• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

IRAJ1

کاربر ويژه
سلام ایرج خان عزیز

ما دیگه عادت کردیم. بعد اون لرزه های 6.4 و 6.3 ریشتری فکر کنم بیش از 60 تا لرزه بالای 4 و حدود 6 یا 7 تا بالای 5 ریشتر در اینجا رخ داده و شبه ژاپنی در ایران شکل گرفته است!

قبلا هم گفتم که در همایشی در تبریز اعلام شد که متاسفانه تنش وارده از صفحه عربستان به ایران بسیار افزایش یافته و متاسفانه این وضعیت در شمالغرب ایران و شرق ترکیه حالتی بحرانی به خود گرفته ؛ به صورتی که شدت تنش در شمالغرب باعث ایجاد گسلش جوان و تازه نفس در منطقه ی ورزقان شده و گسل تبریز هم اکنون دارای پتانسیلی برای آزادسازی لرزه ی 7.4 ریشتری می باشد.

امیدوارم به خیز بگذره
درود علی
بهر حال باید تا میشه انسان هوشیار و آماده باشه تا خدای ناکرده غافلگیر نشه ،اگه بالای 6 نیاد خبری نیست
خدا خودش بخیر بگذرونه

کدخدا

کاربر ويژه
فرار ۱۵ هزار تمساح از یک مزرعه‌

یکی از این تمساح های فراری، در زمین راگبی یک مدرسه در 120 کیلومتری مزرعه راکوینا پیدا شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، حدود 15 هزار تمساح در پی بارندگی شدید و به راه افتادن سیل در آفریقای جنوبی، از مزرعه‌ ای در این کشور فرار کردند و به سمت یکی از بزرگ ترین رودخانه در آن منطقه سرازیر شدند.

زانی لانگمن، مالک این مزرعه که در شمال آفریقای جنوبی واقع استف به روزنامه بیلد این کشور گفت: همیشه تعداد اندکی تمساح در رودخانه لیمبومبو بودند اما الان هزاران تمساح به رودخانه اضافه شده است.

وی افزود: شماری از تمساح های فراری از مزرعه راکوینا نزدیک مرزهای بوتسوآنا به دام افتادند، اما دست کم نیمی از آنها همچنان آزاد هستند و پراکنده شده‌ اند.

پس از اینکه مالکان مزرعه پرورش تمساح ناچار شدند گیت‌ها را به علت بالا رفتن ارتفاع آب ناشی از سیل به داخل مزرعه باز کنند، این حیوانات فرار کردند.

بارش باران‌های سیل آسا به جان باختن دست کم 20 تن در موزامبیک و آفریقای جنوبی و آوارگی هزاران تن دیگر منجر شده است.

http://www.tabnak.ir/fa/news/300083/parseek

mohamad_73

کاربر ويژه
محمد جان فعلا اضهار نظر برا حتی هفته دیگه زوده فعلا از بارشهای سه شنبه و چهارشنبه لذت ببر
اینم هفته دوم

week2_totp_b.png

میدونم زوده ولی برای سه شنبه چهارشنبه هم بارش درست حسابی که ادم خوشش بیاد نداریم منظورم ورامین ولی باز هم شکر میکنم بعد از مدتها بارش داریم

هواشناس

کاربر ويژه
درود علی
بهر حال باید تا میشه انسان هوشیار و آماده باشه تا خدای ناکرده غافلگیر نشه ،اگه بالای 6 نیاد خبری نیست
خدا خودش بخیر بگذرونه

بله ؛ متاسفانه سرپناه نامطمئن آدم رو نگران می کنه چون در لرزه های بالای 7 ریشتر دیگه آدم حتی نمی تونه راه بره و کنترل و تعادل خودش رو حفظ کنه ، در هر حال خدا خود حافظ این ملک و وطن از گزند بلایا باشد ، آمین :گل:

mohamad_73

کاربر ويژه
فرار ۱۵ هزار تمساح از یک مزرعه‌

یکی از این تمساح های فراری، در زمین راگبی یک مدرسه در 120 کیلومتری مزرعه راکوینا پیدا شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، حدود 15 هزار تمساح در پی بارندگی شدید و به راه افتادن سیل در آفریقای جنوبی، از مزرعه‌ ای در این کشور فرار کردند و به سمت یکی از بزرگ ترین رودخانه در آن منطقه سرازیر شدند.

زانی لانگمن، مالک این مزرعه که در شمال آفریقای جنوبی واقع استف به روزنامه بیلد این کشور گفت: همیشه تعداد اندکی تمساح در رودخانه لیمبومبو بودند اما الان هزاران تمساح به رودخانه اضافه شده است.

وی افزود: شماری از تمساح های فراری از مزرعه راکوینا نزدیک مرزهای بوتسوآنا به دام افتادند، اما دست کم نیمی از آنها همچنان آزاد هستند و پراکنده شده‌ اند.

پس از اینکه مالکان مزرعه پرورش تمساح ناچار شدند گیت‌ها را به علت بالا رفتن ارتفاع آب ناشی از سیل به داخل مزرعه باز کنند، این حیوانات فرار کردند.

بارش باران‌های سیل آسا به جان باختن دست کم 20 تن در موزامبیک و آفریقای جنوبی و آوارگی هزاران تن دیگر منجر شده است.

http://www.tabnak.ir/fa/news/300083/parseek

خیلی دوز دارم تمساح را از نزدیک ببینم:))

mohamad_73

کاربر ويژه
درود ممل

با بارش این هفته خوش باش.
کی میری سمنان؟

درود بر تو ای ممل
انشالا 17که حذف اضافه داریم یه هفته هم چون هفته اوله به عبارتی میشه اول اسفند میریم که بعد از دو هفته هم دوباره تعطیل میکنیم چون دو هفته بعدش مونده به عید
خدایا این شادیو از ما نگیر!!:))

felan123

New member
رشته کوه زاگرس و البرز همه چی رو خراب میکنن مخصوصا رشته کوه زاگرس ابر که میاد اونجا بکوب بارش داخل کشور بدون ابر اصلا یه وضعی

کدخدا

کاربر ويژه
من فقط یکبار تجربه کردم اونم سمنان 4/4ریشتر بود که خواب بودم که به رو خودم هم نیاوردم به خوابم ادامه دادم

میدونستی خونه های که محکم تره قدرت زلزله رو بیشتر حس میکنی.یادمه پس لرزه ها رو ساختمان های که ضدزلزله ساخته بودن احساس میکردن.امیدوارم هیچوقت تجربه نکنی

کدخدا

کاربر ويژه
درود بر تو ای ممل
انشالا 17که حذف اضافه داریم یه هفته هم چون هفته اوله به عبارتی میشه اول اسفند میریم که بعد از دو هفته هم دوباره تعطیل میکنیم چون دو هفته بعدش مونده به عید
خدایا این شادیو از ما نگیر!!:))

خوش باشی :دوست:

mohamad$

کاربر ويژه
رشته کوه زاگرس و البرز همه چی رو خراب میکنن مخصوصا رشته کوه زاگرس ابر که میاد اونجا بکوب بارش داخل کشور بدون ابر اصلا یه وضعی

اگر زاگرس و البرز نبودن بارش کوهرنگ ( زاگرس جنوبی ) به جای 1400 میل میشد 150 میل . بارش اورامانات ( زاگرس غربی ) به جای 800 میل میشد 150 میل . بارش فشم و شمشک ( البرز جنوبی ) به جای 700 میل میشد 150 میل

بارش اصفهان هم به نظرم تغییر چندانی نمیکرد

pokerface

متخصص هواشناسی
بهروز عزیز ممنون از مطلب عالی که گذاشتید، ممکنه در مورد این پلام های عظیم بیشتر توضیح بدید؟ نحوه شکل گرفتنشون و همینطور تاثیرشون رو غرب آفریقا.

آرش عزیز خوندن این مقاله خالی‌ از لطف نیست .یک case study هست با شرایط مشابه همین الان.
Tropical Plumes over Eastern North Africa as a Source of Rain in the Middle E ast

felan123

New member
اگر زاگرس و البرز نبودن بارش کوهرنگ ( زاگرس جنوبی ) به جای 1400 میل میشد 150 میل . بارش اورامانات ( زاگرس غربی ) به جای 800 میل میشد 150 میل . بارش فشم و شمشک ( البرز جنوبی ) به جای 700 میل میشد 150 میل

حداقل پیش بینی ها درست از اب درمیومد
راست میگی من میگم انتوری نباشه که یه جا انقدر ارتفاع یه جا پست که اصلا بارش وجود نداره کاش ارتفاع تقسیم میشد
چون وقتی ابر وارد میشه به کوه ها میچسبه و تا بره از جاش تکون بخوره نصف از بارش کم میشه

abtinT

کاربر ويژه

اگه کوه های ایران نبود .ایران مثل جنوب عراق و بیابان های افریقا می شد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا