دمت گرم سجااد عزیز زدی توخال!دقیقا همینو می خواستم!هرجا نگاه می کنم دزفول لب مرزه!خداکنه همینجور بمونه یه ذره بره بالاتر میفتیم تو خشکی من سکترو کردم!کافیه 20 کیلومتر بیای سمت جنوب بارش پراکنده میبینی دیگه!رود و سلام مجدد
اگه بارش ها بصورت رگبار باشه 200 میلم ک بیاد ب من حال نمیده
علی جان بفرما بازوم بیشتر
1 فوریه نقاشش برامون برف زده:تعجب2:
دمت گرم سجااد عزیز زدی توخال!دقیقا همینو می خواستم!هرجا نگاه می کنم دزفول لب مرزه!خداکنه همینجور بمونه یه ذره بره بالاتر میفتیم تو خشکی من سکترو کردم!کافیه 20 کیلومتر بیای سمت جنوب بارش پراکنده میبینی دیگه!
سیستم بعدم که گویا سردتره خرم آباد برف میاد :گل:
ایشالا توهم به مراد دلت برسی...آی دلم لک زده واس اخطار سیلی که رادیو میده!:135:چاکریم علی آقای گل.ایشالا فرداهمین موقع شاهد گزارشای زیبایی ک از بارشهای سطلی دزفول میدی باشیم به امید خدا:گل:
برا ما هم به نظر من بارش اصلی از فردا بعد از ظهر شروع میشه. ای خدا چی میشه امسال یه برف خوب ببینیم:ناراحت:
امیر محسن جان میشه از روی نقشه ها پارک جنگلی مخملکوه رو برای روز سه شنبه نگاه کنی که برف میاد یا نه؟ آخه نروژ براش برف زده
برا عکاسی میخوام مرسی:گل:
سلام سجاد جان
ببخشید سرعت اینترنتم کم شده . جسته و گریخته میام!
میشه بگی منظورت کدوم نقشه است!!!
اطلاعات بیشتر بده. اسم صحیحش رو به انگلیسی بنویس و تاریخش و از این قبیل اطلاعات:گل:
خوبه.ببینم تلفن باید حتما به نام خود درخواست کننده باشه؟
امیر محسن جان میشه از روی نقشه ها پارک جنگلی مخملکوه رو برای روز سه شنبه نگاه کنی که برف میاد یا نه؟ آخه نروژ براش برف زده
برا عکاسی میخوام مرسی:گل: