• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه
oh my god!
بارشا شیفت کرد رو سر ما!بین 70-80 شهر و کوه سالندم اون نقطه قرمزه میشه!207 م.م:تعجب2:

Dr.ben

کاربر ويژه
991qifdjir8230d745g.jpg

q74w0bmmpsxqh7zbqu71.jpg

IRAJ1

کاربر ويژه
تراز 850 سه شنبه ،واقعا زیبا رطوبت دریاهای جنوبی رو فلات ایران ریزش میکنه

casia4.72hr.png

اینم مربوط به 5شنبه س خدا کنه تقویت بشه

casia4.120hr.png

s@d3q

کاربر ويژه
intellicast چه فکری کرده کمینه ی امشب تهران رو 2- یش بینی کرده؟!!

کم کم اعتبار weather.com و زیرشاخه هاش هم داره میره زیر سوال..

IRAJ1

کاربر ويژه

واقعا وحشتناکه و عذاب آور مواظب خودت باش علی جان

در ضمن چیزی که من نگران میکنه اینه که تو مناطق داخلی هم زمین لرزه داریم مناطقی مثل شهرضا زرین شهر و زیبا شهر و بهارستان ،که شاید این نشون میده فشار صفخات داره بیش از حد زیاد میشه

هواشناس

کاربر ويژه
واقعا وحشتناکه و عذاب آور مواظب خودت باش علی جان

در ضمن چیزی که من نگران میکنه اینه که تو مناطق داخلی هم زمین لرزه داریم مناطقی مثل شهرضا زرین شهر و زیبا شهر و بهارستان ،که شاید این نشون میده فشار صفخات داره بیش از حد زیاد میشه

سلام ایرج خان عزیز

ما دیگه عادت کردیم. بعد اون لرزه های 6.4 و 6.3 ریشتری فکر کنم بیش از 60 تا لرزه بالای 4 و حدود 6 یا 7 تا بالای 5 ریشتر در اینجا رخ داده و شبه ژاپنی در ایران شکل گرفته است!

قبلا هم گفتم که در همایشی در تبریز اعلام شد که متاسفانه تنش وارده از صفحه عربستان به ایران بسیار افزایش یافته و متاسفانه این وضعیت در شمالغرب ایران و شرق ترکیه حالتی بحرانی به خود گرفته ؛ به صورتی که شدت تنش در شمالغرب باعث ایجاد گسلش جوان و تازه نفس در منطقه ی ورزقان شده و گسل تبریز هم اکنون دارای پتانسیلی برای آزادسازی لرزه ی 7.4 ریشتری می باشد.

امیدوارم به خیز بگذره

aria_tehran

کاربر ويژه
تو هیچ سالی به یاد ندارم که تو فصل زمستون فقط توچال سفید بوده باشه
توی بهار پارسال برف کوه های تهران از الان بهتر بود!
ولی با موجی که میاد این کمبود برف تا حدودی جبران میشه

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا