• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سيستمي برامده از دل سرزمين هاي حاره

سه شنبه 18:30 جي تي ام
i5k3qew9cdkvg21oq1ak.png

سیبری

کاربر ويژه
ای خدا چه هیجانی دارم من

تا حالا جی اف اس رو اینطوری خوشگل ندیده بودم

مشهد داره به 50 میلیمتر میرسه و قوچان فکر کنم از 100 میلیمتر داره تجاوز میکنه:

13020312_2_2706.gif

امیر محسن ما رو اینقدر هیجانی نکن دادا!

دارم از خوشحالی ذوق مرگ میشم!نکتش اینه که تو چندین آپدیت پیاپی رو قوچان اون رنگ بنفش عشقیه!
خدا کنه محقق بشه

samann

کاربر ويژه
اپدیت عالی در اخر هفته و اوایل هفته اینده و این است قدرت صعود نوسان قطبی و نوسان اطلس شمالی / ریزش هوای سرد شرط لازم برای بارش در خصوص رطوبت ارسالی از عرضهای جنوبی است!!!

babak2006

کاربر ويژه
سلام ودرود به همه دوستان خوبم
خیلی خوشخالم بعد مدت ها ایران زیبا می خواد سیراب بشه
اقا راستی درمورد خراسان نروژوجی اف اس چرا اولی اوج بارش رو مرکزخراسان مثل تربت درنظرگرفته اما دومی شمال خراسان رو بیشترزده
اصلا برای تربت تا پایان بارندگی ها جی اف اس چقدربارش درنظرگرفته ؟نروژحدود50میلیمتر دومی رو ممنون می شم بگید

سیبری

کاربر ويژه
سلام ودرود به همه دوستان خوبم
خیلی خوشخالم بعد مدت ها ایران زیبا می خواد سیراب بشه
اقا راستی درمورد خراسان نروژوجی اف اس چرا اولی اوج بارش رو مرکزخراسان مثل تربت درنظرگرفته اما دومی شمال خراسان رو بیشترزده
اصلا برای تربت تا پایان بارندگی ها جی اف اس چقدربارش درنظرگرفته ؟نروژحدود50میلیمتر دومی رو ممنون می شم بگید

سلام بابک جان
چون نروژ بر اساس ecm آبدیت میکنه
البته جی اف اس هم حدود 60 میل برای تربت زده

babak2006

کاربر ويژه
سلام محسن جان
یک دنیا ممنون دوست گلم:گل:
چون می دونی هفته اینده احتمالا چند روزی اونجا کارداشته باشم برای همین پرسیدم راستی محسن جان احتمال برف هم دربارش های پیش رو برای خراسان بزرگ هستش؟
البته می دونم اگرهم باشه قوچان سرافزارپرچم دارخواهد بود:گل:

babak2006

کاربر ويژه
امیرمحسن عزیز بدون شک خیلی خوب برف بهمن سال 76رو یادشه خیلی نقشه های امروزشبیه اون بارش ها هستش البته من زیاد درجریان پیش بینی دما روزهای اینده نیستم ولی خوب اگه دما یاری کنه تو خیلی جاهابرف خوبی خواهیم دید

سیبری

کاربر ويژه
سلام محسن جان
یک دنیا ممنون دوست گلم:گل:
چون می دونی هفته اینده احتمالا چند روزی اونجا کارداشته باشم برای همین پرسیدم راستی محسن جان احتمال برف هم دربارش های پیش رو برای خراسان بزرگ هستش؟
البته می دونم اگرهم باشه قوچان سرافزارپرچم دارخواهد بود:گل:

بابک جان تو چند روز اخیر هسته بارشهای شمال شرق مدام داره به شرق شیفت میکنه اول روی شرق دریا بود بعدش اومد روی غرب خراسان شمالی الان روی قوچانه و اگه همینطور پیش بره وقتی بارشا شروع بشه روی مشهد سرافرازه:گل:
در مورد برف به نظر بنده حقیر سرتا پا تقصیر برف چهارشنبه از آن ما و برف شنبه و یکشنبه با سرمای بیشتر از آن مشهد ( اوجش رو میگم)
در مورد تربت بارش باران خوبی خواهد داشت

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام به همه :گل:
دمای فعلی رشت 13 درجه و رطوبت 77 درصد هست. امروز و تا اینجا خبری از گرم باد نبوده. خدا رو شکر بارش خوبی واسه رشت پیش بینی شده. به نظرم این هفته اردبیل برف خوبی میباره.

Dr.ben

کاربر ويژه
دوستان چند تا عکس پیدا کردم تاریخش , February 04, 2007 . یادمه تعطیلات میان ترم تهران بودم. اینجا فکر کنم موزه دار آباد باشه:

yj1ravgmzav08qxoq1kx.jpg

mvzrctwuwzl3o2i6wwnu.jpg

اینم یه عکس تاریخی از قیمت انواع پیتزا و ساندویچ در همون زمان های قدیم:

x0h0pi6pysg6ujevt5um.jpg

rahsazan

کاربر ويژه
بولتن پيش بينـي وضـع هـواي استانتاریخ : 8/11/1391 مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی

نقشه های پیش یابی و تصاویر ماهواره هواشناسی بیانگرعبور موج ضعیف تراز میانی جو طی فردا دوشنبه از روی استان می باشد که باعث ،افزایش ابرناکی و وزش باد نسبتا شدید در غالب نقاط استان خواهد شد . اما از روز سه شنبه با نفوذ سامانه بارشزا از سمت غرب به استان خراسان رضوی شاهد بارش باران و برف درغالب نقاط استان خواهیم بود. بر اين اساس:
پیش بینی وضع هوای استان خراسان رضوی

یکشنبه 8/11/1391
دوشنبه 9/11/1391
سه شنبه 10//111391
نواحی شمالی
صاف تا کمی ابری گاهی وزش باد نسبتا شدید همراه باغبارمحلی و در بعد ازظهر افزایش ابرصاف تا کمی ابری گاهی وزش باد نسبتا شدید همراه باغبارمحلی و در بعد ازظهر افزایش ابرکمی تا قسمتی ابری گاهی وزش باد بتدریج افزایش ابردر برخی نقاط همراه با بارش برف و باران
نواحی مرکزی
صاف تا کمی ابری گاهی وزش باد نسبتا شدید همراه باغبارمحلی و در بعد ازظهر افزایش ابرصاف تا کمی ابری گاهی وزش باد نسبتا شدید همراه باغبارمحلی و در بعد ازظهر افزایش ابرکمی تا قسمتی ابری گاهی وزش باد بتدریج افزایش ابردر برخی نقاط همراه با بارش برف و باران
نواحی جنوبی
شهرستانمشهد
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
2
18
3
18
4
15

گزارش وضع هوا در 24 ساعت گذ شته: در24ساعت گذشته جوین با حداقل دمای 2- درجه سانتیگراد سرد ترین و درگز با حداکثر دمای22 درجه سانتیگراد گرمترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده اند . طی همین مدت حداقل وحداکثردمای مشهد 2 و18 درجه سانتیگراد بوده است . در24ساعت گذشته بیشترین بارندگی از ایستگاه هواشناسی خواف به میزان 1/0 گزارش شده است .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا