• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
مشهد

HighLowprecipSnowForecastAvg. HiAvg. Lo
Fri
2/1/2013
10°12 mm0 CM
s-h.png
Rain tapering off
-4°
Sat
2/2/2013
11°10 mm0 CM
r-h.png
Rain
-4°
Sun
2/3/2013
1 mm0.6 CM
c-h.png
Cloudy
-4°
Mon
2/4/2013
11°4 mm0 CM
su-h.png
Sunny
-4°
Tue
2/5/2013
12°4 mm0 CM
psus-h.png
A couple of showers
-4°

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مهراد این حرف هایی که میزنی کلا صحیح هست فکر کنم این ها دوره بازگشت دارن فکر کنم سال های اینده ممکن است به حالت عادی برگردن؟نظرت چیه؟

پر فشار جنب حاره اي و چرخه خورشيد دوره ها و چرخه هايي دارن و مي تونن تغير كنن ساير عوامل خير.

snowman

New member
من هم خوشبخت شدم آقای سمنانی. تو این چند ساله که اونجا بودم خاطرات خیلی خوبی دارمتا جایی که سمنان رو شهر دومم میدونم. از بلوار قائم گرفته تا جمهوری و شقایق و دهه ی فجر و میدان کوثر به سمت توانبخشی خونه عوض کردیم و دوران پرخاطره ای رو سپری کردیم.البته زمانی که من اونجا بودم برف قابلی نباریده بود.فقط فکر کنم سال 85 یا 86 بود که یه برف جانانه بارید

mohamad_73

کاربر ويژه
من هم خوشبخت شدم آقای سمنانی. تو این چند ساله که اونجا بودم خاطرات خیلی خوبی دارمتا جایی که سمنان رو شهر دومم میدونم. از بلوار قائم گرفته تا جمهوری و شقایق و دهه ی فجر و میدان کوثر به سمت توانبخشی خونه عوض کردیم و دوران پرخاطره ای رو سپری کردیم.البته زمانی که من اونجا بودم برف قابلی نباریده بود.فقط فکر کنم سال 85 یا 86 بود که یه برف جانانه بارید

شهر بسیار ارام خوبیه
ارامش در شهرش خوبه

felan123

New member
سلام اقای املی
ممنونم لطف داری سمنان امسال یه رکورد زد تو قبل از زمستون تو 4 ساعت 5 روز مونده به زمستون 22 سانت برف امد ولی از اون به بعد افتضاح شد هیچی که هیچی
بله من سال 86 رو یادم هست در شهمیرزاد 80 سانت برف بارید در سمنان 45 سانت برف بارید کلا سال توپی بود اون سال

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا