدیده.

راستی چرا آواتارها و بقیه اطلاعات نیست؟

mohamad$

کاربر ويژه
آبعلی تو سه روز اخیر 52 میل بارش داشته که همشم برف تو دما های پایین بوده . 70 - 80 سانت شاید شده باشه .

سیبری

کاربر ويژه
مطمئنی محسن جان اونجاست؟

چون من یک جای دیگه رو یادم میاد.

آقای باقری رو میگم ها؟

همون جای قبلیش رو بگو من خیالم راحت بشه خودتی!

آها محسن جان شما اغذیه کنار خوابگاه دانشجویی بلوار رو میگی
بابا خودمم به جون عمم!:خنده2:

سیبری

کاربر ويژه
خداییش سردشت زمستونا برفای خیلی سنگینی میاد، این احتمال وجود داره که نقاطی توی اطراف سردشت پربرفترین باشن

این پیشبینی نروژ برای روزهای اینده یکم غیر منطقی

ممنون حامدجان
ولی به نظر بنده با توجه به نقشه های بارش بر خلاف بارشهای گذشته که هسته بارش فقط رو زاگرس جنوب غربی بود ایبار 2 تا هسته بارش هست که یکی دوباره روی کوهرنگ و یکی روی غرب کردستان و جنوب آذربایجان غربی و دقیقا کوههای مرزی ایران با ترکیه و ارتفاعات قندیل

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا