با درود
من 2000 رو 0 سانت
2500 متری 25 سانت
3000 متری تا 4000 متری حداقل 60 سانتی متر
تشکر . امیدوارم این برفایی که میاد پشت بندش سرما بیاد اب نشه .
با درود
من 2000 رو 0 سانت
2500 متری 25 سانت
3000 متری تا 4000 متری حداقل 60 سانتی متر
سلام آرش جانسلام دوستان.
متاسفانه آبدیت جدید GFS بارش ما رو تضعیف کرده:
خدا کنه بارشای افغانستان شیفت کنه منطقه ما!!!
من امیدوارم پشت سرش بارش ها ادامه داشته باشه هر چند سرمایی هم وجود نداشته باشهتشکر . امیدوارم این برفایی که میاد پشت بندش سرما بیاد اب نشه .
سلام آرش جان
امشب احتمال بارش هست ؟
سلام محسن جان. والا محسن جان ما باید این سوالا رو از شما بپرسیم. ولی تو مشهد که فکر نکنم بارشی رخ بده. ولی منطقه شما فکر کنم یه رگبار خیلی خفیفی داشته باشه.
ممنون آرش عزیز
الان عکس ابرای قوچان رو میذارم بارش تو کوه های جنوب قوچان شروع شده
فردا نگاه کنی بر میداره اما بصورت اماری من فکر میکنم هفته اینده تهران برف بیادمثل اینکه قراره هفته دیگه خبری بشه . یکشنبه آینده برف زده واسه تهران
http://www.weather-forecast.com/locations/Tehran/forecasts/latest
با تشکر از محسن عزیز بابت این عکس زیبا از قوچان
امروز از صبح چندین نوبت رشته کوههای بینالود هم شاهد رگبار باران و برف بوده اند که تصاویر زیر گویای این مطلب هست:
صبح امروز:
ظهر امروز:
سلام دوستان عزیز
اوایل بامداد و صبح در قم حدود دو سه ساعتی باران بارید که یک ساعت از اون بارش نسبتا شدید و خوبی اومد.
خدا رو شکر
درود بر استاد امیر محسن عزیز
مشخصه که 2500 به بالا داره برف میباره
سلام امیرمحسن عزیز. بهتون خسته نباشی میگم. مطلب علمی و مفیدتونو خوندم امیدوارم این وضعیت محقق بشه. در جواب مقالتون به حضورتون برسونم از 168 ساعت آینده پشته ی سطوح میانی برروی شمال افریقا و تاحدودی جنوبغرب اروپا را فرا خواهد گرفت که میتونه دلیلی بر حرکت عمودی سوی جریانات از شمال اروپا به داخل خاورمیانه باشند نمیدونم تا چه اندازه باهام موافق هستید؟؟ ولی این وضعیت در این موقع از سال نشون از رخداد وقایعی در دراز مدت خواهد داشت؟ftp://80.191.68.149/pishbini/gfsmaps/2013012600/HGT/HGT13012600168_500_TMP.jpgاینم لینکشدوستان عزیز نمیدونم این مقالات بسیار مهمی رو که در مورد گرم شدن دمای ناگهانی لایه استراتوسفر رو که میذارم اصلا مطالعه میکنید یا نه ولی باید بهتون بگم که این گرم شدن ناگهانی دمای استراتوسفر تبعات مشخصی داره که در نه تنها در نقشه های جی اف اس دیده نمیشه بلکه مدل ECMWf هم نمیتونه به درستی سرد شدن عجیب و غریب و ناگهانی دمای هوا رو پیش بینی کنند !!!!!!وقتی استراتوسفر در ناحیه قطب شمال بصورت ناگهانی گرم میشه باعث میشه کمربند ورتکس کم فشارهای قطبی که از ریزش هوای سرد عرضهای شمالی یه عرض های جنوبی تر محافظت میکنه درهم شکسته بشه و هوای به شدت سرد قطبی به بخشهای جنوبی عرضهای میانه جغرافیایی کشیده بشه که این اتفاق در بازه زمانی 3 الی 5 هفته ای در سر تا سر نیکره شمالی رخ خواهد داد .فعلا امریکا و کانادا درحال تجربه اثرات این پدیده نادر هستند و به زودی اروپا- آسیا و خاورمیانه هم این سرمای به نسبت شدید رو تجربه خواهند کرد.پس من توصیه میکنم در این روزها بررسی شاخص های دور پیوندی- انسو- AO , NAO رو کلا بی خیال بشید چون هیج ازشون واسه ما در نمیاد:اینجا رو ببینید:This image of the upper atmosphere shows the polar vortex split in two on Jan. 10, 2013. One center was over the Northwest Territories the other was over eastern Russia. (Image appears courtesy of the University of Wyoming.)This was the case during week three to week four of January. The polar vortex, essentially the meteorological North Pole, shifted its position to northern Quebec, Canada.In Europe and Asia, the other piece of the vortex was displaced southward setting up a wedge of cold air, displacing steering-levels winds and setting .up cold storms from the United Kingdom to part of the Middle East
مبارک باشه حسن جان:گل: