• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام امیرمحسن عزیز. بهتون خسته نباشی میگم. مطلب علمی و مفیدتونو خوندم امیدوارم این وضعیت محقق بشه. در جواب مقالتون به حضورتون برسونم از 168 ساعت آینده پشته ی سطوح میانی برروی شمال افریقا و تاحدودی جنوبغرب اروپا را فرا خواهد گرفت که میتونه دلیلی بر حرکت عمودی سوی جریانات از شمال اروپا به داخل خاورمیانه باشند نمیدونم تا چه اندازه باهام موافق هستید؟؟ ولی این وضعیت در این موقع از سال نشون از رخداد وقایعی در دراز مدت خواهد داشت؟ftp://80.191.68.149/pishbini/gfsmaps/2013012600/HGT/HGT13012600168_500_TMP.jpgاینم لینکش

درود وحید عزیز

خیلی خوشحالم که می بینم شما هم این مقالات رو مطالعه می فرمایید:گل: چون حقیقتا واسه قشنگی و زیبایی این مطالب رو نمیذارم!

راستی این لینک هایی که گذاشتید واسه من ارورو دایرکتوری میده. میشه لینکها رو اصلاح کنید و عکسشو از طریق آدرس زیر اپلود کنید تا هم من و هم سایر دوستان عزیزمون بتونند مطلب شما رو ببینید:

http://up.iranjoman.com/index.php

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بهروز عزیز

درود بر شما

مثل همیشه تحلیل هایی که ارائه میدید عالی و استادنه است واقعا بهتون تبریک میگم:atish::66::4:

pokerface

متخصص هواشناسی
امیر عزیز لطف داری. من واقعا طرفدار این tropica midlattitude interaction هستم.حقیقتاً جالبه .سیستم تلفیقی اصلی‌ رو باید از سه شنبه منتظرش بود که رطوبت در همهٔ لایه‌های جو عالیه.

vahidilam

New member

درود وحید عزیز

خیلی خوشحالم که می بینم شما هم این مقالات رو مطالعه می فرمایید:گل: چون حقیقتا واسه قشنگی و زیبایی این مطالب رو نمیذارم!

راستی این لینک هایی که گذاشتید واسه من ارورو دایرکتوری میده. میشه لینکها رو اصلاح کنید و عکسشو از طریق آدرس زیر اپلود کنید تا هم من و هم سایر دوستان عزیزمون بتونند مطلب شما رو ببینید:

http://up.iranjoman.com/index.php

HGT13012600168_500_TMP.jpg

خدمت شما امیرمحسن عزیز:گل:
البته خداروشکر در این نقشه شمالشرق کشورمان تحت سیطره ی موج سردی قرار خواهند داشت. که عمده ی انرژی آن بصورت برف خواهد بود. :گل:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
درودای کاش قبل از سربازیم آمار روزانه و از سایت زمان سیو می کردم خیلی حسرت می خورم. عمرا دیگه رنگ اون آمارها رو تو خواب ببینم دیگه هیچ وقت قابل دسترس نخواهد شد.

سیبری

کاربر ويژه
ممنون دوست عزیز که اسمتم نمیدونم البته با عرض شرمندگی :گل:
حدود یک ماه بود که چشم انتظار بارش بودیم.
انشاالله تو شهر شما که اگه اشتباه نکنم مشهد باشه هم بارش خوبی داشته باشیم.
مخلص شما محسن از قوچان :احترام:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
HGT13012600168_500_TMP.jpg

خدمت شما امیرمحسن عزیز:گل:
البته خداروشکر در این نقشه شمالشرق کشورمان تحت سیطره ی موج سردی قرار خواهند داشت. که عمده ی انرژی آن بصورت برف خواهد بود. :گل:

خیلی ممنون وحید عزیز

کاملا درسته و مشخصه که هوای سردی در راه کشور مون هست.

فقط امیدوارم که این بار شاهد بارش سراسری برف در غالب نقاط کشور باشیم.:گل:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
سیستم پیش رو بسیار جالب هست و از همکاری ۴ قسمت تشکیل میشه:
۱-mediterranean mid lattitude low
۲-active red sea trough
۳-tropical plume
۴-sub tropical ridge

سیکلون مدیترانه در حال نزدیک شدنه و عمدهٔ رطوبت رو در تراز‌های پائین ۷۰۰ میاره
تراف دریای سرخ روز سه شنبه به اوج قدرت می‌رسه که در واقع با جابجأی مناسب پشتهٔ جنبه حاره این اتفاق می‌افته.اکثر رطوبت رو در تراژای ۷۰۰ تا ۸۵۰ تامین می‌کنه.
و اما...
در هفتهٔ جاری ۲ تاا tropical plume روی آفریقا تشکیل شدن.همون رودخانه‌های هوائی،که معمولا شرق یک تراف
لایه‌های فوقانی جو ایجاد میشن و اینجا دقیقا ردشون مشخصه.محل اوریجین اینها محل تقاطع خطّ ابر با
ناحیه ITCZ هست.معمولا در این ناحیه فعالیت همرفتی زیاد می‌شه که رطوبت plume رو تامین میکنه.در نقش می‌بینید که
خلیج گینه چقدر ابرهای همرفتی تشکیل شده .plume اول روی ایرانه و بارش ملایم تا متوسط ایجاد می‌کنه که الان
خدارو شکر در اصفهان هم شاهدش هستیم و کار دیگه که می‌کنه باعث اشباع جو در لایه‌های فوقانی از رطوبت میشه
ولی‌ plume دوم روز ۳ شنبه به امید خدا به ناوهٔ مدیترانه و تراف دریای سرخ میپیونده و با تامین رطوبت عالی‌
در همهٔ لایهای جو بارندگی در حد استوا رو اگه دقت کرده باشید در نقشها ایجاد میکنه.
e6z3o5lvemzhyd6qi3d.png
snx58ey3cl76ln97etd0.gif
dmox8d9an62e6bb3pzmt.png
mz556fnbvf3y87gp6ll.gif

بهروز عزیز ممنون از مطلب عالی که گذاشتید، ممکنه در مورد این پلام های عظیم بیشتر توضیح بدید؟ نحوه شکل گرفتنشون و همینطور تاثیرشون رو غرب آفریقا.

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام به دوستان ارجمند.
دمای رشت از صبح به این ور روندی کاهشی داشته و از 18 درجه به 14 درجه سلسیوس رسید.

خبر:

طی یک هفته صورت گرفت
وقوع 65 مورد آتش‌سوزی در بوستان‌های رشت
خبرگزاری فارس: مدیر‌ عامل آتش‌نشانی رشت از وقوع 65 مورد آتش‌سوزی در علف زارها و بوستان‌های این شهر به دلیل وزش باد گرم طی هفته نخست بهمن‌ ماه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، محمدعلی رفیعی در جلسه آتش‌نشانی شهرداری این شهر با ارائه گزارشی از روند آتش‌سوزی‌های بهمن جاری در رشت اظهار کرد: آتش­ سوزی در بوستان­ها و علف زارهای شهر رشت در چند روز گذشته که همزمان با وزش بادهای موسمی و افزایش دمای هوای این شهر به ­وقوع پیوسته، رشد زیادی داشته است.
وی با بیان اینکه این آتش‌سوزی‌ها توان زیادی را از آتش ­نشانان گرفته است، گفت: به دنبال وزش باد گرم در یک هفته نخست بهمن­ ماه جاری، مجموع آمار حوادث منجر به آتش­ سوزی بالغ بر 65 مورد گزارش شده که از این تعداد 56 مورد مربوط به علف زارها و بوستان­ های شهر رشت بوده است.
این مسئول بیشترین دلیل بروز آتش­ سوزی­ ها را عمدی بودن آن دانست و تصریح کرد: به ­طوری که برخی از شهروندان با بی­ توجهی و به صورت تعمدی برای رهایی از شر علف زارها و فراری دادن حیوانات موذی اطراف محل زندگی خود، اقدام به برافروختن آتش در علف زارها و بوستان­ های حاشیه شهر و منازل مسکونی خود کرده بودند که در مواقعی موجب سرایت آتش‌سوزی­ ها به منازل مسکونی همجوار و یا واحدهای تجاری شده بود که خسارات سنگینی را به شهروندان نیز تحمیل کرد.
وی، کمبود شدید نیروی انسانی به­ منظور پوشش حوادث در این مواقع را که هر ساله به نوعی بحران کاری برای آتش­ نشانان دانست و تصریح کرد: کمبود نیرو در چنین مواقعی نگران کننده است.
رفیعی از شهروندان خواست تا با هوشیاری بیشتری از بروز اینگونه حوادث جلوگیری کنند.

rahsazan

کاربر ويژه
درودای کاش قبل از سربازیم آمار روزانه و از سایت زمان سیو می کردم خیلی حسرت می خورم. عمرا دیگه رنگ اون آمارها رو تو خواب ببینم دیگه هیچ وقت قابل دسترس نخواهد شد.
سلام جناب مهرداد عزیز
آمار روزانه و حتی ساعتی برخی ایستگاهها در wunderground موجوده و ادارات کل هواشناسی استان هم آمار رو با معرفی نامه در اختیار قرار میدن

aznavar

کاربر ويژه
وقت بخیر دوستان:گل:

نمایی از کوه کلا از فراز کوه مدبه. بارون دیشب برفاشو نابود کرده:(
این ابر سیاهه داشت هی میومد پایینتر آدم خوف میکرد:دی

htp9fyo1wzkylgyuukzh.jpg

43u13aotec38nqdvqho.jpg

اینم نمایی از شهر

46895iknbe80oqglns.jpg

ali.doosti

کاربر ويژه
تشکر می کنم از بهروز عزیز که از خوندن پستشون لذت بردم
آبادان همه چیز واس بارش ناسبه!تمام ابری گرفته و رطوبت بالا ولی کی میاد معلوم نیست!

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
اخرین برفه تهران من جاده ساوه بودم از اونجا میدیدم که ارتفاعات توچال افتابیه اما تهران برف ملایم میبارید که البته خیلی زود قطع شد
tchkba9l50zrbulktvr.jpg

ali.doosti

کاربر ويژه
بارش دزفول موقتا و به مدت 24 ساعت قطع شده!از فردا موج دیگه ای با بارش پراکنده داریم و بعد از اون موج اصلی که از 2 شنبه شب کار خودشو شروع می کنه.

aznavar

کاربر ويژه
سجاد نماهایی که انتخاب می کنی واقعا عالین...

مرسی علی جان.قشنگ میبینی.قبل بارش برفش خیلی بیشتر بود
از دم صبح که بارون قطع شد اینجا دیگه هیچ بارشی نداشتیم.تمام ابری بدون بارش از اساتید خواهش میکنم علت عدم بارش رو توضیح بدن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا