• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

felan123

New member

اگه جنب حاره اي به اين شكل در منطقه ما وجود نداشت بيش از نيمي از علل كم بارشي كشور و خاورميانه از بين ميرفت. اين پر فشار تا جمهوري آذربايجان در فصل تابستان پيشروي مي كنه عملا امكان ورود هيچگونه توده هوايي رو طي فصل گرم به كشور نمي ده اين در حالي ست كه عملا مي بيني حتي در فصل سرد سال هم از گزند اين واچرخند در امان نيستيم.

مهراد این حرف هایی که میزنی کلا صحیح هست فکر کنم این ها دوره بازگشت دارن فکر کنم سال های اینده ممکن است به حالت عادی برگردن؟نظرت چیه؟

navid-mashhad

کاربر ويژه
نروژ دما 2 روز به بعد رو اشتباه می زنه پنج شنبه مشهد رو زده 7 جمعه رو زده 14 ( در حالی که هیچ دلیل منطقی برای این افزایش وجود نداره )

mohamad_73

کاربر ويژه
مهراد این حرف هایی که میزنی کلا صحیح هست فکر کنم این ها دوره بازگشت دارن فکر کنم سال های اینده ممکن است به حالت عادی برگردن؟نظرت چیه؟

عمرا ... درست بشه
با اب شدن یخ ها باید بارش ما بیشتر بشه نمیدونم پس چرا بیشتر نشده
یادم در روزنامه همشهری این مطلبو خوندم

aznavar

کاربر ويژه
درود دوستان:گل:
یعنی میشههههههههههه. اگه بپرن من سکته رو زدم:ناراحت:

otfm5ze4x9efuc8fcmtw.png

6dozsw7x8neee2q1997r.png

p2awn1ej9re8l1tjqg1l.png

4i06vc6mexd9eo9ae2ff.png

کدخدا

کاربر ويژه
عمرا ... درست بشه
با اب شدن یخ ها باید بارش ما بیشتر بشه نمیدونم پس چرا بیشتر نشده
یادم در روزنامه همشهری این مطلبو خوندم

کاملا درسته.تغییر اقلیم داریم.باید منتظر زمستان های سرد و پر برف برای اروپا و گرم و خشک برای خاورمیانه باشیم.

navid-mashhad

کاربر ويژه
یه قسمت های کوچیکی تو سایه ها وجو داره که هنوز یخ و برف 6 دی وجود داره با وجود این گرماهای اخیر!!!!!!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا