• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamed*zagros

کاربر ويژه
ممنون حامدجان
ولی به نظر بنده با توجه به نقشه های بارش بر خلاف بارشهای گذشته که هسته بارش فقط رو زاگرس جنوب غربی بود ایبار 2 تا هسته بارش هست که یکی روی غرب کردستان و جنوب آذربایجان غربی و دقیقا کوههای مرزی ایران با ترکیه و ارتفاعات قندیل

محسن جان اون منطقه همیشه یکی از پیک های بارشی کشوره

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب بریم به نقشه های هواشناسی بپردازیم.

دوستان اگه کمک کنند تا بخشهای مختلف اینجا رو راه اندازی کنم خیلی خوب میشه. بعنوان مثال بخش لینک ها و سایت های معتبر هواشناسی ، مقالات آموزشی- عکسها و ...

Maryam

متخصص بخش ادبیات
سلام خوش آمد میگم به همه دوستان عزیز :گل:
تاپیک خوبتون و الان فرصت کردم کامل بخونم، واقعا عالی بود هم مطالب هم تصاویر :63:
بیشتر از داغ بودن و لحظه ای بودن خبر ها خوشم اومد، ممنونم ازتون :4:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آخرین اطلاعات رادیو سند ایستگاههای هواشناسی سطح کشور:

تهران:

2012121712.40754.stuve.gif

مشهد:

2012121712.40745.stuve.gif

اصفهان:

2012121712.40800.stuve.gif

تبریز:

2012121712.40706.stuve.gif

کرمان:

2012121712.40841.stuve.gif

پسرخاله

کاربر ويژه
تاپیک خوبتون و الان فرصت کردم کامل بخونم، واقعا عالی بود هم مطالب هم تصاویر :63:
اوه حالا کجاشو دیدید هنوز خیلیامون نیومدن:خنده1:

Dr.ben

کاربر ويژه
پس از سالها برف بافت کرمان را سفیدپوش کرد
پس از گذشت سالها ساعاتی قبل بارش برف در یکی از شهرستانهای کرمان آغاز شد و موجب شادی مردم و شکرگزاری کشاورزان شد.

به گزارش مهر، پس از سالها خشکسالی در استان کرمان سرانجام بارش برف نیز در استان کرمان آغاز شد و شهرستان بافت ساعاتی قبل سفیدپوش شد.

بارش برف موجب شادی مردم و شکرگزاری کشاورزان در این شهرستان شده است همچنین به دلیل وجود گردنه های برفگیر در این مسیر رفت و آمد در جاده کرمان - بافت به سختی انجام می شود اما این راه باز است.

پلیس راه توصیه کرده است که رانندگان تنها با داشتن زنجیر چرخ در جاده های استان کرمان رفت و آمد کنند.

همچنین بر اثر استقرار سامانه بارش زا بارش باران نیز در شهرهای جنوبی استان کرمان به خصوص جیرفت از روز گذشته آغاز شده و همچنان ادامه دارد.

مریم سلاجقه کارشناس هواشناسی کرمان اظهار داشت: سامانه بارش زا از روز گذشته در نیمه جنوبی استان کرمان فعال شده است.

وی گفت: اوج فعالیت این سامانه روز گذشته و امروز بوده است و به تدریج از فعالیت این سامانه کاسته خواهد شد.

سلاجقه بیشترین بارش را مربوط به جنوب کرمان دانست و افزود: بارش در نیمه شمالی بسیار کم خواهد بود.

سیبری

کاربر ويژه
درود
هنوز پی به قدرت ما نبردین!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آخرین وضعیت جوی فرودگاه مشهد

[h=2]Time: 20:11 (16:41 UTC)
[h=4]Current weather observation
The report was made 11 minutes ago, at 16:30 UTC
Wind 7 km/h from south
Temperature -3°C
Humidity 93%
Pressure 1023 hPa
Visibility 2500 m
Scattered clouds at a height of 610 m
mist

[h=4]Forecast
The report was made 4 hours and 23 minutes ago, at 12:18 UTC
Forecast valid from 17 at 12 UTC to 18 at 18 UTC
Wind 18 km/h from east
Visibility 3000 m
Scattered clouds at a height of 305 m
Broken clouds at a height of 2438 m
mist
Temporary
from 17 at 12 UTC to 17 at 18 UTC
Visibility 1000 m
Few clouds at a height of 914 m , Cumulonimbus.
Scattered clouds at a height of 1219 m
Overcast at a height of 2134 m
snow rain
Temporary
from 17 at 18 UTC to 18 at 04 UTC
Visibility 0500 m
fog
Becoming
from 18 at 05 UTC to 18 at 07 UTC
Visibility 7000 m

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان عزیز خودشون رو آماده کنند که سرمای شدیدی داره از سمت سرخس و از مرزهای شمال شرق به ایران نفوذ میکنه:

Time: 20:13 (16:43 UTC)

Current weather observation

The report was made 43 minutes ago, at 16:00 UTC
Wind calm
Temperature -6°C
Humidity 93%
Pressure 1029 hPa
Visibility 6000 m
Broken clouds at a height of 914 m
Broken clouds at a height of 3048 m

سیبری

کاربر ويژه
دوستان عزیز خودشون رو آماده کنند که سرمای شدیدی داره از سمت سرخس و از مرزهای شمال شرق به ایران نفوذ میکنه:

Time: 20:13 (16:43 UTC)

Current weather observation

The report was made 43 minutes ago, at 16:00 UTC
Wind calm
Temperature -6°C
Humidity 93%
Pressure 1029 hPa
Visibility 6000 m
Broken clouds at a height of 914 m
Broken clouds at a height of 3048 m

بیشینه درگز دیروز 6.2- بوده
شهرهای تر کمنستان هم بیشینه 13- داشتن!!!!!!!!!!!!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر همگان

سلامی ویژه دارم به داش محسن گل{سیبری} و دکتر بن عزیز و سایر دوستان و اساتید و مخلص همشونم:aminkhan::aminkhan::احترام::احترام:

بجنورد هوا ابری و خیلی سرده!!!!مثل که بعدازظهری که من خواب بودم برف نسبتا شدیدی اومده که متاسفانه نتونستم ببینمو معلوم نیس که باز کی بتونم زیارتش کنم:خنده1:

amin khan

مدیر انجمن
پس از سالها برف بافت کرمان را سفیدپوش کرد

پس از گذشت سالها ساعاتی قبل بارش برف در یکی از شهرستانهای کرمان آغاز شد و موجب شادی مردم و شکرگزاری کشاورزان شد.

به گزارش مهر، پس از سالها خشکسالی در استان کرمان سرانجام بارش برف نیز در استان کرمان آغاز شد و شهرستان بافت ساعاتی قبل سفیدپوش شد.

بارش برف موجب شادی مردم و شکرگزاری کشاورزان در این شهرستان شده است همچنین به دلیل وجود گردنه های برفگیر در این مسیر رفت و آمد در جاده کرمان - بافت به سختی انجام می شود اما این راه باز است.

پلیس راه توصیه کرده است که رانندگان تنها با داشتن زنجیر چرخ در جاده های استان کرمان رفت و آمد کنند.

همچنین بر اثر استقرار سامانه بارش زا بارش باران نیز در شهرهای جنوبی استان کرمان به خصوص جیرفت از روز گذشته آغاز شده و همچنان ادامه دارد.

مریم سلاجقه کارشناس هواشناسی کرمان اظهار داشت: سامانه بارش زا از روز گذشته در نیمه جنوبی استان کرمان فعال شده است.

وی گفت: اوج فعالیت این سامانه روز گذشته و امروز بوده است و به تدریج از فعالیت این سامانه کاسته خواهد شد.

سلاجقه بیشترین بارش را مربوط به جنوب کرمان دانست و افزود: بارش در نیمه شمالی بسیار کم خواهد بود.

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۱ - ۱۹:۲۲

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا